slm kizlar:)cok sukur ewlenme olayi hic aklimda yokken cok istedigim gelinligi alma sansim oldu..gelinligimi cok sewdim ama cidden butun gun koca bi gelinlikle gezmek cok zor ozellikle sicak havada..bi de uzun bi duvak eklenince biraz bunaldim..yine de her sey cok guzeldi..burda herkes deneyimlerini paylasirsa evlenecek arkadaslara yardimci olabiliriz:)
çok şükür 10 haziranda evlendim bende gelinliğimin kuyruğu vardı uzun çok rahattım düğün boyunca..hani öyle kuyrukla ilgili bir sıkıntı yaşamadım allahtan..duvağım uzundu 4-5 metre flndı..fotoğrafları paylaşıyorum..
sagol tatlim hep degisik bisi yapmak istiyodum zaten:)rahat oldu:)
selencimm cok guzel gorunuosun :)topukluyla oynayabildin mi tum gece :) ben sanirim yanlis bi ayakkabi terch ettm cnku rahat edemedim nikahta onla ayakta dikildim saatlerce dugun de ayni gunun gecesiydi dayanamadm cikardm o yusden
sagol tatlim hep degisik bisi yapmak istiyodum zaten:)rahat oldu:)
selencimm cok guzel gorunuosun :)topukluyla oynayabildin mi tum gece :) ben sanirim yanlis bi ayakkabi terch ettm cnku rahat edemedim nikahta onla ayakta dikildim saatlerce dugun de ayni gunun gecesiydi dayanamadm cikardm o yusden
tatlım çok çok güzel olmuşun bayıldım çok teşekkür ederim tatlım o senin bakışının güzelliğinden kaynaklanıyor..evet oynayabildim Allahtan çok rahattı gelin ayakkabılarım..oy ben sana kıyamam ya..aman boşver iyi yapmışın ayakkabını çıkartmışında..rahatına bak bitanem..