Gelinlik Modelleri Düğünlerimizde giydiğimiz türbanlı gelinliklerimizi burada paylaşalım

phenomen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
2.212
0
116
Kocaeli
Merhaba Arkadaşlar,

Haziranda düğünüm var ve türbanlı gelinlik modeli aıyorum. İnternetteki modeller çok demode ya da fazla abartılı. KK gelinlerinin daha güzel gelinlikler giydiğini düşünüyorum. Hadi bana yardımcı olun ve giydiğiniz türbanlı gelinlikleri burada paylaşın. (Ayrıca gelinliğinizi nereden ve kaça aldığınızı içeren bilgileri de yazarsanız çok sevinirim) kaydirigubbakcemile5 Şimdiden hepinize teşekkür ederim a.s.

Son düzenleme:
evet gerçekten yardımcı olursanız biz bekarlara fikir olur en azından :))))) bende teşkr ediyorum şimdiden

umarım güzel paylaşımlar olur phenomen..
nette bulduğumuz tesettürlü beğendiğimiz modelleride paylaşalım ama dandiklerinden olmasın:)

Evet umarım güzel paylaşımlar olur tabi paylaşan olursa ki şu ana kadar olmadı :sinifsinif: Haydi arkadaşlar yardımcı olun bize lütfen yerimseniben Ve evet netten bulduğumuz güzel modelleri de paylaşabiliriz ama rica ediyorum gerçekten beğendiğiniz şeyleri ekleyin buraya, her modeli değil..kaydirigubbakcemile5

Bi kaç foto benden olsun bakalım a.s.

n10441502562603995307.jpg

scan0001dr.jpg

86036229.jpg

seyma88 çok hoş bir gelin olmuşsun canım, ömür boyu mutluluklar dilerim :nazar: Ayrıca ilk fotoğraf paylaşan sen oldun çok teşekkür ederim.Sanırım gelinliğin tamamen dantel işlemeli değil mi? Ben tam anlayamadım modeli o yüzden soruyorum..Önden görünen kısmında drapeler filan var mı yoksa model sade ama tamamen işlemeli mi?

Son düzenleme:
ay baktım da boydan tek resim yok kızlar ya
eklerdim yoksa

Elinde nasıl bir fotoğraf varsa paylaşırsan sevinirim canım çünkü ben baya zor durumdayım, parçaları birleştirip güzel bişey çıkarırım belki ortaya..yerimseniben Şimdiden teşekkür ederim a.s.

seyma88 çok hoş bir gelin olmuşsun canım, ömür boyu mutluluklar dilerim :nazar: Ayrıca ilk fotoğraf paylaşan sen oldun çok teşekkür ederim.Sanırım gelinliğin tamamen dantel işlemeli değil mi? Ben tam anlayamadım modeli o yüzden soruyorum..Önden görünen kısmında drapeler filan var mı yoksa model sade ama tamamen işlemeli mi?

Teşekkür ederim canım.Hayır tamamen dantel işlemeli değil.Drapeleri doğru görmüşsün evet.Aslında model açık bir modeldi sadece drapelere kadardı askısız vs.Devamına da aynı dantelden istedim fransiz tülüydü.(tülü mü danteli mi neyse :) ) Ben kapattırdım anlayacağın.Duvağıda kendi danteliyle aynı bi resim daha eklerim onda belli olur umarım
gelinliğin çok güzelmiş şeymacım.Allah mutlu etsin bir ömür boyu..

Teşekkür ederim canım sağolasın a.s.

phenomen im ,düğünün de topic inde hayırlı olsun.. evet nette ki modeller çok demode oldu artık.bende bi arkadaşın gelinliğini paylaşayım
dddaz.jpg

kopyasdfdfd.jpg

gggwr.jpg

Son düzenleme:
Canımcım yaa fotoğraflar çok büyük olmuş biraz küçültmen mümkün olursa daha güzel inceleyebilirim..Çok teşekkür ediyorum paylaşımın için arkadaşım :)

Bu büyük gelinliğin etek kısmı (benim istediğim gibi) tülden sanırım dimi on41? Benim kabarık ve tül eteklere hayranlığım var ama hiç böyle modeller moda değil artık.Moda olmasada hayalimden vazgeçmesem mi sizce arkadaşlar?

küçültüyorum şu an canım..ne olursa olsun hayalindekini imkanın yettiğince gerçekleştirmeye bak cnm. modaymış değilmiş boşver

Ben küçülttüm tatlım sen zahmet etme bir daha..
Yaa ben bu gelinliği çok beğendimmmm tam benim istediğim gibi, üst kısmı işlemeli alt kısmı kabarık tül :)
Beni iten tek şey türbanındaki o taşlı kısım, onun dışında mükemmel bir gelinlik bana göre :)
Paylaşımın için çok saol canımcım..

Back