Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkDüğünlerde oyun havasi halay çekmek gebe kalmayı engeller mi
Arkadaşlar gebelik düşünüyoruz ama ne zaman kalacağımı bilmiyorum tedavi görüyorum ve o aşamada akraba düğünü çok ve ister istemez oynanıyor halay çekiliyor acaba hamile kalmama engel olur mu yardımcı olun lütfen
Özellikle ovulasyondan sonra yani yumurtlamadan sonra dkkat etsen yeterli.
Ben spor yaptığım halde plansız kalmıştım hamile olunca oluyor da işte yinede dikkat etmek de fayda var.
Özellikle ovulasyondan sonra yani yumurtlamadan sonra dkkat etsen yeterli.
Ben spor yaptığım halde plansız kalmıştım hamile olunca oluyor da işte yinede dikkat etmek de fayda var.
Yani çektiğiniz halaya da bağlı delilo gibi zıplamalı halaylara girmeyin bence yan basma tarzı oyunlarda girersiniz halaya. Böbrek taşı düşürür gibi oynamayın yani bence.
Ben hamile kaldığımı bilmeden hoplayıp zıplamıştım. O kadar ince düşünmeye gerek yok. Hatta bebek fikrini kafadan atın, ama çalışmalara devam edin. Yani sırf bebek olsun diye değil zevk için birlikte olun. Sırrı burda :))
Ben hamile kaldığımı bilmeden hoplayıp zıplamıştım. O kadar ince düşünmeye gerek yok. Hatta bebek fikrini kafadan atın, ama çalışmalara devam edin. Yani sırf bebek olsun diye değil zevk için birlikte olun. Sırrı burda :))