Gebeliğe Hazırlık Düğünlerde oyun havasi halay çekmek gebe kalmayı engeller mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fb ipek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
134
36
48
Arkadaşlar gebelik düşünüyoruz ama ne zaman kalacağımı bilmiyorum tedavi görüyorum ve o aşamada akraba düğünü çok ve ister istemez oynanıyor halay çekiliyor acaba hamile kalmama engel olur mu yardımcı olun lütfen

Özellikle ovulasyondan sonra yani yumurtlamadan sonra dkkat etsen yeterli.
Ben spor yaptığım halde plansız kalmıştım hamile olunca oluyor da işte yinede dikkat etmek de fayda var.

Özellikle ovulasyondan sonra yani yumurtlamadan sonra dkkat etsen yeterli.
Ben spor yaptığım halde plansız kalmıştım hamile olunca oluyor da işte yinede dikkat etmek de fayda var.

Evet haklısın dikkat etmek şart ama oynasamda stres olduktan sonra zor oluyor ya stresi atamadım kafamdan

Bir şey olmaz diyorsun yani ama doktor spor yapmayı yasakladı oyun havasida hareket yapılıyor kafam karıştı doktoruma soramadım

Yani çektiğiniz halaya da bağlı delilo gibi zıplamalı halaylara girmeyin bence yan basma tarzı oyunlarda girersiniz halaya. Böbrek taşı düşürür gibi oynamayın yani bence.

Ben hamile kaldığımı bilmeden hoplayıp zıplamıştım. O kadar ince düşünmeye gerek yok. Hatta bebek fikrini kafadan atın, ama çalışmalara devam edin. Yani sırf bebek olsun diye değil zevk için birlikte olun. Sırrı burda :))

Ben hamile kaldığımı bilmeden hoplayıp zıplamıştım. O kadar ince düşünmeye gerek yok. Hatta bebek fikrini kafadan atın, ama çalışmalara devam edin. Yani sırf bebek olsun diye değil zevk için birlikte olun. Sırrı burda :))

Doktor her şey normal kafana takma dedi bende takiyorum ondan olmuyor sanırım takmamaya çalışacam inşallah

Back