Düğünlerde oynayamamak :(

kabiyra_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2022
14
6
Merhaba herkese, 27 yaşındayım Ankarada yaşıyorum küçümseyenler olacaktır ama beni ciddi etkileyen bir konu… arkadaşlar ben düğünlerde oynayamıyorum…. :KK43: ve ailem çok oynak ders almak için çok uğraştım ama bulamadım kimseyi bana bu konuda ücreti karşılığı ders verecek gerçekten güzel oynayan kız arkadaşlarımın dönüşlerini bekliyorum eğitim almış olmanıza gerek yok 🙂↔️

Düğünde oynamanın eğitimi mi olur :KK70:
Kalkıp ayaklarını sağ sol yaparken ellerini de şıklatıp üst-alt yapıyorlar işte:/
Samba, tango falan yapanlar varsa bilemem.

beden algınla ilgili olmalı, bir duyusal terapiste git. Orda problem çıkmazsa elalem ne der diye düşünmekten olmuştur yaratıcı drama ya da fiziksel tiyatro eğitimine git.
Bunlar çok uzun geliyorsa dümdüz spor eğitimi al pt den beden algın biraz değişince oynamaya da başlarsın, belki Zumba mumba

Merhaba herkese, 27 yaşındayım Ankarada yaşıyorum küçümseyenler olacaktır ama beni ciddi etkileyen bir konu… arkadaşlar ben düğünlerde oynayamıyorum…. :KK43: ve ailem çok oynak ders almak için çok uğraştım ama bulamadım kimseyi bana bu konuda ücreti karşılığı ders verecek gerçekten güzel oynayan kız arkadaşlarımın dönüşlerini bekliyorum eğitim almış olmanıza gerek yok 🙂↔️
Halk eğitime git bacım, millet gelse de kurs açsak diye millet bekliyor. Ankara'da halk oyunu kursu özel veya halk eğitimde de bulamazsan şurada bayıl git yani. Etme eyleme. En uyduruk yerler bile verir

Halk eğitime git bacım, millet gelse de kurs açsak diye millet bekliyor. Ankara'da halk oyunu kursu özel veya halk eğitimde de bulamazsan şurada bayıl git yani. Etme eyleme. En uyduruk yerler bile verir
Çalıştığım için saatleri uymuyor maalesef

Çalıştığım için saatleri uymuyor maalesef
Onlarca dans kursu var; sizin durumunuzda olup, düğünlerde oynamayı öğrenmek için kursa gidenler de var. Grup ders saatleri size uymuyorsa, dans hocasından bire bir ders almak için görüşme sağlayabilirsiniz.

Neden forumdan dans eğitmeni olmayan bir üye size ders versin ?

Düğünde oynamanın eğitimi mi olur :KK70:
Kalkıp ayaklarını sağ sol yaparken ellerini de şıklatıp üst-alt yapıyorlar işte:/
Samba, tango falan yapanlar varsa bilemem.
Olur evet

Yoksa tepınmeyi oynamak sanıp kendinizi rezil edersiniz

Halk oyunları egitimi almışları arastırmanızı öneririm, izlersiniz
Bunlar oynuyor işte
Biz tepınıyomuşuz dersınız
Yani umuyorum ki farkındalık olur...

Konu sahibi hanımefendi konu tartışmaya dönmesin ben ilgiyle okuyorum cevapları polemik çıkmadan hoşunuza gitmeyen mesaj yazanları buradan öğrenerek engelleyebilirsiniz.

Yok öğrenemiyorlar bizim gibi oynak sülalede erkek kardeşim ve dayımın kendine has oynamaları var 🤭
Bende hic beceremem zorla kaldirirlar falan 2 alkis yapar otururum
Kendimi de hic oynamak zorunda hissetmedim
Bu icten gelen bir beceri bence
Oynayamiyorsan oynayamiyorsundur
Bi kendi dugunumde stres yapmistim sonradan dedim gelinlikten nasilsa ayaklarim gozukmeyecek, kollarimi da iki oynatirim olur biter😬

Ankiyete falan varmı belki ondan kayanaklidir bende mesela çok oynayamam utangacliktan sizinde o tarz bişey olabilir

Olur evet

Yoksa tepınmeyi oynamak sanıp kendinizi rezil edersiniz

Halk oyunları egitimi almışları arastırmanızı öneririm, izlersiniz
Bunlar oynuyor işte
Biz tepınıyomuşuz dersınız
Yani umuyorum ki farkındalık olur...
İnanın o kadar önemli bir durum değil. Maksat eğlenmek zaten orda. Kimse dans gösterisi yapmaya gelmiyor. Sadece elini çırpanlar bile oluyor çünkü amaç eşlik etmek

X