- 15 Kasım 2020
- 511
- 600
- 33
- 37
- Konu Sahibi winnithepuu
-
Biz takının da olduğu bir nikâh yaptığımız için sonradan memleketten gelecek olan kişileri buraya getirmek kolay olmaz gibime geliyor yani davetliler katılmazmış gibi düşünüyorum:/Genelde bu durumda olanlar düğün yapıyor salonlar açılınca veya bir davet bir eğlence organıze ediyor. Varsa böyle imkanınız yakınlarla bir mekanda eğlenme odaklı kutlama amaçlı birsey yapın içinizde kalmasın.
Anlıyorum siz buyuk katılımlı bir düğün istiyorsunuz. Ben daha küçük çaplı arkadasş ve yakın çevre ile beraber eğlenme amaçlı bir tavside bulunmuştumBiz takının da olduğu bir nikâh yaptığımız için sonradan memleketten gelecek olan kişileri buraya getirmek kolay olmaz gibime geliyor yani davetliler katılmazmış gibi düşünüyorum:/
Dün arkadaşımla konuştum beni çok iyi tanır dinler aynı şeyleri o da söyledi en önemlisi evlilikteki mutluluğun bunlar gelip geçiyor filan dedi ama işte insan da olsun istiyor.Bundan sonrası dediğiniz gibi evliliğe yatırım ama kendimi tanıyorum her güzel bir düğün gördüğümde kendiminkinin olamadığını düşünücem..Yapabilirsin biseler ama evlilikteki
Huzur bunlardan gecmiyor..huzurlu olup evliligini yurutmek daha onemli..
Bende pandemide evlendim salonlar açıktı ama ona rağmen nikah yaptım. Düğünde içimde kalmadı sevmem. Kınam çok güzel oldu geçen sene salonların açıldığı döneme almıştım. Lakin yapamasaydım kınamı çok üzülürdüm onun içinde salonlar ne zaman açılırsa kızlarla eğlence düzenlicektim. Sizde o tarz yapın.Kızlar selam, ben mart-nisan tarihlerinde evlendim.Ama malum koronada her yer kapalıydı hâlâ ve ben nikâh yapmak zorunda kaldım.Oysa öncesinde gayet güzel,büyük ve şık bir salon tutmuştum çok nezihti.Ama o dönem nişanlım bayram sonrasına ertelemek istemedi.Ailesi de ertelemeye yanaşmadı.Düğün masrafından değil zamanı boşuna ötelemiş oluruz herkes erteledi erteledi bundan beter oldular bazı kişiler haftaiçi yapmak zorunda bile kaldı diye.Bir de evi tutmuşlardı boşuna mı iki üç ay kira verilecek denildi derken bizim nikâh oldu.Nikâhıma davetliler girebildi 50-60 kişi sonrasında takı da gayet açık havada oldu.Ama bu aralar salonlar açıldı ve benim bir arkadaşım da geçen gün bana haber verdi düğünüm var şu salonda diye.Çok üzüldüm çok mutsuz oldum içimden bir şey koptu sanki.Şimdi bir yanım hep eksik kalacak gibi hissediyorum.Siz ne düşünüyorsunuz? Teselliden çok beni bu konuda mantıklı düşünmemi sağlayacak yorumlar bekliyorum canlar
Arada çok ciddi farklar var bunu hepimiz biliyoruz.Sizin ne fark var dediğiniz zihniyet evlenmeyi prosedürde gören kişiler için geçerli.Ama ben evlenmek için değil de hayatımın dönüm noktalarından birinin kendi açımdan yeterli olması için çabalayan biriydim o yüzden bu konuya takıldım.Yoksa elbette gelinlik de giydim hem de gidip diktirdim istediğim gibi fakat konunun özü o değil benim içinHa düğün ha nikah aradaki fark ne?
Gelinlik giymediniz mi nikahta?
Giydiyseniz cidden aradaki fark ne? Maksat evlenmek değil mi?
Arada çok ciddi farklar var bunu hepimiz biliyoruz.Sizin ne fark var dediğiniz zihniyet evlenmeyi prosedürde gören kişiler için geçerli.Ama ben evlenmek için değil de hayatımın dönüm noktalarından birinin kendi açımdan yeterli olması için çabalayan biriydim o yüzden bu konuya takıldım.Yoksa elbette gelinlik de giydim hem de gidip diktirdim istediğim gibi fakat konunun özü o değil benim için
O zaman siz şimdi evlenmenin prosedür kısmını halletmiş oldunuzArada çok ciddi farklar var bunu hepimiz biliyoruz.Sizin ne fark var dediğiniz zihniyet evlenmeyi prosedürde gören kişiler için geçerli.Ama ben evlenmek için değil de hayatımın dönüm noktalarından birinin kendi açımdan yeterli olması için çabalayan biriydim o yüzden bu konuya takıldım.Yoksa elbette gelinlik de giydim hem de gidip diktirdim istediğim gibi fakat konunun özü o değil benim için
Ben baslica düğün konusunu gereksiz buluyorum.Kızlar selam, ben mart-nisan tarihlerinde evlendim.Ama malum koronada her yer kapalıydı hâlâ ve ben nikâh yapmak zorunda kaldım.Oysa öncesinde gayet güzel,büyük ve şık bir salon tutmuştum çok nezihti.Ama o dönem nişanlım bayram sonrasına ertelemek istemedi.Ailesi de ertelemeye yanaşmadı.Düğün masrafından değil zamanı boşuna ötelemiş oluruz herkes erteledi erteledi bundan beter oldular bazı kişiler haftaiçi yapmak zorunda bile kaldı diye.Bir de evi tutmuşlardı boşuna mı iki üç ay kira verilecek denildi derken bizim nikâh oldu.Nikâhıma davetliler girebildi 50-60 kişi sonrasında takı da gayet açık havada oldu.Ama bu aralar salonlar açıldı ve benim bir arkadaşım da geçen gün bana haber verdi düğünüm var şu salonda diye.Çok üzüldüm çok mutsuz oldum içimden bir şey koptu sanki.Şimdi bir yanım hep eksik kalacak gibi hissediyorum.Siz ne düşünüyorsunuz? Teselliden çok beni bu konuda mantıklı düşünmemi sağlayacak yorumlar bekliyorum canlar
Ne alakası varArada çok ciddi farklar var bunu hepimiz biliyoruz.Sizin ne fark var dediğiniz zihniyet evlenmeyi prosedürde gören kişiler için geçerli.Ama ben evlenmek için değil de hayatımın dönüm noktalarından birinin kendi açımdan yeterli olması için çabalayan biriydim o yüzden bu konuya takıldım.Yoksa elbette gelinlik de giydim hem de gidip diktirdim istediğim gibi fakat konunun özü o değil benim için
Arada çok ciddi farklar var bunu hepimiz biliyoruz.Sizin ne fark var dediğiniz zihniyet evlenmeyi prosedürde gören kişiler için geçerli.Ama ben evlenmek için değil de hayatımın dönüm noktalarından birinin kendi açımdan yeterli olması için çabalayan biriydim o yüzden bu konuya takıldım.Yoksa elbette gelinlik de giydim hem de gidip diktirdim istediğim gibi fakat konunun özü o değil benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?