- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
- Konu Sahibi winnithepuu
Teselli değil ama mantıklı düşünmemi sağlayacak yorumlar diyorsunuz ama şu dediğinizde ki mantığı anlamak çok zor.Arada çok ciddi farklar var bunu hepimiz biliyoruz.Sizin ne fark var dediğiniz zihniyet evlenmeyi prosedürde gören kişiler için geçerli.Ama ben evlenmek için değil de hayatımın dönüm noktalarından birinin kendi açımdan yeterli olması için çabalayan biriydim o yüzden bu konuya takıldım.Yoksa elbette gelinlik de giydim hem de gidip diktirdim istediğim gibi fakat konunun özü o değil benim için
Hayatınızdaki dönüm noktası sevdiğiniz kişi ile aynı evi paylaşmaya başlamak değil mi? Ha düğün ha nikah, yetersiz kalan tam olarak ne? Tamam, bazı insanlar düğünün ihtişamına çok önem veriyor, o gün bir anı olarak kalsın istiyor. Sizin için de bu kadar önemliydiyse, keşke kimsenin lafına bakmayıp bekleseydiniz.
Bilmiyorum, zaten evlenip bir evde yaşamaya başlayan insanların aylar sonra düğün yapması çok tuhaf bence. Nikahına gittiğim birinin düğününe gitmem ben. İçinizde kaldıysa çok yakın arkadaşlarınızla evliliğin ilk yılını kutlamayı düşünmez misiniz? O da eğlenceli bir anı olabilir.