Düğüne yaklaştıkça nişanlısıyla kavga edenler :(

cnm bu durumlar çok normal sakın canını sıkma bz evlenmeden önce 5 sene beraberdik bırak kavga etmeyi ufacık tartışmamız bile olmadı denebilir... eme o düğün arifesi yokmu aman allahım içimzden canavar çıktı sanki:))) renk yüzünden bile kavga ettiğimizi bilirm onu geç kendi beğendiğim bişeyi alıp eve gdnce beğenmeyip onu arayıp bağrıyodum hep snn yznden diye:)))) oluyo yani hiç büyütme sonra bzm gbi gülersinz hatrladıkça düğün gnü bile aksilkler peşimi bırakmadı anlatsam gülermsn ağlarmısın blemiorum :))) yani kuzucum hiç canını sıkma herkes yaşıyo bunları buarada mutluluklar tatlm

Bizim de 5. yılımız... Hatta dün bana ''beş yılda beni tanıyamadınmı, 2 saatte geldiğimiz duruma bak vs'' dedi çok üzüldüm.. çünkü gerçekten biz kolay kolay tartışmayız..

Canım çok sıkkın.. Düğüne 2,5 ay kaldı daha önce gereksiz yere kavga etmeyen biz davetiyecide başlayan sözlü tartışma... Kırıldım kırdım... Neden böyle? 1 ben miyim bunu yaşayan ?

canım şu anda 6 ayı geçkin evliyim. geçen günlerde eşimin telefonunda eski mesajlarımızı okudum ve çok güldüm. kedi köpek gibi düğün hazırlığında birbirimizi yemişiz boş yere.
hatta şuna çok güldük dğünden 11 gün önce demişizki evlenmeye niyetin yok ayrılalım biz istemiyorsun sen bu işi falan
gerçekten kafaya takılmaz eften püften şeyler.

damat bey barışmak ister tabi düğün bitincee kuzu gibi oluyorlar nedense:)

Hiç o yönden düşünmemiştim

Gerçekten mi :) küs dans ettiniz... Anlatırmısın özel değilse.. Ben o günü (23 Haziran) düşündükce daha da geriliyorum.

evet canım küs, hatta kavga ederek dans ettik. oturma planında bir aksilik olmuştu. salona bi girdim oturma planını görünce bi yandan kavga bi yandan dans ettik

neticede değişen bişey olmadı ilk dansımızın zehir olmasıyla kaldı

Bizimde tam tersi , ya kendime çok güldüm okudukça biz nişanlımla toplamda 6 yıldır beraberiz,1 yıldır nişanlıyız.flört dönemimizde kavgasız kaç günümüz geçti bilmiyorum,deliler gibi kavga ettik hep,okadar inişli çıkışlı bir ilişkiydiki,sonra nişanlandık nişan başlarındada çok kavgalar ediyoduk ama hazırlığa başlamamıştık ( bazı sorunlardan ötürü nişandan hemen sonra düğün hazırlığına başlayamamıştık) son 2 aydır ise düğün hazırlığına başladık Allah bozmasın gül gibi geçiniyoruz hiç böyle olmamıştık onun bazı isteklerie ben tamam dedim oda çoğunlukla benim isteklerime tamam dedi,eşyaydı,düğün yeriydi gelinlikti 1 hafta içinde ne yapcaz karar verdik

Bizimde 13 Mayısta düğünümüz war dün akşam çok kötü kavga ettik hatta ağlama krizine bile girdim,dünden beri ne o aradı ne ben. Düğün iptal edilsin diye neredeyse dua edicem ,hatta öleyim bile istedim. O kadar rezil bi durumdayız ki ailesinde bi rahatlık kimsenin bişi umrunda değil,kimse kimseye bişi sölemez aileler sadece bize konuşur sonunda biz birbirimize düşeriz...

canım düzelirsiniz inşallah aileleri takmayın ya boşverin,benim nişanlımın aileside aşırı ilgisiz biz herşeyi kendi kendimize yapıyor gibiyiz çok kavga ettik kendimi çok hırpaladım ama olmuyo kimse değişmiyor üstelik kendimizi yıpratmış oluyorduk artık umrumda değil daha huzurluyum herkesi olduğu gibi kabul etmek gerek,tabi ona göre değer verilerek.

İnşallah düzeliriz diyemeyecek kadar kırgın ve üzgünüm. Bizi bu hale getirenlere verilecek bir gram değerim bile yok. Kimseyide kabul etmicem,insanlara saygım war ama verilecek ne değerim ne de vaktim war.

İnşallah düzeliriz diyemeyecek kadar kırgın ve üzgünüm. Bizi bu hale getirenlere verilecek bir gram değerim bile yok. Kimseyide kabul etmicem,insanlara saygım war ama verilecek ne değerim ne de vaktim war.

Aynen öyle.sen sakin ol.bunları hepimiz bir dönem yaşıyoruz.sıkıntılı zamanlar bu nişan zamanları.

sakın 3. şahıslar için kırmayın birbirinizi, ve asla ailesine karşı kötü olma evliliğin etkilenir aman diyeyim...

sakın 3. şahıslar için kırmayın birbirinizi, ve asla ailesine karşı kötü olma evliliğin etkilenir aman diyeyim...

aynen doğru söylüyorsunuz bende nişanlımda çok yandık bu konu yüzünden şimdi kimseyi takmıyoruz.evlenince kapımızı kapattıkmı biz olcaz.

kizlar bende ayni durumdayim, sacma seylerden tartisma cikiyor beni anlamiyor bi türlü..
istiyorumki heyecanini sevincini anlatsin bana ama yok anlamiyor ya
bende bazen düsünüyorum acaba mi diye.. evlenincede böyle olurmu nasil üstesinden gelirim diye cok üzüntü ve düsünce basiyor...
kizlar bana bi akil verin normalmidir ya napmam gerekiyor.. of ne stress mis ya

erkekler (yani çoğunluğu) için evlilik öncesinde heves heyecan yoktur hazırlıklar yönünden. onlar için stresli en az zararla kapatılacak dönemdir. Beklenti içinde olma derim çok.. çünkü sadece sen üzülürsün, o sıkılır daralır okadar...

benim düğünüm 19 mayısta bikaç haftaya kadar tartışmıyorduk ama yaklaştıkça hazırlıkların stresi ile bazen birbirimizi yiyoruz bi gün karşısında ağladım dayanamayıp bende bazen artık geçsin diye bekliyorum ama çok uzatmıyoruz geceden tartışma yaşandıysa sabaha hiç bişi olmamış gibi günaydın aşkımlarla başlamayı bilioruz uzatırsak dahada kötü olacağını ikimizde biliyoruz benimde korkularım oluyor acaba geçinemicezmi diye herkes aynı şeyi söylüyor düğün stresi ile yaşanıyor sonrası böyle olmucak hafifleyeceksiniz diyo bu güzel günlerimizi korkularla geçirmeyelim olabildiğince anlayışlı olalım iki tarafta tabi olmamasına imkan yok zaten herkesin yaşadığı bişey normal artık umarım hepimiz mutlu oluruz

gercektenmi:S benim nisanlimda bikez hersey hemen olsun bitsin kavusalim istiyorum, stress olacak birsürü dedi...
bunu ögrendigim iyi oldu.. artik bende zaten biraktim, beklentilerimi düsürdüm napiyim demekki erkekler bizim gibi olmuyorlarmis..
kabullenmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…