Düğüne yaklaştıkça nişanlısıyla kavga edenler :(

egumus

Umudumsun
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2009
670
40
318
Canım çok sıkkın.. Düğüne 2,5 ay kaldı daha önce gereksiz yere kavga etmeyen biz davetiyecide başlayan sözlü tartışma... Kırıldım kırdım... Neden böyle? 1 ben miyim bunu yaşayan ?

Canım çok sıkkın.. Düğüne 2,5 ay kaldı daha önce gereksiz yere kavga etmeyen biz davetiyecide başlayan sözlü tartışma... Kırıldım kırdım... Neden böyle? 1 ben miyim bunu yaşayan ?

Tabiki sadece sen değilsin canım:) Biz de hiç kavga etmeyen bi çift olarak bazen sorunlar yaşıyoruz. Çünkü düğün günü yaklaştıkça ve hazırlıklar yoğunlaştıkça insan gergin oluyor. Ama biz en azından birimiz öfkelendğnde diğerinin susmasından yanayız. Birbirinizi idare edin. O kızdığında ona kızmak yerine, neden kızdğnı anlayıp sorunu çözmeye çalışın. Bu günler en güzel günlerimiz, tadını çıkaralım kardeşim. Bi davetiye parçası için hayat yoldaşını üzmek yersiz. Allah tadınızı bozmasın

ooo ben kaçkere vazgeçtim.acabalar yaşadım gayet normal.çok stresli oluyor insan.normalde yapmayacağı şeyleri yapıyor.

Teşekkür ederim arkadaşlar.. Anlıyorum üzerinde çok yük var erkek olarak, ama ben çok fazla beklentileri olan biri de olmadım.. Sadece benimle birlikte hevesle baksın bazı şeylere istedim..

ooo ben kaçkere vazgeçtim.acabalar yaşadım gayet normal.çok stresli oluyor insan.normalde yapmayacağı şeyleri yapıyor.

Bebek bekliyormuşsun... Hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.. inşallah darısı bana da olur...

Canim benim dugunume bir yil var ve biz bile normalde tartismayan bir cift olarak dugun hazirligi konusu acildi mi tartisiyoruz...

Cok normal yani... Onemli olan buyutmeden anlayisli olmaya calismak elimizden geldigince guzel oldugu kadar stresli bir olay bu dugun isi cunku...

bizde son gunlerde sıksık tartışır olduk. sanırım gereksiz şeyleri uzatıp duruyoruz özelliklede ben

teşekkür ederim.. Herzaman alttan alma anı denk gelmiyor işte aynı anda olunca üzdük karşılıklı.. hayırlısı bakalım, inşallah 1 daha yaşanmaz...

kendimi hatırladım :)
bunlar çok normal canım biz çok kavga ederdik bende acaba sadece bizmi böyleyiz evlenincede böyle birbirimizi yiyecekmiyiz diye düşünüyordum ve korkuyordum.
ama hiç öyle olmadı aksine iyiki o kavgaları ozaman yapmışız birbirimizi daha iyi tanıdık.ne dersem damarına basıcağımı öğrenmiş oldum :)
ve şimdi nişanlı çiftlere bakıyorum çoğu kavga gürültü halinde.hatta bir arkadaşım küs bir şekilde evlendi allah belasını versin onun diye diye evlendi :) :)
stresten bunlar evlenince hepsi geçecek inşallah

Teşekkür ederim... İnşallah dediğiniz gibi olur.. :) allah daha büyük dertler vermesin..

yalnız değilsin bu yolda:)her günümüz her telefon konuşmamaız tartışma bizimde herşey damat beye zor geliyor......en basiti gelinlik diktircem daha git diktir demiyor bana hep parası yokmuş gbi konuşmalar ve davranışlar sergiliyor.ayrıca stüdyo çekimleri 400 tl tutuyor beyfendi çok pahalı o kadar para veremem diyorr..anlycan aynı dert aynı keder..

bizde düğün günü yaklaştıkça biraz daha tartışır olmuştuk. hatta ilk dansımızı küs yapmıştık :) ama düğün bitti tartışmalar bitti büyük bir yük kalktı üzerimizden

bizde düğün günü yaklaştıkça biraz daha tartışır olmuştuk. hatta ilk dansımızı küs yapmıştık :) ama düğün bitti tartışmalar bitti büyük bir yük kalktı üzerimizden

damat bey barışmak ister tabi düğün bitincee kuzu gibi oluyorlar nedense:)

Tamam ben ona da hak veriyorum. kolay kazanılmıyor, ama sadece heveslerimiz kırılmasın istiyorum.. Yapamayacagımız alamayacagımız seyler elbetteki var... ama bakmak ilgilenmek ne sakıncası var anlamıyorum..

Gerçekten mi :) küs dans ettiniz... Anlatırmısın özel değilse.. Ben o günü (23 Haziran) düşündükce daha da geriliyorum.

Tamam ben ona da hak veriyorum. kolay kazanılmıyor, ama sadece heveslerimiz kırılmasın istiyorum.. Yapamayacagımız alamayacagımız seyler elbetteki var... ama bakmak ilgilenmek ne sakıncası var anlamıyorum..

insan heycanını paylaşmak istiyor nişanlısıyla hak veriyorum ama anlamıyorlar işte....acaba evlenncede bu böylemi olacak diye düşünüyorum ama buraya ayzılanları okuyunca biraz olsun rahatladım:)inşallh sonumuz iyi olur

İnşallah.. Mutlu olsun herkes.. Beklentilerimize 100 de 100 yanıt bulamayız tabi kaldıki karşı tarafın beklentilerine %100 yanıt verebiliyormuuzdur.. Objektif bakınca daha ılımlı oluyorum galiba...

arkadaslarinda dedigi gibi normal seyler hepsi bizde çok tartistik dugunden 1 gun once dahi konusmuyordum ben kavgaliydik ama dugun bittikten hemen sonra herseyi o basit tartismalari unutup kus gibi hafifliyorsun simdiden mutluluklar canim sana tek tavsiyem elinden geldgince birbirinizi kirmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…