Canım çok sıkkın.. Düğüne 2,5 ay kaldı daha önce gereksiz yere kavga etmeyen biz davetiyecide başlayan sözlü tartışma... Kırıldım kırdım... Neden böyle? 1 ben miyim bunu yaşayan ?
ooo ben kaçkere vazgeçtim.acabalar yaşadım gayet normal.çok stresli oluyor insan.normalde yapmayacağı şeyleri yapıyor.
kendimi hatırladım :)
bunlar çok normal canım biz çok kavga ederdik bende acaba sadece bizmi böyleyiz evlenincede böyle birbirimizi yiyecekmiyiz diye düşünüyordum ve korkuyordum.
ama hiç öyle olmadı aksine iyiki o kavgaları ozaman yapmışız birbirimizi daha iyi tanıdık.ne dersem damarına basıcağımı öğrenmiş oldum :)
ve şimdi nişanlı çiftlere bakıyorum çoğu kavga gürültü halinde.hatta bir arkadaşım küs bir şekilde evlendi allah belasını versin onun diye diye evlendi :) :)
stresten bunlar evlenince hepsi geçecek inşallah
Teşekkür ederim... İnşallah dediğiniz gibi olur.. :) allah daha büyük dertler vermesin..
yalnız değilsin bu yolda:)her günümüz her telefon konuşmamaız tartışma bizimde herşey damat beye zor geliyor......en basiti gelinlik diktircem daha git diktir demiyor bana hep parası yokmuş gbi konuşmalar ve davranışlar sergiliyor.ayrıca stüdyo çekimleri 400 tl tutuyor beyfendi çok pahalı o kadar para veremem diyorr..anlycan aynı dert aynı keder..Canım çok sıkkın.. Düğüne 2,5 ay kaldı daha önce gereksiz yere kavga etmeyen biz davetiyecide başlayan sözlü tartışma... Kırıldım kırdım... Neden böyle? 1 ben miyim bunu yaşayan ?
bizde düğün günü yaklaştıkça biraz daha tartışır olmuştuk. hatta ilk dansımızı küs yapmıştık :) ama düğün bitti tartışmalar bitti büyük bir yük kalktı üzerimizden
yalnız değilsin bu yolda:)her günümüz her telefon konuşmamaız tartışma bizimde herşey damat beye zor geliyor......en basiti gelinlik diktircem daha git diktir demiyor bana hep parası yokmuş gbi konuşmalar ve davranışlar sergiliyor.ayrıca stüdyo çekimleri 400 tl tutuyor beyfendi çok pahalı o kadar para veremem diyorr..anlycan aynı dert aynı keder..
bizde düğün günü yaklaştıkça biraz daha tartışır olmuştuk. hatta ilk dansımızı küs yapmıştık :) ama düğün bitti tartışmalar bitti büyük bir yük kalktı üzerimizden
Tamam ben ona da hak veriyorum. kolay kazanılmıyor, ama sadece heveslerimiz kırılmasın istiyorum.. Yapamayacagımız alamayacagımız seyler elbetteki var... ama bakmak ilgilenmek ne sakıncası var anlamıyorum..
damat bey barışmak ister tabi düğün bitincee kuzu gibi oluyorlar nedense:)
insan heycanını paylaşmak istiyor nişanlısıyla hak veriyorum ama anlamıyorlar işte....acaba evlenncede bu böylemi olacak diye düşünüyorum ama buraya ayzılanları okuyunca biraz olsun rahatladım:)inşallh sonumuz iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?