benimkide bu tarz canım, dantelli modelleri seviyorum. Sana tavsiyem tarzını bul, ne istediğin net olsun. Gerisi kolay olur
canım cok hos.. Ben de bu tarz gelinlikleri seviyorum, sade, şık, kabarık seyleri hiç sevmiyorum.. Benimde 2 yıla fikrim degişmesse a formlu olucak gelinligim :97:
merak ettim senin gelinliğinide:)bende seviyorum abartısız olsun istiyorum ama kalitesiylede kendini belli etsin istiyorum :) hala bulamadım hangi gelinlik firmasına ait oldugunuaramaktayım
Ben diktiriyorum canım, tasarımı bana aitüst kısmı aynı böyle, dantellerle kaplı, kolları dizlerimde, drapeler göğüsten aşağıya doğru etek kısmına kadar inecek, parçalı şekilde olacak, bir parçasınada yine dantel eklenecek
canım benım gelınlıgımde bu tarzdaydı 2006 da evlendım ve bende kendım cızıp vermısdım gelınlıkcıye modelımı :dıstersen fıkır olsun dıye koyabılırım
kızlar düğün 2012 eylül gibi olacak ama şimdiden içimde gelinlik heyecanı kocamanSade olsun istiyorum bide çok açık olsun istemiyorum hafta sonu spiker ilkin ündeşin gelinliğini gördüm tam olarak nette bulamasamda gelinliği modeli hoşuma gitti ozaman modası geçermi gerçi daha çok var yorumlarınızı bekliyorum Eki Görüntüle 224055
kızlar merhabalar bende bu iki gelinliği dusunuyorum ama kesın kararı veremıyorum ustelık dugune daha var[/QU
KIRIK BEYAZ OLANI DAHA HOŞUMA GİTTİ DANTEL OLDUĞU İÇİN AMA DİĞERİNİN MODELİ DAHA GÜZEL BENDE KARARSIZ KALDIM.DANTELLİ OLANIN ÖN TARAFINI BEGENMEDİM DAHA FARKLI BİŞEY DÜŞÜNÜLEBİLİNİR.
kızlar merhabalar bende bu iki gelinliği dusunuyorum ama kesın kararı veremıyorum ustelık dugune daha var[/QU
KIRIK BEYAZ OLANI DAHA HOŞUMA GİTTİ DANTEL OLDUĞU İÇİN AMA DİĞERİNİN MODELİ DAHA GÜZEL BENDE KARARSIZ KALDIM.DANTELLİ OLANIN ÖN TARAFINI BEGENMEDİM DAHA FARKLI BİŞEY DÜŞÜNÜLEBİLİNİR.
bende çok begendım bu ıkı modelı ama ne yapacagımı bılemıyorum yaaa ne zormus gelinlik begenmek:96::96:
Kollu gelinlikleri hazır bulamayacağımızı anladım. özellikle de dantel kol olanlarını. nedeni basit. straples gelinlikte dikilen bir gelinliğin, gelinlerin üstüne olması için sadece bel ve boy ayarı yapmak gerekiyor. kollu bir gelinlikte ise, geline uyması gereken ölçüler omuz genişliği, kol genişliği, uzunluğu, varsa yaka vb. hele ki kol dantelden olursa, sonradan kol boyu ayarı da yapılamaz, çünkü dantelde kolun, boynun kenarlarına dantelin kenar dilimi getiriliyor ve kısaltmak için onu kesmek mümkün değil. Bu durumda, zaten diktirmen şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?