- 12 Ocak 2021
- 4.399
- 17.923
- 30
Neyi araştırcam be olmazdım işteeeOlurdun araştırmanı öneririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyi araştırcam be olmazdım işteeeOlurdun araştırmanı öneririm
Aldım gittiEvet siz çoğunluğu baz alın
Bana da mantıklı geldiğinden değil, yakınlarımın giy giy ısrarlarına karşı sorun bende mi acaba diye yazdım burayaSence mantıklımı ?
Selamlar. Akşama eşimin lise arkadaşının düğünü var ve gelin hanımla bir iki defa görüşmüşlüğümüz var. Bu elbise rengi nedeniyle giyilir mi sizce? Birazcık acil cevaplar gelirse vakit daralıyor
Gelin sen misin bacım ne alaka Allah aşkına nedir bu düğünde beyaz giyme fantazileriniz aaaaSelamlar. Akşama eşimin lise arkadaşının düğünü var ve gelin hanımla bir iki defa görüşmüşlüğümüz var. Bu elbise rengi nedeniyle giyilir mi sizce? Birazcık acil cevaplar gelirse vakit daralıyor
Bak bu çok güzel olmusO elbisenin yerine böyle giyindim
Ay bu bin kat iyi vallahiO elbisenin yerine böyle giyindim
Ay hayır ya çok itici durur hiç mi duymadınız düğünde krem/beyaz kabarık tüllü bir şey giyilmez umarım giymemişsinizdirBenim sevdiğim bir model. Renginden emin olamıyorum baya krem bir elbise ve kahverengi şal kullanicam. Hiç açık bir renk elbiseyle düğüne gitmedim
Ya bir şey diyim mi o beyaz elbiseyi gerçekten giyme at, anneannem gibi durmuşs ilk fotoğrafta çok tıknaz kilolu göstermiş, aslında ne kadar güzel şekilli fiziğin varmış inceciksin.O elbisenin yerine böyle giyindim
Ben giymeyi istemiyordum da yakın çevrem çok ısrar etmişti düğünde giymem için. Hal böyle olunca beynim allak bullak oldu ne ara bu tonları düğünde giymeyi normallestirdik diye çok şükür ki giymedim yaa çok garip duracaktı sahidenYa bir şey diyim mi o beyaz elbiseyi gerçekten giyme at, anneannem gibi durmuşs ilk fotoğrafta çok tıknaz kilolu göstermiş, aslında ne kadar güzel şekilli fiziğin varmış inceciksin.
Bir de o neydi öyle tül perde gibi, ama cidden duvak taksan kendi nikahın gibi gidermişsin çok iyi bir karar olmuş değiştirmek
Çok teşekkür ederim fizigimle ilgili yorum için elbise yakından daha güzel ama aşırı boldu birkaç işlemden geçirdim şu an daha iyiYa bir şey diyim mi o beyaz elbiseyi gerçekten giyme at, anneannem gibi durmuşs ilk fotoğrafta çok tıknaz kilolu göstermiş, aslında ne kadar güzel şekilli fiziğin varmış inceciksin.
Bir de o neydi öyle tül perde gibi, ama cidden duvak taksan kendi nikahın gibi gidermişsin çok iyi bir karar olmuş değiştirmek