• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Dügüne 3 hafta kaldı karar veremedim sizce hangisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayvk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayvk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
54
0
86
Diğer
Arkadaslar dügüne 28 gün var 1 hafta önce de almak gerekiyor ve hala hangi model karar veremedim bukadar zamanda yetisirmi birde sizce hangisi? eyvahedigeldismile

modeli görmedim ekliosun galiba ama parasını verdikten sonra 1 haftad bile dikilir benim gelinligim 2 haftada dikilmişti

bu modelin sadece üst seklini kullanmayı düsünüyorum yani dekolte bölümünü üstüne taslar falan?

Eklentiler

• $max10.jpg
    $max10.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 89
bunlarında alt kısmı ama emin deilim aslında

Eklentiler

• $19763_306385568682_138241378682_3637402_3240805_n.jpg
    $19763_306385568682_138241378682_3637402_3240805_n.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 78
  • $a4pyrl.jpg
    $a4pyrl.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 73
  • $pninatornai01.jpg
    $pninatornai01.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 73
olur en fazla 15 gunde dikerler parayı verdikten sonra cokta sorun etmiolar

Eklediğin 1. model çook hoş bence düşünme hem klasik hem modern

peki 2 haftada tam istediin gibi olmusmuydu birde resim sonucta birebir istediin cıkıyomu cokmu soru sordum:)

peki 2 haftada tam istediin gibi olmusmuydu birde resim sonucta birebir istediin cıkıyomu cokmu soru sordum:)

istedigimden öte olmustu yani bekledigimden güzeldi bende foto götürdüm ona bakılarak yapıldı ama kumaşını gpürünü fln ben onay vermeden yapmadılar 1 prova oldu ama çok dikkat etmek lazım bak üstte ekledigin cok kabarık modelli altlar varya onlar istedigini gibi çıkmayabilir

cnm bence altlardan ikincisi güzel bence biran evvel yaptır . istediğin gibi olması içinde sık sık kontrol etki her içine sinsin hayırlısı olsun şimdiden

Canım içini ferah tut.
Benim nişanlığımda ilk baştan üzerime göre dikildi ve
10 günde falan teslim aldım

ama genede acele etmek lazım yaa hiç bişiy kalmamış daha fazla askıya alma bence bir an önce karar verki bi sorun olursa hemen düzeltirebilesin...sonuçta herkes mükemmel iş çıkartamıyor.tedbiri elden bırakmamak lazım

aslında kabarık kat kat modelleri seviyorum cok abartı dumadıı sürece tabi ya ne bilim iste birden gün aldık aslında kafamda iyice karıstı karar veremiyorum

ben kabarık modeller pek sevmem ama 2. si daha güzel içlerinden.çok kararsız kaldıysan gözünü kapat seç bir tane:>yapacak bişey yok

alt için düşündüğünüz ilk gelinlik çok güzel ama kendi haliyle sadece alt olarak değil çok beğendim:)

Back