• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 3 ay kaldı hala kilo veremiyorum

kolera9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
958
297
103
Kızlar vermem gereken en az 10 kilo var ama bende hiç motivasyon yok yaa düğün yaklaştıkça stresten daha da çok yiyorum kendimden nefret ettim artık :( zamanda çok çabuk geçti ve 3 ay kaldı ben mümkün olduğunda çok kilo vermek fit gözükmek istiyorum gelinliğin içinde.
bi ara karatay diyeti yapmıştım işe yaramıştı ama seneler önce çalışmıyordum o zaman bide, şimdi çalışıyorum işyerinde sürekli çalışırken bişiler içiyorum tatlı falan yiorum aslaa irademe sahip çıkamıyorum ya. hele spor konusunda hiç hırsım yok işten eve gidince malak gibi yatıyorum resmen sürekli düğünle ilgili bişiler araştırıyorum internetten falan ,kalkıp spor yapmayı gözüm kesmiyor.
Çalışırken karatay diyetini nasıl uygulayabilirim? günde 2 kez yiyoduk onda ama ben sabah 7 de uyanıyorum kahvaltı yapıorum, işyerinde öğle arası 12de yemek yiyoruz kurt gibi acıkmış oluyorum zaten. akşam da 7 buçukta evde oluyorum ve gene çok aç oluyorum yani asla 2 öğüne düşüremem gibi. şu an yapabildiğim tek şey ekmek ymiyorum ama onun haricinde patates kızartmaları,tatlılar falan gırla:( bana yardımcı olur musunuz :)

kizartma degil de haslama ye.
ekmek asla yeme.
Irademe sahip cikamiyorum diye bir sey yok sen iradene sahip cikmazsan biz ne desek bos .
3 ay sonrasini dusun kendini dizginlemeye calis

Yanınıza meyve veya kuruyemiş alın tabi ki bir avuç. Acıktıkça leblebi atın ağzınıza. Akşam yemek yemez bu şekilde geçiştirirseniz ve arada bi çorba veya az miktarda ekmek yemeden et veya sebze yemeği yerseniz çok rahat kilo verirsiniz. Boğazdan kesmeden kilo verilmiyo ne yazık ki..

Detokslar yapabilirsin isyerine goturup icerisin tatli istegini bastirir kuru yemis guzel olur
Evde de spora baslamalisin acil 10 kilo birden gitmez sabir gerekli ama baslamadigin surece yerinde sayarsin

Sen ne yapman gerektiğini gayet iyi biliyorsun. Soyle yap boyle yap diye yazmam.
Ama tombik gelin olmak o kadar da kötü değil iraden böyleyken kabullen ki sonra daha cok üzülmeyesin

Gel takıma alalım seni iki hafta deneme süresi var zaten spor yaptırıyoruz mecburi yapmayana ceza yöntemi var herkes yapınca sende alisirsin ama patates pilav paketli gıdalar yok beyaz ekmek şeker yok

3 öğün yiyin ama ekmek yemeyin ve tatlı.
Acıkınca leblebi yiyin cok yarar sağlıyor. Netten araştırabilirsin ben o şekilde 4 kilo vermiştim.

Cnm iradene sahip olamıyorsan yapacak bişey yok önce onu as ben düğün öncesi bir haftada stresten 6 Kilo vermistim

Madem zayiflayamiyorsun ve yemek yemegi çok seviyorsun o zaman balik etli bi gelin olacaksin ;)

Bu da cok kötü birsey degil :)

Ama hem karnım doysun hem pastam dursun olmaz ki.. İrademe sahip çıkamıyorum, spor yapamıyorum, ee nasıl gitcek kilolar o zaman? Mucize bekliyosun resmen.. Silkelen ve kendine gel.. "17 gün diyeti" diye kk ya yaz.. kasımda bi konu açmıştım 2 ayda 8-9 kg verdim ;) halen değişmedi kilom :)

Canım o on kiloyu versen bile şu kısa zamanda
Çok kötü durabilir sarkmalar falan olur
Çünkü on kilo bu birden verme bence
Canını sıkmak istemiyorum
Üç ay varmış üçer kilo versen her ay deforme olmadan
İrademi tutamıyorum deme sahip ol lütfen iradene
Bilemiyorum ki nasıl olabilir ama yapabilirsin ya
Gelin olacaksın ona odaklan

Ben şuan diyetteyim ve hayatımda ilk kez bu kadar kararlıyım.
Olay tamamen kafada bitirmek.
Sonuca odaklanıp sonucu gerçekten çok isterseniz, iradenize sahip çıkabiliyorsunuz.

Hep şişman olmuşumdur hayatımda ama düğün arefesinde 75 kiloya inmiştim o koşuşturma içinde yemem aynıydı ama tatlıyı aburcubur yoktu.

Sürekli bişeyler içiyorsanız yeşil çay ve su için bol bol.
Akşam öğününü de salata veya meyveyle geçirin. Yemek yemeyin.

İradeli olmak lazım, evet özellikle tatlıyı sevenler için bu çok zor ama bir hedefin var önünde seni motive edecek.. Ben ne yesem kilo yapmıyor ama sağlığım için diyet yapıyorum. 1 aydır şekerli hiçbir şey koymadım ağzıma.. Canım çektiğinde şekersiz tarifler var instagramda şekerlisinden daha leziz oluyor inananamazsın. Hatta şu anda da unsuz, şekersiz, yağsız browni yiyorum :D Bende ileride şeker hastası olma ihtimali var o yüzden dikkat ediyorum. Yoksa şu an her istediğimi yerim, kilo yapmıyor çünkü.. Ona rağmen tutabiliyorum kendimi, olmayacak bir şey değil yani..

ekmek pilav bunları çıkar hayatından, ve az ye doymadan kalk sofradan bol su ve yeşil çay iç ve en önemllisi beyaz leblebi tüket acıktığını hissettikçe at ağzına birkaç tane inanılmaz tok tutuyor ben beyaz leblebi ile 4 kilo verdim düğünüm öncesi 47 kilo bir gelindim 6 ay önce , hala kilomu koruyorum atıştırmalık olarak beyaz leblebi yemeye devam çünkü :)

Kızlar vermem gereken en az 10 kilo var ama bende hiç motivasyon yok yaa düğün yaklaştıkça stresten daha da çok yiyorum kendimden nefret ettim artık :KK43: zamanda çok çabuk geçti ve 3 ay kaldı ben mümkün olduğunda çok kilo vermek fit gözükmek istiyorum gelinliğin içinde.
bi ara karatay diyeti yapmıştım işe yaramıştı ama seneler önce çalışmıyordum o zaman bide, şimdi çalışıyorum işyerinde sürekli çalışırken bişiler içiyorum tatlı falan yiorum aslaa irademe sahip çıkamıyorum ya. hele spor konusunda hiç hırsım yok işten eve gidince malak gibi yatıyorum resmen sürekli düğünle ilgili bişiler araştırıyorum internetten falan ,kalkıp spor yapmayı gözüm kesmiyor.
Çalışırken karatay diyetini nasıl uygulayabilirim? günde 2 kez yiyoduk onda ama ben sabah 7 de uyanıyorum kahvaltı yapıorum, işyerinde öğle arası 12de yemek yiyoruz kurt gibi acıkmış oluyorum zaten. akşam da 7 buçukta evde oluyorum ve gene çok aç oluyorum yani asla 2 öğüne düşüremem gibi. şu an yapabildiğim tek şey ekmek ymiyorum ama onun haricinde patates kızartmaları,tatlılar falan gırla:KK43: bana yardımcı olur musunuz :)
zayıflama takımları var gelmek istermisin ? orda 3 ayda 10 kilo vermiş olursun

Kızlar vermem gereken en az 10 kilo var ama bende hiç motivasyon yok yaa düğün yaklaştıkça stresten daha da çok yiyorum kendimden nefret ettim artık :KK43: zamanda çok çabuk geçti ve 3 ay kaldı ben mümkün olduğunda çok kilo vermek fit gözükmek istiyorum gelinliğin içinde.
Çalışırken karatay diyetini nasıl uygulayabilirim? günde 2 kez yiyoduk onda ama ben sabah 7 de uyanıyorum kahvaltı yapıorum, işyerinde öğle arası 12de yemek yiyoruz kurt gibi acıkmış oluyorum zaten. akşam da 7 buçukta evde oluyorum ve gene çok aç oluyorum yani asla 2 öğüne düşüremem gibi. şu an yapabildiğim tek şey ekmek ymiyorum ama onun haricinde patates kızartmaları,tatlılar falan gırla:KK43: bana yardımcı olur musunuz :)
Herbal lıfe ıcenler var arastrn. Saglıklı mı bilmiyorum

Back