Çıkmaz. Çünkü büyük ihtimalle öldürecekti evlendiğinizde. Dua et o terketmiş kurtulmuşsun. Şükret. Ayrıca ailene de şaştım kaldım ne alaka her şeyi kabul edip karşılıyorlar?Ama vazgeçemedim işte beni anlayan çıkar mı bilmiyorum.
bana çok kez şiddet uygulamış bir adamdı.Ama vazgeçemedim işte
Vazo kırsa iyi aynı evde yaşamadan döven, aynı eve girince öldürür de .kalk da şükür namazi kil. seni defalarca döven adamin neyini seviyorsan... evlenince sirtinda vazo kırardi , aşkın perçinlenirdi
Çünkü ailem bizim sevgimize inandı.Ama hemen kabul etmediler.Babam babasının önüne attı onu.Al oğlunu sen çek oğlunu çekebiliyorsan benim kimseye yamayacak kızım yok dedi çok olaylar yaşandı ama eşim olacak kişi vazgeçmedi.Bizde gerçekten seviyor sandık ailem ailesi gibi sevdi sadece bana değil onlara da kazık attı. Benim aileme şaşma onlar sadece inandıÇıkmaz. Çünkü büyük ihtimalle öldürecekti evlendiğinizde. Dua et o terketmiş kurtulmuşsun. Şükret. Ayrıca ailene de şaştım kaldım ne alaka her şeyi kabul edip karşılıyorlar?
Benimde sinirlerim zıpladı seviyorum evt boşanmak istemiyorum ama boşanacağım boşanmam lazım.Elbet geçecek.BENİM BURAYA YAZMAMIN AMACI SİZDEN BİR YOL GÖSTERMENİZDİAyy o kadar pislik nankör ol, seviyorum da seviyorum, akıl fikir kalmadı ya cidden sinirim zıpladı
Benimde sinirlerim zıpladı seviyorum evt boşanmak istemiyorum ama boşanacağım boşanmam lazım.Elbet geçecek.BENİM BURAYA YAZMAMIN AMACI SİZDEN BİR YOL GÖSTERMENİZ HEMCİNAyy o kadar pislik nankör ol, seviyorum da seviyorum, akıl fikir kalmadı ya cidden sinirim zıpladı
bundan sonra öyle yapacağım kendime yeni bir yol yeni bir hayat çizeceğim.Ama evim balayı biletlerim ailemin tek tek emeğiyle hazırladıkları içim yanıyor ne zaman geçerEvlendikten sonra Müge anlı da izlerdik seni heralde . Yani kusura bakmayında dövüyo diyorsunuz daha aynı eve girmeden döven , aynı eve girince ne yapar,.
Kendinize değer verin vur tekmeyi gitsin işte.
Bosan bu adamdan bı halt olmaz, gençliğine yazık, adam gibi edepli birini bul sev sevil, böylelerine de kul köle olup kendinizi ve ailenizi kullandirtmayin, ne güzel plan herşeyi kız tarafına yaptır, nikah var nasılsa son dk iptal olmaz kafasıyla ailemi birakamam de, kusura bakma canım ama seni sevmemiş, kullanacak bedavaya getirilecek birini aramış, gözünü aç, kurtul!Benimde sinirlerim zıpladı seviyorum evt boşanmak istemiyorum ama boşanacağım boşanmam lazım.Elbet geçecek.BENİM BURAYA YAZMAMIN AMACI SİZDEN BİR YOL GÖSTERMENİZDİ
Bosan bu adamdan bı halt olmaz, gençliğine yazık, adam gibi edepli birini bul sev sevil, böylelerine de kul köle olup kendinizi ve ailenizi kullandirtmayin, ne güzel plan herşeyi kız tarafına yaptır, nikah var nasılsa son dk iptal olmaz kafasıyla ailemi birakamam de, kusura bakma canım ama seni sevmemiş, kullanacak bedavaya getirilecek birini aramış, gözünü aç, kurtul!
Doğru da söylüyorsun ne diyebilirim ki :/Onsuz hayatınıza nasıl devam edeceğinizi bilmiyorsanız iki adam tutun ara sıra sizi dövsün yokluğunu aratmamış olurlar. Böyle kafaya böyle akıl verilir kusura bakmayın.
Zamanla unutursunuz. Bosanip hayatinizda baska ugraslar buldugunuzda bir bakmissiniz aciniz gecmis.Benimde sinirlerim zıpladı seviyorum evt boşanmak istemiyorum ama boşanacağım boşanmam lazım.Elbet geçecek.BENİM BURAYA YAZMAMIN AMACI SİZDEN BİR YOL GÖSTERMENİZ HEMCİN
bundan sonra öyle yapacağım kendime yeni bir yol yeni bir hayat çizeceğim.Ama evim balayı biletlerim ailemin tek tek emeğiyle hazırladıkları içim yanıyor ne zaman geçer
Zamanla unutursunuz. Bosanip hayatinizda baska ugraslar buldugunuzda bir bakmissiniz ç
Kız arkadaşlar edinmem lazım derdimi anlatabileceğim derdini dinleyebileceğim sizce buradan o amacıma ulaşabilir miyimZamanla unutursunuz. Bosanip hayatinizda baska ugraslar buldugunuzda bir bakmissiniz aciniz gecmis.
Dua et ailen tam bir anne babaymış evlencem demişsin yanında olmuşlar terkedilmişsin kafanı ütülemeden gerekeni yapmışlar helal olsun.Doğru da söylüyorsun ne diyebilirim ki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?