düğünden sonra eve gidince ne yapılır

yapacak birşey yok misafirleriniz gelırse onları yolcu edersınız sonra yemek yersınız açsanız sonra malum sebepler sıkma kendını tadını cıkar tek yasanan bırsey aksamı içinde sıkıntı etme düğünün tadını cıkar

arkadaşım yapılacak öle güzel şeyler varki o düğün sonrasında nye böle sıkılıyon şimdiden..örf ve adetmiş gibi ne diye ille düğünden snra evinize gitmeyi planlıyorsunuzki.yani ne yapcam deyince aklıma bu geldi..eğlenmeye gidin ille tek düğündemi eğlenceniz..ya yalnız kalacağınız çok romantik bi alanda bulunun ya eğlenmek için bi yer..yani kimse sizi bulamasın ve bilmesin nereye gittiğinizi:))deli gibi bırakın kopun:))ben olsam gelinliği hiç çıkarmam mesela öbür güne kadar o halde giderim heryere..

benim arkadaşım çay demlemiş çay içmişler demlik bitmiş kız yine demlemiş malum işten kaçmak için sora bişi olmamış yatmışlar oturup sohbet etmişler anlıcan canım

:18:arkadaşlar düğünden sonra eve gidince ne yaptınız yani ilk geceyi kastetmiyorumyani nasıl davranmam lazım şimdi benim yaaa:)

canım böle şeyleri niye der ediyosunki sen düününğ düşün çok güzel olacağını eve gidince zaten her şey kendiğilinden olu veriyo biz düğünden sonra eve gittiğimizde saat geçti zaten çok yorgunduk bi duş aldım çay demledim eşimle çey içtik sohbet ettik namazımızı kıldık sarılıp uyuduk sabahta balayına gitmek için yola çıktık sakin kafayla daha ii oluyo yorgunken hiç bi şey anlamıyosun

tam aradığım başlıkmış bu benim ya en merak ettiğim sorulardan biridir bu benim:)şöyle açayım şimdi eve akşam düğünüyse 23.30 yarım gibi anca evde olunur zaten e sonradiyelimki o gün istiyo çiftlerin ikiside ama burda gelinin saçındaki firketeler ve yüzündeki makyajın temizlenmesi nerden baksan 1 saati bulur çıkartıp temizlenmeden de olmaz yani bu durumda damat bey bi uyuyup uyanıyo mu acabave de gelini malum ilk nasıl görüyor yani gelinliği çıkarırken mi yoksa gecelikle mi

O stres ınsanı oldurur tekrar dırıltır valla

Aama sımdı ben o ısın ılk gece olmamasından yanayım sıtres olunca olmuyor yanı

bende baya bır uzatmıstım sureyı 1 bucuk ay kadar :26: sonra adamın canına tak ettı

o kadar nasıl uzattın ama ya maşallah:)ten uyumu diye bir şey var ya hani o kadar gün içinde hiç mi atlayasın gelmedi bacımsonra noldu pekii

Evli değilim ama eve gidince yapacağım ilk şey yemek yemek olur. Sonra da vurup kafayı uyumak. Hayatta önceliklerim vardır ve değişeceğini sanmıyorum. Yemek yemek ve uyumak bunların başında gelir. Acıkınca veya uykum gelince gözüm birşey görmez pek.

o kadar nasıl uzattın ama ya maşallah:)ten uyumu diye bir şey var ya hani o kadar gün içinde hiç mi atlayasın gelmedi bacımsonra noldu pekii
o ara esımın teyzesı yogun bakımdaydı trafık kazası gecırmıstıler dugun yerıne mevlıd okutuldu e nıkahımız oldu bende strestı oydu buydu derken ıyıce saldık ısı ve korku bırdeaaradan bır buck ay gectı askerlıgıde gelmıstı zaten dedı benım gozumu arkada bırakma gozumu cıkarıverdı gıderken tuttu fırlattı kalbımı

ay canım sağlıktan ötesi yok tabi ya hemde askere gitmiş kızz amann nası dayandınızz çok zor ya az daha bekleseydiniz kardeş kardeş durup

Ay dur bende yazıcam Bizde nikah bitti eve geldik k.validemlerde misafir vardı 5 dk ugradık ust kata evımıze çıktık heemn kendımizi koltuga atıp birer sigara yaktık Tiryakiyiz kac saattir içemiyoruzya ondan Sonra eşim yardım etti gelinliğimi çıkardık üstüme bir kot bir tişört saçımı bile bzmadan çıktık balayına gittik en iyisi o oldu misafirler bırakmaz çünkü kaçtık biz

ay canım sağlıktan ötesi yok tabi ya hemde askere gitmiş kızz amann nası dayandınızz çok zor ya az daha bekleseydiniz kardeş kardeş durup
evlendım ıkı aya kalmadan askere gıttı cocuk ben dedım hanı barı o ıs olmasaydı o zman o hasret ayrı bır buyuyor bırbırınıze dokunduktan sonra ama kısa donem yaptı cok sukur ama gelınde bana sorun cam kuşu oldum tampon hasar gordu bacım neylersın

çok güldüm kızneyse kavuştun yani artık hadi gene iyisin hepimizdenyap nispetini burdaşeref sayısı gibi olmuş ya resmen ay çok güldüm ya başıma gelmesin böylesihmm 2 ay kalmış gene ben hemen gitti sandımmm

Son düzenleme:
çok güldüm kızneyse kavuştun yani artık hadi gene iyisin hepimizdenyap nispetini burdaşeref sayısı gibi olmuş ya resmen ay çok güldüm ya başıma gelmesin böylesi
ben dıyorum kı valla kımse sabretmezdı evlendım adamımı caldılar resmen koynumdan kacırdılar hırboyu ah ah unuttu o gunlerını odunum gıtsınde ıkı sukur namazı kılsın ay sankı asık oldum be

ne kadardır evlisiniz canım allah uzuun uzuun aşk sağlık dolu yıllar nasip etsin:)peki şu sorulara gelelim gerçi sen pek anlamamışsın ama ilki olunca ikincidee üçüncüdee bir şey oluyor mu art arda ya hani bunlar balayı ya açık açıkta yazamıyorum utandımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…