:18:arkadaşlar düğünden sonra eve gidince ne yaptınız yani ilk geceyi kastetmiyorumyani nasıl davranmam lazım şimdi benim yaaa:)
15 mayısta düğünüm varda:2:bilemiyorum yardım edin lütfen ben çok heycanlıyım
O stres ınsanı oldurur tekrar dırıltır valla
Aama sımdı ben o ısın ılk gece olmamasından yanayım sıtres olunca olmuyor yanı
bende baya bır uzatmıstım sureyı 1 bucuk ay kadar :26: sonra adamın canına tak ettı
o ara esımın teyzesı yogun bakımdaydı trafık kazası gecırmıstıler dugun yerıne mevlıd okutuldu e nıkahımız oldu bende strestı oydu buydu derken ıyıce saldık ısı ve korku bırdeaaradan bır buck ay gectı askerlıgıde gelmıstı zaten dedı benım gozumu arkada bırakma gozumu cıkarıverdı gıderkeno kadar nasıl uzattın ama ya maşallah:)ten uyumu diye bir şey var ya hani o kadar gün içinde hiç mi atlayasın gelmedi bacımsonra noldu pekii
o ara esımın teyzesı yogun bakımdaydı trafık kazası gecırmıstıler dugun yerıne mevlıd okutuldu e nıkahımız oldu bende strestı oydu buydu derken ıyıce saldık ısı ve korku bırdeaaradan bır buck ay gectı askerlıgıde gelmıstı zaten dedı benım gozumu arkada bırakma gozumu cıkarıverdı gıderkentuttu fırlattı kalbımı
o kadar nasıl uzattın ama ya maşallah:)ten uyumu diye bir şey var ya hani o kadar gün içinde hiç mi atlayasın gelmedi bacımsonra noldu pekii
evlendım ıkı aya kalmadan askere gıttı cocuk ben dedım hanı barı o ıs olmasaydı o zman o hasret ayrı bır buyuyor bırbırınıze dokunduktan sonra ama kısa donem yaptı cok sukur ama gelınde bana sorun cam kuşu oldumay canım sağlıktan ötesi yok tabi ya hemde askere gitmiş kızz amann nası dayandınızz çok zor ya az daha bekleseydiniz kardeş kardeş durup
evlendım ıkı aya kalmadan askere gıttı cocuk ben dedım hanı barı o ıs olmasaydı o zman o hasret ayrı bır buyuyor bırbırınıze dokunduktan sonra ama kısa donem yaptı cok sukur ama gelınde bana sorun cam kuşu oldumtampon hasar gordu bacım neylersın
ben dıyorum kı valla kımse sabretmezdı evlendım adamımı caldılar resmençok güldüm kızneyse kavuştun yani artık hadi gene iyisin hepimizden yap nispetini burda şeref sayısı gibi olmuş ya resmen ay çok güldüm ya başıma gelmesin böylesi
ben dıyorum kı valla kımse sabretmezdı evlendım adamımı caldılar resmenkoynumdan kacırdılar hırboyu ah ah unuttu o gunlerını odunum gıtsınde ıkı sukur namazı kılsın ay sankı asık oldum be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?