kızlar ben ıkı gundur ıcmıyorum ya bırsey olurmuuuuuuuuuu 21 gunluk hapı ıctım ıkıncı partıyı ıcmek ıstemıom offffffffffff offfffffffff ılac ıcmek zor gelıo erdem ıcme ben koruunum dedııııııı
slm kızlar ben gecenlerde bır komsumuzdan duydum ve saglık ocagına gıttım dugune bır ay kaldıgı ıcın dogum kontrol hapı ıcın acaba almasamıydım yanı aslında korkuyorum bılıyorsunuz kulakdan dolma bır suru sey var ayrıca cocukda ıstemıyorum uzun bır sure sızde ole yaptınız mı dugunu yaklasanlar yada yapacakmısın yanı dogum kontrol hapına onceden baslıyacakmısınız
saglık ocagındakı doktor Micrognon dıye bır hap verdı 21 gun kullanacam ayyyyyyy kızlar bırde ben dugunumde adet olacam :bbo:
kizlar ya lütfen yardim.benimde isteme olayim olacak.tamda özel günüm nişanima geliyor.ide çok ağrili geçiyor.ne yapmam lazim.geç oldurucu ilçata içmek istemiyorum.bana ağrilarimi dindirici bir hap önerirmisiniz.
kızlar ben kasımda başlıyacam kullanmaya
yasmin kullanacam
aklıma takıldı
sorayım size
21 gün kullanıyoruz 7 gün araveriyoruz.araverdiğimiz de adet oluyoz.
8 gün başlıyacaz ya adetimiz bitmese bile 8 gün hapı kullanmaya başlıyormuyuz?
kızlar ben kasımda başlıyacam kullanmaya
yasmin kullanacam
aklıma takıldı
sorayım size
21 gün kullanıyoruz 7 gün araveriyoruz.araverdiğimiz de adet oluyoz.
8 gün başlıyacaz ya adetimiz bitmese bile 8 gün hapı kullanmaya başlıyormuyuz?
MizMiz'im bende basladim hatta bugun benim birinci kutum bitti !!
7 gun ara veriyorum, 8inci gun baslayacagim ikinci kutuya
etki olarak ben sordum doktoruma, bir ay once baslasan bile yeter dedi
yasadigim sorunlar, goguslerim asiri sisti, agri yapti, sancim vardi her gun, ama simdi geçti
sivilcelerde stresden dolayidir canim bende de var
geciktirici hap ise pek iyi saymiyorlar aslinda, ama o konuda bilgim yok pek
iste boylee
benim dugunum de 16 gun sonra
ayyy çok saol gülüm yaa.şimdiden içsem acaba bişey olurmu.
canım agrın yoksa neden şimdi iççeksin ama apranaxı al evinde bulunsun içtiğinde faydasını göreceksin inşallaah bu ay seni yanıltır hiç agrın olmaz sende şaşırırsın mutluluklar canım[/
üstteki yazımı okudundu edaaa yeni yazdım.fikrin varsa yazarmısın.şimdi eczaneden senin dediğin ilacı aldım .ama bu daha önemli yaa
canım eczanelerde adet söktürücü var ama sonuçta kimyasal bir maddeyi vücudana alcaksın çok mecbur olmadıkça bence kulanma ama bildiğim kadarıyla 10 gr. çörek otu toz haline getirilerek bal ile macun yapılır, ve yutulur. Buna bir müddet devam edilir. Yahutda 4 bardak suya 30 gr. tohum konularak kaynatılır. Günde 3 kere 1’er bardak içilir buda adet söktürüyor diye biliyorum ama ne kadar etkili bilmiyorum daha fazla yardımcı olmak isterdim bildiğim sadece bu
kızlar ben normalde dugunde adet olacaktım yanı 31 de baslıyacaktı 5 de bıtecekdı ama 5 gun erken basladı ama cok cok cok az oluyor bıttı bıtecek benım normalde 5 gun full olurdu ama ıkıncı gun kesıldı normal mı bu anlamadım gıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?