arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var... yakın bir arkadaşım evlenecek 7 hafta sonra... bugün doğum kontrrol hapını hatırlattım ona... yalnız bişi sormak istiyorum ... sigorta bu hapı ödüyor mu ? yani fiyatı ne civarda... kendisi saolsun bu konularda biraz çekingen de ... bi sürü paradır diyor... ben de öle olmadığını düşünüyorum... bilgi lütfeeeen :)
saglık oacakları bedava verıyor yanlız su adını duyduklarımız deıl onlar gecen bana verdı ama dıyelım kı yasmın ıstıyorsun yazıyorlar sıgırta yarı yarına oduyor 20 mılyon fılan normalde yazdır saglık oacagına al cnm sorun deıl
kızlar ya ben ıkı gun ust uste saatını unuttum 7 bucukda almam gerekırken aklıma 9 bucukda geldı ıctım sorun olurmu koruculugu gıdermı
arkadaslar benim bir sorum olacakti.. benim adetim en fazla 4gün sürer.. yani 3gün felan.. simdi ben dogum kontrol hapi kullansam bunda bir degisiklik olur mu??
vallah ben böylesinden cok memnunum, bide 7 gün olmasin sonradan :roflol:
belki sacma bir soru olabilir, ama merak ettim acikcasi...
slm kızlar ben gecenlerde bır komsumuzdan duydum ve saglık ocagına gıttım dugune bır ay kaldıgı ıcın dogum kontrol hapı ıcın acaba almasamıydım yanı aslında korkuyorum bılıyorsunuz kulakdan dolma bır suru sey var ayrıca cocukda ıstemıyorum uzun bır sure sızde ole yaptınız mı dugunu yaklasanlar yada yapacakmısın yanı dogum kontrol hapına onceden baslıyacakmısınız
saglık ocagındakı doktor Micrognon dıye bır hap verdı 21 gun kullanacam ayyyyyyy kızlar bırde ben dugunumde adet olacam :bbo:
ya arkadaşlar ben bu kadar fazla kişinin doğum kontrol hapı kullanmasına şaştım doğrusu.ben adını bile anmak istemiyorum.bile bile sırf çocuk olmasın diye vucuda bi hormon alınması yanlış bence.hem ben çocuk meselesine çok önem veriyorum yüzde 1 ihtimal dahi olsa çocuk olmama meselesini göze alamam.bence en doğrusu eşin korunması.onların bencilliği yüzünden neden bayanlar kendilerine zarar veriyolar anlamıyorum.hem dkontrol hapı zannedildiği kadar da masum değil.ben bi doktordan köpeğime bile vermeme lafını duymuştum
yok canım benimde aynı senin gibi 3 gün olurum,hap kullanıyorum 2 enedir
hiçbir değişiklik yok aynen devam ediyoyerimseniben
bende bir sey merak ettim.. 21 gün kulaniyoruz sonra 7 gün ara veriyoruz 8. gün mü adet görüyoruz yoksa az önce okumustum 3. gün mü adet basliyor. Peki adet baslayana kadar iliskiye girile biliniyor mu yoksa bu 7 gün süre iliskiye girilmemesi mi gerek???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?