• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Düğünden kaç ay önce gelinlik alınmalı

Hancock

Yanımda olmalısın senin yerin orası...
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.282
949
123
Merhaba herkese

ağustos 25nde düğünüm var Allah kısmet ederse. Gelinliğimi ne zaman almalıyım ne zaman araştırmaya başlamayalıyım haziran oruç bir yere gidemem o yorgunlukla oruç oruç ne yapmalı sizce ne zaman alayım gelinliğimi

Merhaba herkese

ağustos 25nde düğünüm var Allah kısmet ederse. Gelinliğimi ne zaman almalıyım ne zaman araştırmaya başlamayalıyım haziran oruç bir yere gidemem o yorgunlukla oruç oruç ne yapmalı sizce ne zaman alayım gelinliğimi

Canım benim düğünümde temmuz sonunda
1 ay sonra gelinliği diktirmeye başlayacağım
Bence çokta geç kalmamak lazım, dediğin gibi ramazanda oruçlu oruçlu pek gezilmez
Bende o yüzden 1 aya kadar başlayacağım gelinliğe :KK54:

Bahar aylarında bakarsan rahat edersin,havalar serinken denemek daha ferah olur. Yazın hem oruç hem de sıcakla hiç çekilmiyor.

benim de agustosta ve gidip beğendim ve anlaştım bile. Özellikle fiyatlar açısından şu sıralar bakman en iyisi.
O zamana zayıflarım vs gibi endişelerimi de paylaştım, provalarımı da ona göre zamana yayarak yapacaklar ve bir hafta öncesi yine kontrol edip hala bir bol durum vs olursa ayarlama gibi imkanları da var.
bence bak ve karar ver, işin sırrı konuşup bu tarz anlaşmanda. Cidden saçmasapan fiyatlara fırlıyor aynı gelinlikler

Bu hafta nişanlım gelecek bir bakalım diyorumm fikir edineyim hiç çoktan çünkü hiç başlamadım daha bakmaya

Hiç endişelenme, ben çok büyütüyordum kafamda. Bakmaya başladığımin ertesi günü hayalimdeki gelinliği buldum ve aldım. Orada bir yerde seni bekliyor.
Çay molası verdiğimizde annem böyle dedi ve kalkıp girdiğimiz ilk mağaza da buldum.
İlla haftalarca bakmak gerekmiyor en önemlisi işte bu dediğin olursa karar vermek, her modelden de muhakkak dene tahmin etmeyeceğin kadar güzel durabiliyorlar. Ben balık diye gittim, çokta güzel oldu balık modelleri ama A kesim denedim ve rüya gibi durdu mesela ve o tarz aldım.
Birde kesinlikle dürüstüm ben ağızlariyla sana hakaret eden vücudunla ilgili saçmasapan yorumlarda bulunan yerlerden anında çık bakma bile. Hem iyice aklını karistiyorlar hemde seni prenses gibi hissetmen lazım sonuçta yapacakları ise de güvenmiyorum bu insanların.

benim de 26 ağustos. ne zaman bakılmalı ben de bilemedim. ama genelde bu düğünle ilgili her şeyde nisan 15 sihirli sözcük galiba. 15 nisandan sonra 2016 fiyatları geçerli oluyormuş ve pahalılanıyor. ben satın almayacağım. kiralamayı düşünüyorum.

Benim düğünüme 25 gün var. Şubat ortasında başladım diktirmeye. Ufaktan ufaktan bakın kafanızda model otursun ondan sonrası zaten 4 prova en fazla 6-8 haftalık iş.

benmde düğünüm 7 ağustosta, netten filan model bakıyorum ama denemedim hiç. önümüzde ramazan o zamnda bişey pek yapılmaz. bide kararsız biriyimdir. ne yapacağım bilemedim. büyük ihtimal kayık yaka yada kollar dantelli A kesim bir model olacak, şuan öle planlıyorum ama..Ankarada önerdiğinizi modaevi, gelinlikçiler neler kızlar? banada bi yardımcı olun lütfenn

Kızlar günaydın. Ekteki gelinliğin fotoğrafını çekmiştim ama bir türlü hatırlayamıyorum nereden çektiğimi. Bu gelinliği gören var mı? Temmuzda düğünüm var ve bu gelinliği çok beğendim.
fotoğraf.JPG

benmde düğünüm 7 ağustosta, netten filan model bakıyorum ama denemedim hiç. önümüzde ramazan o zamnda bişey pek yapılmaz. bide kararsız biriyimdir. ne yapacağım bilemedim. büyük ihtimal kayık yaka yada kollar dantelli A kesim bir model olacak, şuan öle planlıyorum ama..Ankarada önerdiğinizi modaevi, gelinlikçiler neler kızlar? banada bi yardımcı olun lütfenn

her model gelinlik denemenizi tavsiye ederim =) ben kabarık asla düşünmeyen biri olarak, yine de 1 tane denedim ve çok beğendim ama aşırı ağır geldi. Ankara'da Kızılay'da And Çarşısı ve Büyük Çarşıya bakabilirsiniz. ikisi de yanyana zaten ve yüze yakın belki daha fazla mağaza var sanırım. Ben And çarşısında bir gelinlikçiye diktiriyorum. Umarım denediğim model kadar iyi olur:KK15: İsim vermek gerekirse Meleğim, Elma, Parıltı (Yanlış hatırlamıyorsam) buralarda güzel modeller vardı. Benimki Herdem gelinlikten (Doğruyu söylemek gerekirse vitrinden bakınca hiç beğenmedğim bir yerdi, zaten tek modeli deneyip aldım ve mutluyum :KK53:)

her model gelinlik denemenizi tavsiye ederim =) ben kabarık asla düşünmeyen biri olarak, yine de 1 tane denedim ve çok beğendim ama aşırı ağır geldi. Ankara'da Kızılay'da And Çarşısı ve Büyük Çarşıya bakabilirsiniz. ikisi de yanyana zaten ve yüze yakın belki daha fazla mağaza var sanırım. Ben And çarşısında bir gelinlikçiye diktiriyorum. Umarım denediğim model kadar iyi olur:KK15: İsim vermek gerekirse Meleğim, Elma, Parıltı (Yanlış hatırlamıyorsam) buralarda güzel modeller vardı. Benimki Herdem gelinlikten (Doğruyu söylemek gerekirse vitrinden bakınca hiç beğenmedğim bir yerdi, zaten tek modeli deneyip aldım ve mutluyum :KK53:)

And Çarşısı ve Büyük Çarşıya baktım, aynı şekilde her dem de bir model denedim ve gayet beğenmiştim. Bde Tunalı yasemin gelinliğe gittim ilgileri ve gelinlikleri çok iyiydi. Yalnız kafamı en çok karıştıran şu, kalıp üzerine dikilen gelinlik mi dha güzl kusursuz durur yoksa bestelerini gelinliğin için ayrıca alıp kalıpsız dikilen gelinlik mi?

And Çarşısı ve Büyük Çarşıya baktım, aynı şekilde her dem de bir model denedim ve gayet beğenmiştim. Bde Tunalı yasemin gelinliğe gittim ilgileri ve gelinlikleri çok iyiydi. Yalnız kafamı en çok karıştıran şu, kalıp üzerine dikilen gelinlik mi dha güzl kusursuz durur yoksa bestelerini gelinliğin için ayrıca alıp kalıpsız dikilen gelinlik mi?
Benimki kalıplı olacak umarım iyi bir kalıp olur o konuda şüpheliyim biraz sağlam duracak mı diye denediğim örnekteki iyiydi gayet. Ama büstiyer alınınca daha sabit güzel durabilir belki tam bilmiyorum açıkçası... Tecrübeli insanlara sormak lazım, memnun kalan kalmayan..

Kızlar 1 ay sonra düğünüm var.Gelinlik hazır ama atölyede siz ne zaman teslim aldınız?

Ben Mayis ayinda evlendim, Ocak ayinda gelinlik bakmaya basladim ancak gec bile kalmistim. Oncelikle eger calisiyorsaniz haftasonuna randevu alacaksaniz işiniz cok zor cunku ben aradigimda randevu icin en erken 2 ay sonrasina haftasonu icin randevu alabildim. Bir de konu gelinlik olunca bircok yeri dolasmak gerekiyor ve bunun icin de ciddi bir zaman gerek. Hem size hem de sizinle birlikte gelecek arkadas, akraba vs'nin uygun zamanlarini ayarlamak da oldukca zor. O sebeple en az 6-7 ay onceisnden yavas yavas bakmaya baslamak gerekiyor. Bir de 2-3 yere gittikten sonra aslinda gelinliklerin birbirlerine cok benzediklerini ve size en iyi uyan modelin ne oldugunu anliyorsunuz.

Back