- 17 Eylül 2015
- 1.282
- 949
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba herkese
ağustos 25nde düğünüm var Allah kısmet ederse. Gelinliğimi ne zaman almalıyım ne zaman araştırmaya başlamayalıyım haziran oruç bir yere gidemem o yorgunlukla oruç oruç ne yapmalı sizce ne zaman alayım gelinliğimi
benmde düğünüm 7 ağustosta, netten filan model bakıyorum ama denemedim hiç. önümüzde ramazan o zamnda bişey pek yapılmaz. bide kararsız biriyimdir. ne yapacağım bilemedim. büyük ihtimal kayık yaka yada kollar dantelli A kesim bir model olacak, şuan öle planlıyorum ama..Ankarada önerdiğinizi modaevi, gelinlikçiler neler kızlar? banada bi yardımcı olun lütfenn
Kızlar günaydın. Ekteki gelinliğin fotoğrafını çekmiştim ama bir türlü hatırlayamıyorum nereden çektiğimi. Bu gelinliği gören var mı? Temmuzda düğünüm var ve bu gelinliği çok beğendim.Eki Görüntüle 1826695
her model gelinlik denemenizi tavsiye ederim =) ben kabarık asla düşünmeyen biri olarak, yine de 1 tane denedim ve çok beğendim ama aşırı ağır geldi. Ankara'da Kızılay'da And Çarşısı ve Büyük Çarşıya bakabilirsiniz. ikisi de yanyana zaten ve yüze yakın belki daha fazla mağaza var sanırım. Ben And çarşısında bir gelinlikçiye diktiriyorum. Umarım denediğim model kadar iyi olur İsim vermek gerekirse Meleğim, Elma, Parıltı (Yanlış hatırlamıyorsam) buralarda güzel modeller vardı. Benimki Herdem gelinlikten (Doğruyu söylemek gerekirse vitrinden bakınca hiç beğenmedğim bir yerdi, zaten tek modeli deneyip aldım ve mutluyum )
Benimki kalıplı olacak umarım iyi bir kalıp olur o konuda şüpheliyim biraz sağlam duracak mı diye denediğim örnekteki iyiydi gayet. Ama büstiyer alınınca daha sabit güzel durabilir belki tam bilmiyorum açıkçası... Tecrübeli insanlara sormak lazım, memnun kalan kalmayan..And Çarşısı ve Büyük Çarşıya baktım, aynı şekilde her dem de bir model denedim ve gayet beğenmiştim. Bde Tunalı yasemin gelinliğe gittim ilgileri ve gelinlikleri çok iyiydi. Yalnız kafamı en çok karıştıran şu, kalıp üzerine dikilen gelinlik mi dha güzl kusursuz durur yoksa bestelerini gelinliğin için ayrıca alıp kalıpsız dikilen gelinlik mi?