Düğünde yapılan ilginç şeyler...

Misafirlere lavantalı keselerden dagıttık sesim güzel olmamasına ragmen kendı düğünümde şarkı söyledik eşimle :d

rap müzik yaptık baya değşik olmustu gelinliklı bırının ayakkabıları cıkarıp rap yapması şöyle düşün belkı dugunun ıcın ılgınc fıkır bulamayabılrsın ama sen ne yaparsan dıkkat ceker hoşlarına gıder cunku gelınlık gıyen sensın senın dugunun gıydıgın gelınlıkle fark edılıyorsun ne yapsan alkış alır hoşa gider :d

gelin defterleri satılıyor,ondan alıcam bende , birşeyler yazmak isteyen bu deftere yazacaklar bakalım neler çıkacak :)

Arkadaşımın düğününde 10 genç kız sağa 10 genç erkek sola dizildiler. Hepsinin ellerinde beyaz güvercinler vardı. Nikahtan sonra Nikah memuru defteri verip damat gelini öptükten sonra aynı anda güvercinleri uçurdular. Özellikle fotoğraflarda çok harika çıkmış. 20 güvercini 100TL ye kiralamışlar. Google' da "özel günlerinizde beyaz güvercin uçurulur" diye ararsanız çıkıyor.

Bende şarkı söylemek isterim düğünümde. Birde zeybek oynamak istiyorum ama nasıl ogrencem bılmıyorum konsept olarak aklımda kır düğünü var pembiş balonlar, masalarda sandalyelerde tüller falan uçuş uçuş, romantik birşeyler istiyorum

Veeee birde tüm sülaleyi toplayıp penguen dansı yapmak istiyorum bunun gibi

[video=youtube;fwHnDlQ5hk0]http://www.youtube.com/watch?v=fwHnDlQ5hk0[/video]

Bende düğünümde farklı dans yapıcaz gelinlikle yapabilirsem tabi.. farklı derken twilightta çalan flightless bird şarkısyla dans etmeye başlıcaz. Sonra bi anda hit the road jack şarkısı çalcak tabi bunda kendi uydurduģumuz figürlerle dans etcez.. ve giriş müziği the newlywed game theme song bana farklı geldi )

Merhaba arkadaşlar ben de 2015 yaz gelinlerinden olacağım kısmette. :) Konuyu çok beğendim hemen katılmak istedim ilginç fikirler lazım ki unutamayacağımız bir anı olsun. Şimdilik aklımda pek bir şey yok ama Gelin ve damadın arkadaşlarıyla Dilek balonları yakıp uçurması güzel olabilir... Sizlerin de fikirlerinizi bekliyorumm :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın arkadaşlar dilek feneri fikri benim de çok hoşuma gitti:) peki düğün sonlarına doğru mu uçurmak daha mantıklı:)

Dilek feneri orman yangınlarına sebebiyet verdiğinden yasaklanmış sanırım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…