Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar,
benim bi arkadaşım açık alanda evlendi ikiside ayrı merdivenlerden aşağı yavaşça inip bir araya gelerek beyaz güvercin uçurmuşlardı çok hoş bi görüntüsü vardı.
bencede güzel olabilir ama ben o heyecanla o güvercini tutabilir miyim bilmiyorum.Bide kuşun gelinliğimi pisletmenisi istemem :) Bende nikahtan önce balon şişmemiş balon dağıtsak,nikahtan sonra insanlar balonları bıraksa güzel olur diye düşünüyom ama bunn için iyi organize etmek gerekiyo
canım topiğimizde de yazmıştın bak cevap yazacaktım unuttum burda gördüm seni, o şişmemiş balonları şişirdiklerinde uçan balon olmayacakki onlar, bıraktıklarında nereye gidecekki o balonlar, herkes havaya atsa yine aşağı düşer.. senin istediğin sanırım balonları bıraktıklarında uçması, onun yerine dilek fenerlerinden al, düğün bitiminde kalan yakın akrabalara dağıtılsın herkes dışarı çıktığında hepsi yakıp aynı anda gökyüzüne bıraksın , ben öyle yapacam.. şimdi üç tane kırmızı aldım bakalım 5-10 tane daha almam lazım..
canım topiğimizde de yazmıştın bak cevap yazacaktım unuttum burda gördüm seni, o şişmemiş balonları şişirdiklerinde uçan balon olmayacakki onlar, bıraktıklarında nereye gidecekki o balonlar, herkes havaya atsa yine aşağı düşer.. senin istediğin sanırım balonları bıraktıklarında uçması, onun yerine dilek fenerlerinden al, düğün bitiminde kalan yakın akrabalara dağıtılsın herkes dışarı çıktığında hepsi yakıp aynı anda gökyüzüne bıraksın , ben öyle yapacam.. şimdi üç tane kırmızı aldım bakalım 5-10 tane daha almam lazım..
canım su dılek fenerı ısını bende dusunuyorum. ne kadar tanesı onlarn
yok o dilek balonlarından istemiyom lemlem.Nette baktımda uğraştırır gibi onlar. Böyle 200 tane balonun gökyüzünde uçmasını istiyom. Uçmaz mı diyosun öle :S
canım su dılek fenerı ısını bende dusunuyorum. ne kadar tanesı onlarn