• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde yapılan ilginç şeyler...

handecs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
103
3
118
Eskişehir
Arkadaşlar kendi yaptığınız ya da yakınlarınızın düğününe gidince vay be iyi düşünmüşler bende kendiminkinde yapsaydım/yapıcam dediğiniz ilginç şeyleri bua paylaşalım.. Örneğin havai fişekler, anı defterleri, nişan yastıkları böyle türemedi mi..

bu arada ben düğünümde masalara kandil koymayı düşünüyorum belli bi saatten sonra masadakiler onları yakıp havaya bıraksın diye.. Çok hoşuma gitti bi filmde gördüm :)

merhaba kızlar,

benim bi arkadaşım açık alanda evlendi ikiside ayrı merdivenlerden aşağı yavaşça inip bir araya gelerek beyaz güvercin uçurmuşlardı çok hoş bi görüntüsü vardı.

merhaba kızlar,

benim bi arkadaşım açık alanda evlendi ikiside ayrı merdivenlerden aşağı yavaşça inip bir araya gelerek beyaz güvercin uçurmuşlardı çok hoş bi görüntüsü vardı.

bencede güzel olabilir ama ben o heyecanla o güvercini tutabilir miyim bilmiyorum.Bide kuşun gelinliğimi pisletmenisi istemem :) Bende nikahtan önce balon şişmemiş balon dağıtsak,nikahtan sonra insanlar balonları bıraksa güzel olur diye düşünüyom ama bunn için iyi organize etmek gerekiyo :(

bencede güzel olabilir ama ben o heyecanla o güvercini tutabilir miyim bilmiyorum.Bide kuşun gelinliğimi pisletmenisi istemem :) Bende nikahtan önce balon şişmemiş balon dağıtsak,nikahtan sonra insanlar balonları bıraksa güzel olur diye düşünüyom ama bunn için iyi organize etmek gerekiyo :(

canım topiğimizde de yazmıştın bak cevap yazacaktım unuttum burda gördüm seni, o şişmemiş balonları şişirdiklerinde uçan balon olmayacakki onlar, bıraktıklarında nereye gidecekki o balonlar, herkes havaya atsa yine aşağı düşer.. senin istediğin sanırım balonları bıraktıklarında uçması, onun yerine dilek fenerlerinden al, düğün bitiminde kalan yakın akrabalara dağıtılsın herkes dışarı çıktığında hepsi yakıp aynı anda gökyüzüne bıraksın :34:, ben öyle yapacam.. şimdi üç tane kırmızı aldım bakalım 5-10 tane daha almam lazım..

canım topiğimizde de yazmıştın bak cevap yazacaktım unuttum burda gördüm seni, o şişmemiş balonları şişirdiklerinde uçan balon olmayacakki onlar, bıraktıklarında nereye gidecekki o balonlar, herkes havaya atsa yine aşağı düşer.. senin istediğin sanırım balonları bıraktıklarında uçması, onun yerine dilek fenerlerinden al, düğün bitiminde kalan yakın akrabalara dağıtılsın herkes dışarı çıktığında hepsi yakıp aynı anda gökyüzüne bıraksın :34:, ben öyle yapacam.. şimdi üç tane kırmızı aldım bakalım 5-10 tane daha almam lazım..

canım su dılek fenerı ısını bende dusunuyorum. ne kadar tanesı onlarn

yok o dilek balonlarından istemiyom lemlem.Nette baktımda uğraştırır gibi onlar. Böyle 200 tane balonun gökyüzünde uçmasını istiyom. Uçmaz mı diyosun öle :S :(

ben havai fişek falan satılan toptancısından aldım, büyük boyu tanesini 5 TL'ye (bu arada orta ve küçük boyuda varmış, ben orta boy almıştım adam aynı fiyata büyük boy verdi ) .. sanırım intde de var onlardan bulursun.. 5li pakette falan gördüm bi sitede ama nerde hatırlamıyorum.. birde kınamda süsleme için kırmızı kalpli balonlardan aldım oda 50li pakette 8 lira mıydı neydi.. şişirince kırmızı kalp şeklinde balon oluyor.. birde volkan aldım onunda tanesi 3 tlydi sanırım, onuda küçük boy 2 tane almıştım önce bi sokakta deneyeyim diye, haala deneyecem..

yok mu enteresan önerisi olan, ahh ahh şimdiler de evlenecektim ki neler neler yapardım diycek tecrübeli arkadaşlarımız :)

pek enteresan değil ama benim düğünümda dilek ağacım vardı beyaza boyanmış dallar beyaz tülle süslenmiş kocaman bir saksıya sokulmuştu. Rengarenk kağıtlara ipler bağlanmıştı her gelen ayzıp asmıştı. Ben o ağacı sonra evime getirdim ki bir sene olamsına ragmen hala duruyor. Ev görmeye gelenler arkadaşlar vs hala herkes yazıyor üzerine güzel şeyleri bence gayet güzel bişi mutlaka yapın :)

Kuzenimin düğününde arkadaşları süslüce bir paket yapılmış merdane hediye etmişlerdi. eşi eve geç gelirse diye üzerine bir sürü espriler yapılmıştı.

konu açmak isterken nası olduysa bu sayfaya yazdım yanlışlık oldu afedersiniz iptal de edemedim

Son düzenleme:

canım facebook ta deniz dilek feneri diye arattırdığında çıkıyor.benim sözlüm tanesini 3buçuk liradan sipariş etti, ama bizimkiler kalpliydi.düz olanlar 3 lira.20 tane almıştı bize:)

bir arkadaşın düğününde uçan balonların ucuna maytap bağlamışlar tam imza atılırken garsonlar dağıttı misafirlere. yakıp havaya bırakmıştık. görüntü çok güzeldi.

Back