• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde Ve Nişanda İlk Dans

papatyam101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
18
0
86
İçel Mersin
Selam arkadaşlar, yakın arkadaşım evleniyor 1 ay sonra..
Düğün giriş müziği yani ilk dansı hangi şarkı ile yapılsın?? fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler..

ortak sartkilari varsa o sarkiyla ilk danslarini yapsinlar, unutulmayacak bir an olsun. Biz oyle yapmayi dusunuyoruz..

Ben yabancı bi şarkıyla diilde türkçe ve nostaljik bi şarkıyla salona girmek istiorum Allahın izniyle.Sözlerini bilmediim bi şarkıyı napıyım belki küfür edio:roflol:Düşüncem Zeki Müren Biz ayrılamayız:asigim:Ne kadar güzel olurrr:asigim:
benim kuzenim 1ay önce evlendi onların giriş müziği Kayahan seninle herşeye varım bendi..(belki şuan çok sıradan bi şarkı gibi gelio ama o atmosferde süperdi hepimiz ağladıksenağlama)
Davetlilerle beraber yapılan dansta ise marc antonhy you sang to me(yanlış yazmış olabilirmtatlicadiarzu)
Sonra fotoğraflarından slayt yapılmıştı salonun en güzel köşesinde o yayınlandı ordada seferad seni ne çok sevdiğimi şarkısı çalmıştı:asigim:Oda çok güzeldi.

yaza benim de düğünüm var ve ben de kararsızım. şarkımız var ama pek dans müziği değil. tarkanın aslası var şu an aklımda dans müziği olabilecek. değişik fikirleri bekliyorum.

hürel bir sevmek bin defaaa ölmek demekmişşş şarkısına hastayım yaaa o parça çok güzel olurduu

benim kuzenim 1ay önce evlendi onların giriş müziği Kayahan seninle herşeye varım bendi..(belki şuan çok sıradan bi şarkı gibi gelio ama o atmosferde süperdi hepimiz ağladıksenağlama)
Davetlilerle beraber yapılan dansta ise marc antonhy you sang to me(yanlış yazmış olabilirmtatlicadiarzu)
Sonra fotoğraflarından slayt yapılmıştı salonun en güzel köşesinde o yayınlandı ordada seferad seni ne çok sevdiğimi şarkısı çalmıştı:asigim:Oda çok güzeldi.

mesajını görünce inanamadım.Düğün müziğim için hayatımın vazgeçilmez şarkısı olan you sang to me olsun istiyodum.
Sonra Seferadın Seni ne çok Sevdiğimi şarkısını duyunca fikrimi değiştirdim.En son eşim şarkıyı ben seçecem sana süpriz olacak dedi.
Nikahtan sonra dans için Kayahan Seninle herşeye varım ben çalmaya başladı çokkk güzeldi eşim bu şarkıyı seçmiş ikimiz için:asigim:.Çok mutlu olmuştum.Hem coşkulu hem romantik bir şarkı.Hemde sözleri çok Güzel.O ortamda süper oluyor.

yokmu türkçe ormantik dans müzügü arttıran sölende bizde nişanlıyık seçek arasından bende yıldız tilbeden seni seven kalbim sana deli oluyor anlasana onu düşünüyom nasııııı

yokmu türkçe ormantik dans müzügü arttıran sölende bizde nişanlıyık seçek arasından bende yıldız tilbeden seni seven kalbim sana deli oluyor anlasana onu düşünüyom nasııııı

kuzeniminki dediğin şarkıydı.Ama o zaman daha yeni çıkmıştı hiç duymamıştım.Düğünde duyduğumda acayip etkilenmiştim.Ama şimdi biraz eskidi sanki eski havası kalmadı gibi.
diğer kuzenimde bu sene evlendi kutsi benimle evlenirmisin çaldı normalde bu şarkıyı pek sevmiyorum ama düğünde inanılmaz etkiliydi.O ortamda her şarkı kulağa hoş geliyo bence.

kutsi : ilan ı aşk
boys anılar : dönmez olsun
zuhal olcay : pervane
4 non blondes : What's up
bryan adams : every thing I do I do it for you
Kenny G : love song (bu sadece biri tüm şarkıları dans edilir müzikler)
mariah carey : can't live if living is without you
santa esmeralda : yuo're my everything
toni braxton : unbreak my heart
whitney houston : I will always love you

bende düşünüyorum ne çalsa dans müziği gerçekten çok önemli çünkü bizim düğünümüzde sadece dans müziği çalacak.Onun dışında nikah olacak başka bi müzik olacağını sanmıyorum bu yüzden çok önemli fakat bulamadım bende benneyaptımki
Bizim ilk şarkımızı yıldız tilbeden yıllar önce fakat ben onu istemiyorum:)
İsmail yk nın parçası bize çok uyuyor (ölmek vardır dönmek yoktur) fakat oda biraz kıro işi gibi:)onuda salladık geriye ne kaldı bilmiyorum<:)
Ay banada yardım edin:)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.

Son düzenleme:
Çocukluğumdan beri TOP GUN filminin müziği, efsane şarkı TAKE MY BREATH AWAY hayalimde ki aşkın fon müziği olmuştur.Düğünümde de giriş şarkısı olmasını isterim...

ayy ewt yaa TOPGUN film müziği gerçi ben hayal meyal hatırlıyorum ( sanırım 1-2 yaslarındaydımtatlicadiarzu) nette de bulamadım yaa :(

bu arada giriş müziği için hem muzık hem de anlam olarak o geceye uygun

Eric Clapton- wonderful tonight

bildiğim giriş için
la finestra di fronte

[youtube]r9rFhceOCiw&feature=related[/youtube]

mukemmmel onun dısında bn düğün müziğim için 3 tane belirledim

1 - SHAINA TWAIN - FROM THİS MOMENT ON

[youtube]NdeLKAfKQNE[/youtube]​

2 - TONI BRAXTON - UNBREAK MY HEART

[youtube]07U_uKGfv48[/youtube]​

3 - ROD STEWART - FOR SENTİMENTAL REASONS

[youtube]GuvAhqJ6Xlw&feature=related[/youtube]​

hatta sana daha cok yardımcı olup you tube adreslerini veriyorum dinle ve karar ver :asigim::nazar:

Back