tabikide sizde kalcak hatda seninkiler sende kalcak kanunda bile böyle bu.acaba ağızmı yaptı sana yanlış anlama ama aklıma öyle geldi.
evlenen çifte kalıyo ama bazı erkek tarafı isteyebiliyo adet adı altında... bana çok saçma geliyo onlar evlenen çiftin hediyeleri bu konuda bana bi dokunan bin ah işitir yaniiii.
düğünde takılan takılar sizindir canım ama eşinin ailesi belki şimdi biraz fazla harcama yapar borca falan girer eşinede derler "nasıl olsa altın takılacak onlarla karşılarız" o yüzden eşinde sana böyle bir konu açmış olabilir .. benimde düğünümün ertesi günü bütün altınlarım kayınvaldemlere gitmişti ahh şimdiki aklım olsa ... ya benim ailemin yaptığı masraflar ne olucak ?
heh işte aynen böyle dedi. Eve tadilat falan yaptırılcak, borca girecek ailem dedi.sadece soruyorum dedi.Ama kayınpederim de hiç öle bi insan gibi durmuyo ki yaaa
:18::18::18::18::18::18::18:
ayyy çok dertliyim yaaaa ben sakın vermeeeeee! diyecem dayanamıyorum ...
öyleyse tadilatı siz yaptırın borcunuzu da siz bilin..
peki şöyle birşey sorsam, erkek tarafı nerelerin eşyasını alır yani memlekete göre çok değişir mi bunun adeti? biz batı karadenizliyiz.
benim kaynanamda Of lu ben oturma odası takımı, çamaşır makinası, bütün küçük ev aletleri, oturma odası tülü, perdesi, halısı giriş antre ve koridor halıları banyo malzemeleri tencere tava ıvır zıvır hepiciğini aldım kaynanam benim beğenmemi beklemeden salon, yatak odası halısı perdesi almış tamamen kendi zevkine göre .....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?