• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı düğünde saç renklerimiiizzz :)

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
beyaz tenliii minyoonnn kahve gözlüü hanımlaarr:))) Düğünde saç renkleriniz ne olacak veya ne oldu ? bu saç renginiz düğünden sonra kullanımı kolay oldumu :) makyaj yada herhangi birşey gerektirdimi günlük hayatta:16::16::16:

aynen tarif ettiğin gibiyim :)

saç rengim platin röfleydi.. bence sarı saç gelinlikle daha gösterişli duruyor.

zaten gelinlikle sen gözdesin ama sarı saç daha bir şıklık katıyor diye düşünüyorum.

günlük hayatta sürekli makkaj gerekiyor illaki, yoksa hasta mısın diyorlar..mecbur yapıyorum.

Son düzenleme:
aynen tarif ettiğin gibiyim :)

saç rengim platin röfleydi.. bence sarı saç gelinlikle daha gösterişli duruyor.

zaten gelinlikle sen gözdesin ama sarı saç daha bir şıklık katıyor diye düşünüyorum.

günlük hayatta sürekli makkaj gerekiyor illaki, yoksa hasta mısın diyorlar..mecbur yapıyorum.

malesef sarı yapma imkanım yokmş kuaföre sordum direk yanar zaten çeksem kopar saçların çok kötü dedi :5::5::5:

malesef sarı yapma imkanım yokmş kuaföre sordum direk yanar zaten çeksem kopar saçların çok kötü dedi :5::5::5:

hımm.. şöyle canlı bir renk yaptır o zaman. hani kahve falan değilde. açtığım konuda ki resimlerde ki gibi bir renk yapsan oda güzel olur. zaten kullanmışssın :)

ama onda da yanar mı bilemem..

hımm.. şöyle canlı bir renk yaptır o zaman. hani kahve falan değilde. açtığım konuda ki resimlerde ki gibi bir renk yapsan oda güzel olur. zaten kullanmışssın :)

ama onda da yanar mı bilemem..

yok onda yanmaz canım:) amaaaa amaa o renge bidaha bulaşmak istemem :) üzerine ne renk boyarsan boya kapanmıyor aralardan çıkıor başa bela oluyor:) birde çok çabuk akıyor saçı boya boya hali kalmıyor:) bu gidişle siyah kahve tonları arasında bişi ypıcam ama böle güselde bir kahve felan bulamazsam yine siyaha dönücem nişanlımn en sevdiği renk :) benide çok sıkan bi renK:)))):16:

beyaz tenliii minyoonnn kahve gözlüü hanımlaarr:))) Düğünde saç renkleriniz ne olacak veya ne oldu ? bu saç renginiz düğünden sonra kullanımı kolay oldumu :) makyaj yada herhangi birşey gerektirdimi günlük hayatta:16::16::16:

Ben de tarif ettiğin gibiyim :) Şuan saç uçlarımda balyaj var, düğüne doğru heryerinde sarı balyaj olacak :)

bende aynı tarif ettiğin gibiyim :9:
şuandada saçlarım oldukça sık platin röflelerim var hatta dibim geldi de geçti :9:
düğün günümden bi kaç gün önce dip röfle yaptırmayı düşünüyorum kısmetse :16:

Back