• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde saat takılır mı?

Kirmizidikenlimavicicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
103
40
98
Kızlar biz kız tarafı olarak nisanlima düğünde saat takicaz onlar da bana saat taksa olur mu. Bileşiklerin haricinde tabiki. Yoksa hediye olarak mı verseler daha iyi olur karar veremedim. Saat de şu şekilde beğendim.

Eklentiler

• IMG_20160713_190209.JPG
    IMG_20160713_190209.JPG
    63,1 KB · Görüntüleme: 646
Bu saati ciddi ciddi damada mı takacaksınız? Böyle bisey takan erkek görmedim. Insan icine cikilmaz gibi geliyor neyse Ama bozdurunca para ediyorsa ilerisi icin olabilir.

Bana da düğünümde takıldı saat .. Ben eşime nişanda takmıştım :rapci:
Saatim de bu tarz :KK48:
Bence olabilir gayet hoş:KK51: bizde kesin takılır yanı arkadaşlarınca şaşırmasına şaşırdım:ruh:

İnan ki bende çok şaşırdım. Ama hediye olarak alicam sanırım bu yorumlardan sonra :)) Erkeğe düğünde takıldığını biliyorum abime takıldı çünkü ama geline ne zaman takılır bilmiyordum sorayim dedim :KK33:

Düğünde saatli gelin düşünemiyorum. :)) hediye olarak almaları bence daha uygun. Ayrıca düğünde bence bir tık daha değerli bir şey takılmalı. Yani bu saat düğün harici bir hediye olmalı. Erkek için öyle değil tabi, saat damatlıkla alakasız olmaz. Şahsi kanaatimce. :D

Düğünde saatli gelin düşünemiyorum. :)) hediye olarak almaları bence daha uygun. Ayrıca düğünde bence bir tık daha değerli bir şey takılmalı. Yani bu saat düğün harici bir hediye olmalı. Erkek için öyle değil tabi, saat damatlıkla alakasız olmaz. Şahsi kanaatimce. :KK70:

Tesekkur ederim cevabınız için :)

Back