- 13 Temmuz 2016
- 103
- 40
- 98
- Konu Sahibi Kirmizidikenlimavicicek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düğünde saat takılan gelin hiç görmedim.
Bu saati ciddi ciddi damada mı takacaksınız? Böyle bisey takan erkek görmedim. Insan icine cikilmaz gibi geliyor neyse Ama bozdurunca para ediyorsa ilerisi icin olabilir.
bizde nişanda çift olarak takılır. daha doğrusu ya nişanda ya da düğünde takılır. erkek tarafı kıza kız tarafı erkeğe takar canım
seçtiğin saatte çok güzelmiş ben de bu tarz bi saat seçtim haftaya biizm nişanımız takılcak inşallahCanım çok tesekkur ederim verdiğin guzel cevap için
seçtiğin saatte çok güzelmiş ben de bu tarz bi saat seçtim haftaya biizm nişanımız takılcak inşallah
Bana da düğünümde takıldı saat .. Ben eşime nişanda takmıştım
Saatim de bu tarz
Bence olabilir gayet hoş bizde kesin takılır yanı arkadaşlarınca şaşırmasına şaşırdım
Benim saatimin aynisi ama markasi farklı. Eşimin ailesi bana hediye olarak aldılar saati. Düğünde takılmadu yani. Ama biz eşime düğünde saat alıp taktik
Düğünde saatli gelin düşünemiyorum. :)) hediye olarak almaları bence daha uygun. Ayrıca düğünde bence bir tık daha değerli bir şey takılmalı. Yani bu saat düğün harici bir hediye olmalı. Erkek için öyle değil tabi, saat damatlıkla alakasız olmaz. Şahsi kanaatimce.
Bu arada mutluluklar. :)Tesekkur ederim cevabınız için :)
Bu arada mutluluklar. :)
İyi ettin bacımİnan ki bende çok şaşırdım. Ama hediye olarak alicam sanırım bu yorumlardan sonra :)) Erkeğe düğünde takıldığını biliyorum abime takıldı çünkü ama geline ne zaman takılır bilmiyordum sorayim dedim