- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
O yandan da olmuyor cidden :))Evde kendi kendime yapmaya calisiyorum bir ara kameraya aldim vasatimEvde prova yap . .
Aman sanki biz biliyor muyuz . .
İki yandan Ohh Ohh tamam . .
Sonra Yildiz Tilbe :)))Azcik alkol al .... cik piste ... sansina birak kendini ....
Kina var ama dugun gibi olacak dugunum sonunda yakilacak :) Of ben de bir gecireydim sunlariKendimi gördüm.
Nişan videomu asla izlemem, kınada da büyük rezillik oldu benim oynayamamam.
Herkes bana bakarken çıkıp kına ekibiyle göbek atmam bekleniyordu, ben sadece 7 dk boyunca alkış tutup sağa sola sallanabildim.
Ama düğünde şans benden yanaydı, çünkü gelinlikle hiç anlaşılmıyor dans edemediğiniz.
Azıcık sallansanız gelinlik bir o yana bir bu yana gidiyor.
Ben de bir elimle daima gelinliği tutup diğer elimle şık şık yaptım, görüntülerde bayağı bayağı oynuyorum sanki.
Çok zorda kalıca olduğum yerde tam tur atarak dönüyordum.
Eğer kınanız varsa dert edin ama düğün için telaşa gerek yok.
O yandan da olmuyor cidden :))Evde kendi kendime yapmaya calisiyorum bir ara kameraya aldim vasatim
Canim az biraz iyi olsam tamam ama komedi gibiyim ben :)Hiçbirimiz usta değiliz ki
Kolları havaya iki alkış tamam
Artik oyle yapacagim insallah rezil olmam :))Kendini rahat bırak canım.akışına bırak içinden nasıl geliyorsa öyle hareket et.Hiç kasma .Herkes bilmiyor ki oynamayı
Geçiyor bir şekilde ya canını sıkma. .Canim az biraz iyi olsam tamam ama komedi gibiyim ben :)
Sagolasin canim benim :)Geçiyor bir şekilde ya canını sıkma. .
Rica ederim canım mutluluklar dileriz シSagolasin canim benim :)
Ben de arkadasla oynadim birkac kere ama vasat oldugumuzu gorunce oynamaya utandim :))Biz Kuzenler olarak birimizin düğünü öncesi ilginç bir oyun bulup öğreniyoruz. Bir kaç ay her buluşmada evde prova ediyoruz. Evet işsiziz.
Ben de çok kötüydüm ama oynadıkça alıştım daha iyiyim artık. Evde elinden tuttuğunuzu oyuna kaldırın.
Utanacak bir şey yok ya. Gelinlikle ayak figürleri çok belli olmayacak zaten. Eller kollar düzgün olsun yeter :))Ben de arkadasla oynadim birkac kere ama vasat oldugumuzu gorunce oynamaya utandim :))
Valla eller anlamsizca hareket ediyot hic kivirma gibi bir ozelligim de yok resmen odun yutmus gibiyimUtanacak bir şey yok ya. Gelinlikle ayak figürleri çok belli olmayacak zaten. Eller kollar düzgün olsun yeter :))
O zamanla oturacak işte. Oynayın bol bol. Televizyonda düğün videosu açıp havaya girebilirsiniz. Sizden öyle ekstrem bir şey beklenmiyor zaten.Valla eller anlamsizca hareket ediyot hic kivirma gibi bir ozelligim de yok resmen odun yutmus gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?