• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde oynama sorunsali

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kizlar agustosta dugunum var ama ben hic oynamayi bilmiyorum.Dun arkadaslarla deneyelim dedim resmen odun yutmuş gibiydim.Millet güldü:)) Nasil ogrenebilirim kursa gitme gibi bir sansim yok malesef..

Kendimi gördüm.
Nişan videomu asla izlemem, kınada da büyük rezillik oldu benim oynayamamam.
Herkes bana bakarken çıkıp kına ekibiyle göbek atmam bekleniyordu, ben sadece 7 dk boyunca alkış tutup sağa sola sallanabildim.
Ama düğünde şans benden yanaydı, çünkü gelinlikle hiç anlaşılmıyor dans edemediğiniz.
Azıcık sallansanız gelinlik bir o yana bir bu yana gidiyor.
Ben de bir elimle daima gelinliği tutup diğer elimle şık şık yaptım, görüntülerde bayağı bayağı oynuyorum sanki.:KK76:
Çok zorda kalıca olduğum yerde tam tur atarak dönüyordum.
Eğer kınanız varsa dert edin ama düğün için telaşa gerek yok.

Kendimi gördüm.
Nişan videomu asla izlemem, kınada da büyük rezillik oldu benim oynayamamam.
Herkes bana bakarken çıkıp kına ekibiyle göbek atmam bekleniyordu, ben sadece 7 dk boyunca alkış tutup sağa sola sallanabildim.
Ama düğünde şans benden yanaydı, çünkü gelinlikle hiç anlaşılmıyor dans edemediğiniz.
Azıcık sallansanız gelinlik bir o yana bir bu yana gidiyor.
Ben de bir elimle daima gelinliği tutup diğer elimle şık şık yaptım, görüntülerde bayağı bayağı oynuyorum sanki.:KK76:
Çok zorda kalıca olduğum yerde tam tur atarak dönüyordum.
Eğer kınanız varsa dert edin ama düğün için telaşa gerek yok.
Kina var ama dugun gibi olacak dugunum sonunda yakilacak :) Of ben de bir gecireydim sunlari

Kendini rahat bırak canım.akışına bırak içinden nasıl geliyorsa öyle hareket et.Hiç kasma .Herkes bilmiyor ki oynamayı :KK49::halay:

Biz Kuzenler olarak birimizin düğünü öncesi ilginç bir oyun bulup öğreniyoruz. Bir kaç ay her buluşmada evde prova ediyoruz. Evet işsiziz. :KK70:

Ben de çok kötüydüm ama oynadıkça alıştım daha iyiyim artık. Evde elinden tuttuğunuzu oyuna kaldırın.

Biz Kuzenler olarak birimizin düğünü öncesi ilginç bir oyun bulup öğreniyoruz. Bir kaç ay her buluşmada evde prova ediyoruz. Evet işsiziz. :KK70:

Ben de çok kötüydüm ama oynadıkça alıştım daha iyiyim artık. Evde elinden tuttuğunuzu oyuna kaldırın.
Ben de arkadasla oynadim birkac kere ama vasat oldugumuzu gorunce oynamaya utandim :))

Valla eller anlamsizca hareket ediyot hic kivirma gibi bir ozelligim de yok resmen odun yutmus gibiyim
O zamanla oturacak işte. Oynayın bol bol. Televizyonda düğün videosu açıp havaya girebilirsiniz. Sizden öyle ekstrem bir şey beklenmiyor zaten.

Bende hiç oynayamam. Hatta oynamaktan nefret eder dereceye geldim. Düğünlerde görüyorum nede güzel oynayanlar var. Evde denemedim bile.. Bir yıl sonra düğünüm olcak nasıl oynucam diye düşünmedim değil ama hiç takmıyorum. Bu arada Mutluluklar. :KK54:

Back