• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğünde karşılıklı verilen hediyeler

ziraat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
360
14
98
36
Ankara
Düğün öncesi kız tarafı ve erkek tarafı karşılıklı hediyeler alınır biz yolluk deriz sizlerde de varmı böyle adetler benim erkek kardeşim evlenecek kız tarafı yolluk istiyor bohçalara ne konnulur, kimlere verilir paylaşımlarınızı bekliyorum Çok üzgünüm çoook

kimse vermiyormu bu hediylelerden 15 haziranda düğünümüz var biz halen bohça hazırlayamadık ne yapıcamızı bilemedik :gitme:

merhaba a.s. öncelıkle Allah tamamına erdırsın..
heryorenın adetı farklı olur arkadasım ...
sonuctra bu tur konular dugun oncesi kız ve erkek tarafından biriyle karsılıklı konusulup anlasıılır..
aile içi bohca hazırlamak var birde hala amca dayı gibi aileyı genıs tutarak bohca hazırlamak var sonucta.. siz kız tarafıyla ne konustuysanız o sekılde olur..
iki tarafında maddiyatı neyse ona gore bohca hazırlanır..yanı kız veya erkek tarafı diğer tarafı maddi yonden ezecek sekılde bohca yapmamalı die dusunuyorum..

teşekkür ederim bizim konuşmamıza göre herkes kendi ailesine bohça hazırlasın kimse kırılmasın oldu ama şimdi onlar istiyor bakalım artık

onlar yolluk ıstıyor ama sonucta bu yolluk gelınle damadın evınde duracak değilmi.. (demekkı bu bir eksık)sonucta kız evınde durmayacak
sizde kardesınıze sorun evde ne eksıkse onu isteyelım diye ;-) yolluk degerınde bişey olsun mesela ;-)

bence en mantıklısı sadece ev içine koymak çünkü diğer türlü herkes gönülleniyor bekliyor umdugunu bulamayınca kırrılıyor en güzeli ev içi diyorum ben neyse bunu karşı tarafla konuşup ayarlamak lazım arkadaşım

Back
X