düğünde ilk dans müzüği tavsiyesi türkce sarkı???yardım edin

kutsinin melek şarkısıda tam düğün şarkısı bence

Özel mesaj hakkım yokmuş henüz. Kusura bakma eylüldeki mesajını da yeni gördüm. Pek girmedim o zamandan beri siteye.

Mesajım:
Çok özür dilerim. Eylülden beri girmemişim siteye. Her sabah kahvaltıdan önce yaptım. Bi yandna sıkılaştım. Bir süredir canım istemiyo kişisel durumlarda dolayı. Bir kaç kilo aldım bu yüzden. Yani normal olarak gevşedi vücudum. Ama kafam rahat. Gerçekten tavsiye ederim. Her an kilo verebilicek olmamın verdiği rahatlıkla gevşek davranıyom. Denemeni tavsiye ederim.

Latin Dance Aerobic Workout - Hull College - YouTube biraz sabır istiyor. Video bir saat ama içinde toplam yarım saatlik idman var. Aralarda videodaki öğrencilere bir sonraki hareketi gösteriyor. İlk birkaç yapışında takip etmekte zorlanabilirsin. Ve tabii başlarda çok yorulcaksın. Ama birkaç gün içinde sana çerez gibi gelicek. Yemene de dikkat et tabii. Hamurişini çıkarman lazım hayatından. Umuyorum istediğin sonuçları alıcaksın.

Forumla ilgili yok elbette. Adminler, hzl okuduktan sonra silebilir. Cevapsız bırakmak istemedim.

Bana da yardım edin lütfen 25 gün kaldı bulamadım hala .. 29 aralık inşallah düğünümüz. İlk dans müziğimizi seçemedik hala Türkçe istiyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…