- 27 Ekim 2008
- 5.964
- 2.394
- 723
- Konu Sahibi disiua1905
-
geçen hafta bende bir düğüne gittim.anam gelin bır konuşuyo kahkaha atıyosırnaşık şey damat dinlemiyo etrafa bakıyo gelin hala gülüyo kahkaha atıyo damat arada bakıyo falan :roflol: işte ben bir tek onların ne konuştuğunu merak ediyorumm :roflol: :roflol:
Biz henüz evlenmedik, nikah yapmayı düşünüyoruz ama olurda vazgeçip düğün yaparsak kesin dans sırasında kavga ederiz. sırnaşık şey
Çünkü benim aşkım ne dans etmesini ne de oynamasını seviyor, bende tam tersi bayılırım. :bbo:
Şimdidn alıştırmasını yapıyorum. İşte ilk dansımızda şu müziği yapalım mı aşkım falan diye soruyorum. O da dans falan yoki ben sadece halay çekerim diyor ya....klava: klava:
orkestra çalıyor;çabuk olalım aşkııııım,(yıldız tilbe)
Şeniz
ben : inşallah müzik uzun sürmes,
eşim: herkes bize bakıyo ölcem şimdi
ben : etrafa bakma,ben hiç bakmıyorum
eşim: salon dolumu acaba
ben : amma uzattılar zor duruyom zaten bu topuklarla
eşim: dur adama işaret edeyim de kessin artık müziği
ben : ay hala inanamıyorum burda olduğumuza
eşim: benimsin artık kızıııım.bak nasıl aldım seni:))))
bizim düğünümüzde ilk dansta konuştuklarımız bunlardı, çok romantik dimi:))))))))))hayatımın en güzel günüydü ve en heyecanlı.aşkımı hala ilk günkü kadar seviyorum.rabbim sevenleri ayırmasın.
ayy allam yaa ayy aklıma geldkce gülüyorum yaaaaaa:roflol::roflol:
dama bey beni kuaförde gelinlikle ilk defa görmüşt ayy kugu gibi olmussun demişti ya:roflol:
dans ediroz halen soruyorum:roflol:askım gercekten cokmu güzel olmusum eşim diyo cokk bendiyom yemin et o yenin ederim diyo ben diyom gelinlik cokmu güzel yakısmıs o cookk diyo bendiyom sacım güzel olmusmu gercekten o diyo cookkk bendiyom makyasım güzel olmusmu allahını seversen dogru söle diyom oda cookk diyo allamm sonra dalmısım şarkımızda seninle herseye varım ben sen benim ugurlu yolumsun diye kayahanla eşi sölüyoo :roflol::roflol:bende eşime diyomki yaaa birazz hızlı ollllllllkaydirigubbakcemile:roflol::roflol: okadar gaz verirse ben napim yerimde duramıyodum hızlandıkca hızlanıyom herifi ben ucuruyodum :roflol::roflol:allam yaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?