Düğünde gelinle damat dans ederken ne konuşurlar???

bunu bende merak ettim valla çok yakın bir arkadaşımın düğünü oldu geçen ay, ilk dansta arkadaşım kocasının boynuna sarılmış gözüne bakarak aygın baygın cilveli cilveli gülerek bişiler sölüyodu :asigim:biyandanda sağa sola sallanıyolardı o an merak ettim işte ne konuşulur acaba diye :roflol:

Allah Allah bende hiç merak konusu olmamıştı bu... Ne konuşur ki insan. Ama nişanda çok romentikti. hep birbirimize baktık. ikimiz dans ederken herkezin gözleri üzerimizde oluyor ya zaten biz hiç kimseye bakmadık. sadece birbirimize baktık. güzeldi yaaa. tabi bu sonra bizimkilerin arasında dalga konusu oldu. sanki birbirinizi kırk yıldır görmüyormuşsunuz gibiydinizde işte insan biraz etrafına bakarmışta falan filannnn... kafamçokkarıştı amannn biz çalan müzüklerin ritmine kaptırmışız kendimizi etrafamı bakıcaz birde boşverrrrrr

erkek: ya yeterhadi oturalım...

gelin: (gülümseyerek ve damadın sözunu kımse anlasın dıye rol yaparak) olur mu hayatım bak herkes bize bakıyor.. hırrrr

damat: sigara içmem gerek..

gelin: ya rezıl etme beni.. umarım sigara için beni salonda sap gibi koymazsın..(mutlulu gülücükleri verir bır yandan)

damat:ben sıkıldım ya.. oturuyorum...

gelin: (sanki kendisi oturmak istıyormuş gıbı nazlanarak ve güümseyerek) iyi ne halın varsa gör... kabahat bende..

ve alkışlarla yerlerıne otururlar.. yuzlerde kocaman bır mutluluk gülümsemesı vardır..

Son düzenleme:
biz yıllardır istediğim gibi zuhal olcayın pervane şarkısıyla dans ettik ve bi baktım aşkım bana nasıl sarılmış sıkıo kemiklerimi kıracaktı titriodu seni seviyorum seni seviyorum diyip durdu çok güzel olmuşsun aşkım diyip duruodu benimde gözlerim doldu ağlayacaktım makyajım akmasın die ağlamadımm annenler bize bakıo fln diodu devamlı ben etrafa bakamadım valla

biz sanatçının gelinle damadı ilk dansları için sahneye davet ediyoruz demesine kopmuştuk ona gülüyoduk sağa sola sırıtıyoduk ki
eşim etrafta kimse yokmuş gibi sarıldı bana kulağıma seni seviyorum dedi...ben kıpkırmızı :kedi:

küçükken hep bunu merak ederdim.. =) gelinle damt piste çıkardı,fısır fısır konuşurlardı... bizim ki oynamayı dans etmeyi bilmediği için ne zaman biticek bu müzik der kesin-tatlicadiarzu- aaah ah kara talihim

:roflol::roflol::roflol:

kız bizim koca adayları arasında bi kan bağı mı var akannehir vallahi de aynı ve aynı cümleler.. oynamayı bilmez,sevmez de.. ben bi tek halay çekerim diyo:roflol: ben de oynağım biraz..hiç oturmam gibi geliyohihoyyyt

biz hiç bir şey konuşamamıştık aygın baygın bakıştık sadece :kedi: hmm ben dansın sonuna doğru foto çeken arkadaşlarıma poz verdim çaktırmadangamyoncuiremsu

bu konu mükemmel

yıllardır düşündüğüm şeydi. ve annemle her düğünde kahkahalarla güldüğümüz şeyyyyyyyyy

gerçekten o gürültüde fısır fısır ne konuşur bu gelinle damatlarrrrrrrrrrrrr :uhm:

"cedene allah iyiligini versin puhahaaaa
Dun gibi hatirliyorum aradan 6kusur sene gecti.....
Esimrenses seni seviyorum ne kadar guzelsin gelinlik bu kadarmi yakisir,,,,,,
Ben:bende seni seviyorum,sende harikasin,,,,,,,,,,,,falan filan o gun 1 bulut uzerindeydik ah o gunler ahhhh,sukur hala mutluyuz

:)) ben de bi ben mi merak ediyorum bunu der dururdum hep.. KK hatunları sağolsunlar giderdiler meraklarımı

hahaah canim alemsin :) cok komik bir konusma olmus haha :)

senle ben çok benziyoruz galiba olumunekankayizsmile
bin kez sorarım

bizde nişanda kasmıştık kendimizi. konuşmalarımız:
-herkes bize bakıyo.
-böyle dans mı olur sadece sallanıyo gibi
-kesin çok komik görünüodru dansımız
-neyse boşver birazdan biter zaten çaktırma... vs şeklindeydi ama tabiki sırıtarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…