GElin : Ay nasil heyecanliyim....
Damat : BEn de ...Dikkat et askim , takilma gelinlige filan .
Gelin : Evet askim cok zor bununla yurumek :)
Gelin : Ayakkabi ayagimi cok sIkI yor canim yaa
Damat : Sabret 1-2 saat canim
Gelin : Yorgunluktan oluyorum , su dugun bir bitse de gitsek .
Damat : YAtip uyumayi dusunmuyorsun herhalde :))
Gelin: Kikihi kiki hi ....
izninle lente'ciğim son replik şöylede olabilirdi diye düşündüm:
Damat : YAtip uyumayi dusunmuyorsun herhalde :))
Gelin: neden??? daha iyi bir önerin var galiba ..hayır yani şayet öyle ise bende önerilere açığım :jeyyar:bil diye şeyettiydim:asigim:Şeniz:CüvCüv:
:roflol::roflol:....
makyajımı o kadar koyu yapmışlardıki,eve gelince epey bir üstünden silip hafifletmeye çalışmıştım:mymeka: birde salona girer ayak gelinliğin tarlatanının dengesi bozulmuştu...yuvarlak durması gereken etek kısmı iki yanıma yelpaze gibi açılmıştı,arka ve ön kısım basılmıştı.....gelin odasında düzeltmeye uğraşırken ,dans müziği başladı çağırdılar...bende acele ile iki yana açılan tarlatanı,öne ve arkaya getirdimki yanları elimle tutar,yuvarlak durmasını sağlarım diye...dans sırasında ellerim meşgul olduğu için (haliyle)eşime hep bacakları ile gelinliğin ön kısımına baskı oluşturarak yuvarlak durmasını temin etmesi için,sürekli şöyle yap böyle dur,makyajım hala koyu mu?kötü mü görünüyorum??diye beyninin etini yerken,diğer taraftan etrafa bakıp gülücükler attığımı hatırlıyorum:))))tabii adam eteklerimlemi uğraşsın,makyajımamı baksın bana cevap mı yetiştirsin,yoksa zaten beceremediği dansta falso vermemeyemi uğraşsın...öyle bunaldıki ter su içinde kalmıştı:roflol:...bende fırsatını yakalayıp gelin odasına kaçıp,tarlatanımı ayarlayıncaya kadar eteklerimle boğuşup durmuştum....:roflol: