Düğünde gelinle damat dans ederken ne konuşurlar???

Biz "Gercekten EVLENIYORMUYUZ" diye konustuk.. ayrica sarkiyi söyledik birbirimize bakarak..kamerada cekmis sagolsun..süper oldu ya :asigim:
hatta sarkinin bi kisminda askimla burun buruna gelmistik. :asigim: ve o sirada kocisim cok güzel oldugumu söylemisti
MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMM

Bak sakın gelinliğime basma tamammı demiştim gülümseyereka.s kimse anlamasın diye,en korktuğum şey gelinliğime basılıp düşmekti:bbo:,oda basmam aşkım korkma demiştia.s,sonra ya bu düğün bizim düğünümüzmü diye konuşmuştuk insan bi tuhaf oluyor rüyada gibia.s

Bizim Nişandaki ilk dans şarkımız teoman sevdim seni bi kereydi :))) bu bizim şarkımız olsun filan fistan :))) allam ne saçmalamışız

Biz henüz evlenmedik, nikah yapmayı düşünüyoruz ama olurda vazgeçip düğün yaparsak kesin dans sırasında kavga ederiz. sırnaşık şey

Çünkü benim aşkım ne dans etmesini ne de oynamasını seviyor, bende tam tersi bayılırım. :bbo:

Şimdidn alıştırmasını yapıyorum. İşte ilk dansımızda şu müziği yapalım mı aşkım falan diye soruyorum. O da dans falan yoki ben sadece halay çekerim diyor ya.... klava:klava:

ben de hep merak etmişimdir, kendi düğünüm yaklaştıkça öğrenicem diye seviniyordum hatta kızlar soruyordu "ne konuştuğunuzu söyleyeceksiniz değil mi" diye :roflol:

ama babacım ölünce müzik eğlence falan iptal oldu, ben de merakımla kaldım keşke babacım hayatta olsaydı da meraktan çatlasaydım hala...

ben nişanda ilk dansda cok heycanlamıştım baya baya kastım kendi
nişanlım sürekli etrafa bakma bana bak didem sakın ol didem sakin ol didem diyip durdu bende ona sürekli sen kendine bak diyip durdum
dans böylece bitmis oldu

eminim dügünde daha cok heycanlanırım sositososito

bende yavaş ol yavaş dans et demiştim..çünkü kocaman bi etekle onun gibi rahat hareket edemiyordum...onun dışında ne dediğimi hatırlamıyom du ben bizim düğün kasedini bi izliyimde bakayım daha konuşmuyuz...

süper yaaaa yaa muhtemelen bnde aynı konusmayı yapıcam:dance:

GElin : Ay nasil heyecanliyim....

Damat : BEn de ...Dikkat et askim , takilma gelinlige filan .

Gelin : Evet askim cok zor bununla yurumek :)

Gelin : Ayakkabi ayagimi cok sIkI yor canim yaa

Damat : Sabret 1-2 saat canim

Gelin : Yorgunluktan oluyorum , su dugun bir bitse de gitsek .

Damat : YAtip uyumayi dusunmuyorsun herhalde :))

Gelin: Kikihi kiki hi ....

izninle lente'ciğim son replik şöylede olabilirdi diye düşündüm:

Damat : YAtip uyumayi dusunmuyorsun herhalde :))

Gelin: neden??? daha iyi bir önerin var galiba ..hayır yani şayet öyle ise bende önerilere açığım :jeyyar:bil diye şeyettiydim:asigim:Şeniz:CüvCüv:

:roflol::roflol:
....

makyajımı o kadar koyu yapmışlardıki,eve gelince epey bir üstünden silip hafifletmeye çalışmıştım:mymeka: birde salona girer ayak gelinliğin tarlatanının dengesi bozulmuştu...yuvarlak durması gereken etek kısmı iki yanıma yelpaze gibi açılmıştı,arka ve ön kısım basılmıştı.....gelin odasında düzeltmeye uğraşırken ,dans müziği başladı çağırdılar...bende acele ile iki yana açılan tarlatanı,öne ve arkaya getirdimki yanları elimle tutar,yuvarlak durmasını sağlarım diye...dans sırasında ellerim meşgul olduğu için (haliyle)eşime hep bacakları ile gelinliğin ön kısımına baskı oluşturarak yuvarlak durmasını temin etmesi için,sürekli şöyle yap böyle dur,makyajım hala koyu mu?kötü mü görünüyorum??diye beyninin etini yerken,diğer taraftan etrafa bakıp gülücükler attığımı hatırlıyorum:))))tabii adam eteklerimlemi uğraşsın,makyajımamı baksın bana cevap mı yetiştirsin,yoksa zaten beceremediği dansta falso vermemeyemi uğraşsın...öyle bunaldıki ter su içinde kalmıştı:roflol:...bende fırsatını yakalayıp gelin odasına kaçıp,tarlatanımı ayarlayıncaya kadar eteklerimle boğuşup durmuştum....:roflol:

ay bunu bende cok merak edıyorum hatta herkese soruyom evlılerden dans ederken ne konusuyonus dıyegamyoncuiremsugamyoncuiremsu

dans benzeri hareketler yaptık, gülümsedik seni seviyorum dedik, 2. dans ilanı aşk tı biz de şarkının sözleriyle ilanı aşk ettik, 3. parça neydi bilmiyorum ama çok sıkılmıştım sallan sallan dur aynı işte gelinlikle ne olacak ki??? biraz dedikodu yaptık bir akrabası ile ilgili sonra kanera kaydına da geçen "kessek artık otursak baydı bu dans beni" diyişim :))

Biz ilk salona girerken heyecanlandık zatenkafamçokkarıştı..Sonrası çok güzel oldu..Dans ederken hep etrafımıza gülücük saçtık ..Ne kadar mutlu olduğumu söledik birbirimize:asigim:

sonra aa ahmet gelmiş aaa asiiyede gelmiş baksana aşkım fln ...Gelenleri söliyoduk birbirimize:roflol::roflol:

tam dans bitti derken adam bi daha dans müziği çalmasın mı

o zaman da ne zaman bitcek şu müzik ya otursak fln diyoduk :asigim::asigim::teytey:

salonda kimlerin olduğunu konuşmuştuk...
ve balayına gitmek için çok heyecanlıydık...bitsede gitsek diyordukkk

Benim ki fiyasko olduğu için güle güle kocamın başını etini yedim haftalarca çalıştığımız parçayı değilde cd çalar bozulduğu için şu an bile hatırlamadığım iğrenç bir türk pop müziğini çaldılar .O an dans etmek yerine kafasını kırmak istiyordum he he :))

ayy allam yaa ayy aklıma geldkce gülüyorum yaaaaaa:roflol::roflol:
dama bey beni kuaförde gelinlikle ilk defa görmüşt ayy kugu gibi olmussun demişti ya:roflol:
dans ediroz halen soruyorum:roflol:askım gercekten cokmu güzel olmusum eşim diyo cokk bendiyom yemin et o yenin ederim diyo ben diyom gelinlik cokmu güzel yakısmıs o cookk diyo bendiyom sacım güzel olmusmu gercekten o diyo cookkk bendiyom makyasım güzel olmusmu allahını seversen dogru söle diyom oda cookk diyo allamm sonra dalmısım şarkımızda seninle herseye varım ben sen benim ugurlu yolumsun diye kayahanla eşi sölüyoo :roflol::roflol:bende eşime diyomki yaaa birazz hızlı ollllllllkaydirigubbakcemile:roflol::roflol: okadar gaz verirse ben napim yerimde duramıyodum hızlandıkca hızlanıyom herifi ben ucuruyodum :roflol::roflol:allam yaa kaydirigubbakcemile3

esım bana ck guzel olmususndıyordu bendeonasende cok yakısıklı olmusun dıyordu .sonra esım kulagıma yaklasıp senı cok sevıyorum artık benım oldun Şeniz:asigim:dedı.bende senısevıyorumŞeniz dedım.canımaskımbenım:asigim:SENI COK COK COK SEVIYORUM:asigim:

Ben devamlı eteğime basma deyip durdum Mekanın süslenmiş halini görmemiştim çok beğendiğimi söylemiştim bir de "aa bu gelmiş, şu gelmiş" dedikodusu yaptım. Eşim sadece güldü sanırım

o günü hatırlamak istemiyorum doğrusu benim için burukdu biraz.
saondaki insanlar bize bakıyorlar göz göze geldiğimz kişiler bana
gülümsüyorlar bende doğal olarak gülümseyerek cevap veriyorum.
tam dans esnasında eşim sen gelinsin biraz ağır ol gülüp durma diye bi kızdı
ben tabi şok oldum gülümsüyorsam kahkahamı atıyorum dimi ama.
öfff işte ben ne konuştuk ne oldu ne bitti anlamadan evlendim

benim tek dediğim duvagım uçtu sanırım duvagım bir garip ufff fln
birde sağa dön aynı yerde sayıyoruz şimdi sola dön delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…