Düğünde gelinle damat dans ederken ne konuşurlar???

disiua1905

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
2.327
104
323
İstanbul
düğünde gelinle damat dans ederken ne konuşurlar??? hiç düşündünüzmü ya da evli bayanlar siz ne konuştunuzzz :CüvCüv:

biz bisey konusmadik ortam oyle mukemmeldiki. etrafa ve esime gulucukler saciyordum sadece Şeniz 2 defa dans oldu nikahin hemen ardindan birde gece bitmeye yakin. sadece ikimiz dans ettik. ozeldi. guzeldi. amann ne cabuk eskidik yaa :bbo:

Biz de bişi konuşmadık tatlicadiarzu

Ama arada konuştuk galiba :uhm:

Mutlu mutlu iyiki evleniyoruz gibi şeyler

gerçekten bunu bende hep merak ederdim ama bizim konuştuklarımız biraz sıra dışı oldu galiba çünkü eşim dans etemkten nefret ederdi bunun içinde düğünden önce çok konuştuk o etmeyelim diyodu ben geçiştiriyodum kasmasın diye çok üstelemedim sonra o gün geldi çattı sahneye çıknca hemen sarıldım boynuna veeee keremcem ilan ı aşk eşliğinde başladı dans herkes bize bakıyordu eşim oturalım diyor ben az daha diyorum hatta kimse tartıştığımızı anlamasın diye gülümseyerek konuşuyorduk hatırladıkça gülüyorum.o yeter diyor ben az daha az daha diyrek tamaladık ama şimdi izleyince beğeniyorum gayet içten görünmüşüz yaa işte böyle olaylı oldu biraz ama KOCAMI ÇOK SEVİYORUM:)

demekki tek ben merak etmiyomuşum dünde düğüne gittim gelinle damat konuşuyodu acaba ne konuşuyolar diye bende merak ettimm.. ben olsam ne konuşurdum acabaa ama şunu dicem kesindir sonunda aldın beni:roflol::roflol:

ben ve eşim küçüktük tabi ayyy ne tuhaftı hatırlıyorumda :) bak aslı gelmiş_aaa yazlıktakilerde gelmiş tabi sırıtarak el sallanır bir ara gözlerim annemlere takılır dans ederken annem ağlar ben annemsiz nasıl durcam diye sızlanırım vs vs güzel di ama...

Son düzenleme:
bizde etrafımıza bakarak ne kadar heyecanlı olduğunuzu ve arkadaşlarımızın bize bakarkenki yüzlerine gülüyoduk herkes böle bi hayretle bakıyolardı güseldi ama :)

ayy walla benimde en çok merak ettiğim şey o .ne konuşuolar diorum hep kendi kendime :))) bakalım biz ne konuşcazz Şeniz

geçen hafta bende bir düğüne gittim.anam gelin bır konuşuyo kahkaha atıyosırnaşık şey damat dinlemiyo etrafa bakıyo gelin hala gülüyo kahkaha atıyo damat arada bakıyo falan :roflol: işte ben bir tek onların ne konuştuğunu merak ediyorumm :roflol: :roflol:

orkestra çalıyor;çabuk olalım aşkııııım,(yıldız tilbe)
Şeniz
ben : inşallah müzik uzun sürmes,
eşim: herkes bize bakıyo ölcem şimdi
ben : etrafa bakma,ben hiç bakmıyorum
eşim: salon dolumu acaba
ben : amma uzattılar zor duruyom zaten bu topuklarla
eşim: dur adama işaret edeyim de kessin artık müziği
ben : ay hala inanamıyorum burda olduğumuza
eşim: benimsin artık kızıııım.bak nasıl aldım seni:))))

bizim düğünümüzde ilk dansta konuştuklarımız bunlardı, çok romantik dimi:))))))))))hayatımın en güzel günüydü ve en heyecanlı.aşkımı hala ilk günkü kadar seviyorum.rabbim sevenleri ayırmasın.

Benim sözlüm dans ederken konuşmamaktan yana. Sadece gözlerimin içine bak diyor daha romantik oluyormuş:) Hiç konuşmayanlar davetlileri daha çok etkiliyor sanırım ama konuşmadan durulabilir mi o ayrı bir mesele:)

Eşim çok güzle olduğumu söylüyordu. Ama asıl muhabbet dans müziğimizin sistemlerindeki sorun yüzünden cd nin açılmamasıydı. Uyduruk bir şarkı çaldı ikimizde şok olduk adamda uzattıda uzattı zaten baydı milleti. Eşimle bu şarkıda ne bizimki nerde hay allahım ne uzuzn muhabbeti vardı.

Valla 19 yıl önceyi hatırlamakta zorluk çekiyorum herhalde güzel şeyler konuşmuşuzdur, en azından bitse de gitsek demişizdir.............

o sahneye çıkana kadar çok heycanlıydık ama sahnede tüm heycan bittiii. eşim bana bak aldım seni ohhh gördünmü seni alacam kızım diyodum aldım işte diyodu sürekli benide bi gülme tuttu tabi. hatta eşim dans etmeyi bilmes ben ona ileri geri diye tarif ediyodum ama çok güseldiii.

Genelde eşim konuştu hep;"Ağlama Lalecim ya,tamam ya nolur yapma,tamam aşkım,hadi birtanem, lütfen bak nolur ağlama vs. vs..":asigim:
Ben;"Ama,ama,ama....anlamıyorsun ki sen...":mymeka:senağlama

biz hep herşeyin ne kadar güzel olduğunu konuştuk..
şimdi biz evlendik mi;Allah yüzümüzü kara çıkarmasın,herşey çok güzel ve bol bol da seni çok seviyorum demiştik birbirimize:asigim:

bende ilk dansa kalktım aman allahım nasıl bir kokudur o meğerse eşim heyecanını bastırmak için arkadaşları içirmişler ben ona iğrenç kokuyosun demiştim o da tşk etmişti:))

ben nikahtan gidiceğim için böle bi anım olmayacak malesef olsa güzel olur du ama şartlar ve durumlar işte.nese herkese mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…