Düğünde fotoğraf stresi

Lazeri düğün sonrasına bırakın. Çünkü düğünde kıllı olmak istemezsiniz.

Ben kapalı çekim yaptırcam düğün fotoları için. Açık hava çekimi bence çok saçma. Eski usül birimiz ayakta birimiz oturunca işte. Kore usulü düğün fotoğrafları yazarsan çıkar. Daha fotoğrafçı görüşmedim ben. Ama böyle yapcam.

Makyajımı saçımı kurumumdaki kuaför abiye yaptırcam, fazla para vermem bu şeylere. Zaten ben güzelim yani makyözün çok bir katkısı olmayacak ahahahhaha.

Ankara’da birkaç ünlü adam var makyöz. Hepsine bakıyorum makyajlarına hiçbirini beğenmiyorum sarışına esmere aynı makyajı yapıyorlar ağır yoğun ve kart makyajı ve hiçbirine yakışmıyor o makyajlar. Elimde olsa kendi makyajımı kendim yaparım ama bende uzun süre dayanıklı fondöten vs yok. Mecbur yaptırcam.

Merhaba öncelikle mutluluklar dilerim. Bu işlerin biraz içindeyim ve 3 ay aslında az bir süre istediğiniz tarih dolmadan karar vermeye bakın. Sizin enerjiniz ne kadar yüksek olursa o kadar güzel çıkıyor sorunsuz ilerliyor bazı aksilikler olsa bile siz modunuzu sakin düşürmeyin.. etrafınızda tavsiye üzerine gorusebileceginiz biri yokmu? Çok bilinen fotoğrafçıların işi fabrikasyona dönmüş olabilir

Nikah, dugun fotograflari bende de yok annemlerde filandir hatirlamiyorum ben de ama dış çekimimiz İstanbulda çok sevdigim tarihi bir köşkte yapıldı o yüzden özel oldu. Onlara bakiyorum hala.

fotoğrafçılarla gidip yüz yüze görüşmeniz lazım ,kiminle iletişiminiz tutarsa onunla iyi çalışırsınız dünyanın en güzel ve fotojenik insanıda olsanız karşınızdaki fotoğrafçı sizi rahatlatmazsa kasılırsanız çirkin çıkarsınız ...o yüzden buradan ben şu fotoğrafçıyla çektirdim denmesi sizin işinize yaramaz ona iyi gelen size gelmeyebilir tek tek bakın araştırın görüşün

lazer içinde sıkıntı etmeyin 3 ayda çok şey değişir geç kalmış sayılmazsınız yani

kolaylıklar diliyorum

Tam denk getirsem dedim de atıyorum düğünden 5 gün önce yaptırayım seansı. Çıkar mı o kadar süreçte
düğün sabahı uyandığınızda yıkanır duşta traş olursunuz lazer yapılırken sadece traş bıçağı kullanılıyor çıksa da önemli değil kadınlar için traş bıçakları var sonuçta ...
kılınız ne kadar sert ve koyu renkse teninizde açıkca o kadar etkili o kadar çabuk sonuç olur...

Ankara demişsiniz ama Kayseri için düşünenler olursa Alperen Taşdan stüdyoyu asla tercih etmeyin. Ne fotoğraflar istenildiği gibi ne de temin etme süresi iyi. Fotoları aylarca bekleyecek sabrım var diyorsanız tercih edin tabi.

Saç makyaj çok önemli ben de senin kadar güzel değilim o yüzden onda içime sinen biriyle anlaştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…