How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Düğünde fotoğraf stresi

Teniniz beyaz ve kıl kökleriniz siyahsa, bacak genital ve koltuk altıysa alex yaptırın derim. Ciddi sonuç alırsınız. Buz lazeri ben etkili bulmamıştım, iğneliyle bitirdim ben zaten lazerden kalanları.
Acı eşiğim çok düşük. Alex epey acıtıyor diyorlar. Epey beyazım ve aşırı kalın siyah tüylerim var.

Acı eşiğim çok düşük. Alex epey acıtıyor diyorlar. Epey beyazım ve aşırı kalın siyah tüylerim var.
Ağda yapamazdım canım öyle tatlıydı. Cımbızla bir kıl çeksem havaya hoplardım. Sıkın dişinizi derim, size en uygun lazer Alex, ben mucize gibi etkisini gördüm. 9 10 sene geçti çıkmadı geri. Tabii ki karar sizin;ama her şekilde üç ayda etki görürsünüz. Batıklar gider en azından. Kirli görüntü gider.

Kaçıncı seanstan sonra işe yaradı peki ? Ve nasıl dayandınız:KK53:
İlk seanstan itibaren yaradı. Üçüncü seans itibarıyla temiz görüntü yakaladım. Beşinci seans sonrası çok rahattım. %90 oranında bitti. Geriye çok cılız ayvalar kaldı, onlar da yaşanılacak kıvamdaydı. Buz lazerle rötüşler pek etki etmedi. (Orijinal idi)
Kalanları da iğneliyle hallettim hiç kalmadı.

Deneyerek bulacaksınız. Regl tarihimden önceki hafta aşırı canım yanar benim. Regl bittikten 5 6 gün sonraya randevu alıyordum. Dayanıyor insan bir şekilde. Olmadı krem sürer uyuşturursunuz.

Hanımlar düğünüme 3 ay kaldı ve aşırı streslenmeye başladım. Maddi manevi çok zor bir süreçmiş Allah herkesin yardımcısı olsun. Yeri burası mı bilemedim. Ankara’da düğün İçin dış çekime fotoğrafçı arıyorum. Kendimi asla fotojenik bulmuyorum o yüzden aşşırı önemli benim için. Rahat hissetmem lazım. Gelinliği dahi yeni hallettim biraz seçici bir insanım. Zor karar veriyorum. Bir de lazer istiyorum. Şimdi bu ay başlasam 3 ay sonra İçin faydasını görür müyüm? Neden bu kadar geçe bıraktın demeyin hem çekindim hem de maddi olarak müsait değildim.
Epey stres yaptım. Sizin önerileriniz nelerdir ?
Fotoğraf çektirmek bu kadar onemli mi ki ? Saç ,makyaj yapılacak bir de güzel mi oldu çirkin mi oldu stresi var . Ben yaptırmadım şahsen . Yani yaptırmamak da bir seçenek .

Fotoğraf çektirmek bu kadar onemli mi ki ? Saç ,makyaj yapılacak bir de güzel mi oldu çirkin mi oldu stresi var . Ben yaptırmadım şahsen . Yani yaptırmamak da bir seçenek .

Ben evlenirken cektirmeseydim aşiri pişman olurdum, evlendikten sonra yeniden gelinlik giyer çektirirdim herhalde. 😁
Ama bu şekilde stress yapmadim hiç normal gunluk kullanilabilecek tarzda profesyonel olmayan bir makyajim vardi ve saçim da sade bir modeldi
Fotoğraflar süper.✨✨✨ Eşimin arkadasiydi çeken eski fotigrafci.
En önemlisi bize hatirasi elbette. Konu sahibi çok stress yapma bence tadini cikartamayabilirsin bu şekilde ve bir şeyin ustune fazla dusunce terslik cikabiliyor.😬😬😬

Ben çektirmesem aşiri pişman olurdum, evlendikten sonra yeniden gelinlik giyer çektirirdim herhalde. 😁
Ama bu şekilde stress yapmadim hiç normal gunluk kullanilabilecek tarzda profesyonel olmayan bir makyajim vardi ve saçim da sade bir modeldi
Fotoğraflar süper.✨✨✨
En önemlisi bize hatirasi elbette. Konu sahibi çok stress yapma bence tadini cikartamayabilirsin bu şekilde ve bir şeyin ustune fazla dusunce terslik cikabiliyor.😬😬😬
Düşünüyorum şimdi gelinlikle fotoğrafım var aslında sadece konsept çekim formatında değil . Nikahta çekilenler falan da var . Ama öle aldık bı kenarda duruyor. Yerini bile hatırlayamadım su an :) Sizin gibi stres yapmayacak şekilde çektirsin konu sahibi .Herşey yolunda gider eminim ama üzerine düşerse bir terslik çıkar . O açıdan haklisiniz .

Bende makyaj ve turbanimi bilinen bir yerde yaptırmıştım, dandik bir telefonla cekilen fotograflarim bile cok guzel çıkmıştı 🤣

%100
Bir fotoğrafçı bana makine öyle çok önemli değil, setin ışıklandırması en önemlisi demişti.
Ben de ışıktan da önemli makyaj var diyorum😁😁😁😁

Günü birlik İstanbula gelicek olsanız kesinlikle Düğünümüz var ekibini önerirdim, şayet istanbulun en iyi fotoğrafçısı, hiç bir yere ne kına, ne düğün fotoğraflarımı attım
Sadece fotoğraf çekiminde eşimle çok güzel çıkmışız onları atmıştım.
Çok yardımcı oluyorlar güzel poz verdiriyolar 600 yakın çekimimiz olmuştu, istediğin sevmediğin yerin olursa shopluyolar Zaten benim için en önemli şey fotoğraf çekimiydi saç makyaj gelinliğe kdar anlaşırsan yapıp veriyolar ama ben kendi gelinliğimle gittim, saçımı makyajımıda kendim yapmıştım. Eskiden il dışınada geliyolardı ama artık gelmiyolar sanırım..

Hanımlar düğünüme 3 ay kaldı ve aşırı streslenmeye başladım. Maddi manevi çok zor bir süreçmiş Allah herkesin yardımcısı olsun. Yeri burası mı bilemedim. Ankara’da düğün İçin dış çekime fotoğrafçı arıyorum. Kendimi asla fotojenik bulmuyorum o yüzden aşşırı önemli benim için. Rahat hissetmem lazım. Gelinliği dahi yeni hallettim biraz seçici bir insanım. Zor karar veriyorum. Bir de lazer istiyorum. Şimdi bu ay başlasam 3 ay sonra İçin faydasını görür müyüm? Neden bu kadar geçe bıraktın demeyin hem çekindim hem de maddi olarak müsait değildim.
Epey stres yaptım. Sizin önerileriniz nelerdir ?
Maalesef benim olumlu tecrübem olmadığı için olumsuzu konusunda uyaracağım. Ayrancıdaki Melissa fotoğrafçılığı asla tavsiye etmem. Onlara yaptırdığıma çok pişmanım.

Valla MissCherryBlossom MissCherryBlossom a katılıyorum. Fotografcıdan ziyade sac makyaj cok önemli. Sac makyajım cok güzel yapıldı. Fotografcıya 10bin verdim, fotograflarım cok cok iyiler o baska ama kendi telefonum kardesimdeydi onun telefonum ile cektigi fotolar bile harikaydı. Siz güzel olursanız hersey güzel cıkartır zaten. Fotografcıya o kadar para bayıldıgım icin pismanım acıkcası. Gecen seneydi bu arada su an 17-18k falan olmus sanırım. Tabi ankarada değilim, İnstagram da bulmustum ben.

Valla MissCherryBlossom MissCherryBlossom a katılıyorum. Fotografcıdan ziyade sac makyaj cok önemli. Sac makyajım cok güzel yapıldı. Fotografcıya 10bin verdim, fotograflarım cok cok iyiler o baska ama kendi telefonum kardesimdeydi onun telefonum ile cektigi fotolar bile harikaydı. Siz güzel olursanız hersey güzel cıkartır zaten. Fotografcıya o kadar para bayıldıgım icin pismanım acıkcası. Gecen seneydi bu arada su an 17-18k falan olmus sanırım. Tabi ankarada değilim, İnstagram da bulmustum ben.
Saç makyaj konusunda aşırı titiz davrandım ve bence Ankara’nın en iyilerinden birini buldum diyebilirim. O konuda içim çok rahat

Fotoğrafçının bastığı albümünde görün. Bazıları iyi çekiyor ama baskı kalitesi rezalet oluyor

Back