Düğünde fotoğraf stresi

possibleornot

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
832
1.659
113
Ankara
Hanımlar düğünüme 3 ay kaldı ve aşırı streslenmeye başladım. Maddi manevi çok zor bir süreçmiş Allah herkesin yardımcısı olsun. Yeri burası mı bilemedim. Ankara’da düğün İçin dış çekime fotoğrafçı arıyorum. Kendimi asla fotojenik bulmuyorum o yüzden aşşırı önemli benim için. Rahat hissetmem lazım. Gelinliği dahi yeni hallettim biraz seçici bir insanım. Zor karar veriyorum. Bir de lazer istiyorum. Şimdi bu ay başlasam 3 ay sonra İçin faydasını görür müyüm? Neden bu kadar geçe bıraktın demeyin hem çekindim hem de maddi olarak müsait değildim.
Epey stres yaptım. Sizin önerileriniz nelerdir ?

Ankara düğün fotoğraf yaz instagrma fotoğrafları en beğendigin fotoğrafçıyı seç. Çekinme kısmına gelince ben de cekinirim ama fotoğrafçı o sırada çok gaza getiriyor sürekli övgü iltifat komik şakalar falan sizi rahatlatıyorlar bizimki öyleydi en azından

Ben daha ziyade fotoğrafçı önerisi arıyorum. Bunu deneyimlenmiş olanların yorumlarını bekliyorum

3 ay sonraya düm tek evet görebilirsiniz kaliteli bir makine kullanılırsa eğer.
İlla Ankara ici mi olması gerek? Her fotoğrafcı kendi tahayyül sistemine göre renklendirmelerle çalışıyor. Yani nasıl bisey istediğinizi anlatırsanız yardımcı olabilirim.
Misal siyah beyaz fotoğrafları güzel cıkaran nadir fotoğrafcı bulunur.
Donuk veyahutta doygunluk, keskinlik gecisleriyle ünlenmis fotoğrafcılar mı?

Ben de pek fotojenik değilimdir ama benden size bir tüyo saçı ve özellikle makyajı çok çok iyi yaptırın, en çok parayı buraya koyun. profesyonel makjayla kötü çıkma şansınız yok Evde yaptığım makyajla çekildiğim fotoyla profesyonel makyajlı fotonun hiçbir alaksı yok vallahi gözzlerimle gördüm:)

Çok içime sinen biriyle anlaştım o konuda içim rahat :) Ankara’da zaten düzgün biri 2500 Tl den başlıyor maalesef. Ben de iyi araştırdım. Düzgün bir yer buldum umarım çok iyi olur

Doğal ışık kullanılarak olsun istiyorum. Sade bir insanım. Fotoğraflarım da sade ama içten olsun istiyorum. Siyah beyaz değil yani. Çalışılması rahat biri olmalı :)

Bir kaç tane fotoğrafçı gezin.Bir bir görüşün,beklentilerinizi anlatın derim.
Bir gün yeter bunun için.
Çektiği fotoğrafların kalitesine bakın. Güzel kareler yakalayabilmiş mi, renklendirmeleri güzel yapabilmiş mi?
Sonradan fotoğrafçı değil de senelerdir bu işi yapan fotoğrafçılar işini daha iyi yapıyor.
Ve tabiki de iyi bir fotoğraf için iyi bir saç ve makyaj lazım.

Sundukları en iyi çalışmaları oluyor genelde o yüzden kişisel yorumları merak ettim :) bundan yola çıkarak gezip keşfetmek istedim

Çok içime sinen biriyle anlaştım o konuda içim rahat :) Ankara’da zaten düzgün biri 2500 Tl den başlıyor maalesef. Ben de iyi araştırdım. Düzgün bir yer buldum umarım çok iyi olur

Olur kız, neden olmasın İş için profesyonel foto çektirdim, make up artist öyle bir makyaj yaptı ki valla harikalar yarattı. Fotoğrafçının birlikte çalıştığı biriymiş, fotoğrafçı da bayıldı kadının yaptığı işe çok çok iyiydi. Fön, fırça ve biraz maşayla JLo topuzu yaptı çok çok yetenekliydi. Sonra aynaya bir baktım JLoya dönmüşüm

Ankara’da mı yaptırdınız :) Eğer öyleyse kına İçin de daha uygun fiyatlı bi yer arıyorum öneri alabilirim :)

Bende makyaj ve turbanimi bilinen bir yerde yaptırmıştım, dandik bir telefonla cekilen fotograflarim bile cok guzel çıkmıştı

Doğal ışık kullanılarak olsun istiyorum. Sade bir insanım. Fotoğraflarım da sade ama içten olsun istiyorum. Siyah beyaz değil yani. Çalışılması rahat biri olmalı :)
Sade ve icten diyince hemen aklıma geldi, cok severek takipledigim ve icimi ısıtan adres var. Tabii yabancı ama umarım ankaradan böyle fotoğrafcılar cıkar.
insta adresi-olgakireeva_com cok hosuma gidiyor. Tr de fotoğrafcılar cok ısıklandırmalarla oynuyo genelde.

Profesyonel makyajla fotoğraflarda kötü çıkan bir benim herhalde.
Hafif makyajla daha iyi kareler çıkıyor benden.
Koyu makyajlı düğün fotoğraflarımdan nefret etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…