- 5 Nisan 2012
- 1.629
- 857
- Konu Sahibi prettywoman89
Arkadaşlar selamlar geçen hafta eşimin kuzeninin düğününde giymek için krem rengi balık formunda bir elbise aldım, aynı elbisenin siyahının bedeni yoktu diğer renginide hiç beğenmedim, bebeği eşime bırakıp çıktığım için arkadaşımla seçtik gelin gibi olmayayım dedim, başka elbiselere baktım ama kimisi çok dekolteli kimisi de beden, yoktu, o civarda başka abiye satan yer de olmadığından kremi aldım çıktım, bir de uzun olduğu için eşim de gelin gibi olmuşsun dedi. Ama krem rengi desem de hak verdim. Yani çok mu ayıp olur bir de benim bebeğim var hani öyle gelin gibi olmak değildi amacım ama gerçekten tek bana uyan modeli seçtim dekolte giymiyorum çünkü. Tek ümidim böyle şeyleri önemsemeyen biridir inşallah çünkü tanımıyorum da. Saçlarım kısa olduğu için fön çektirip gideceğim topuz falan yok yani. Sizce yanlış mı yaptım, elbiseyi boy için vermiştik değiştirsem mi diye bile düşündüm eve gelince gerçekten canım çok sıkıldı. Fikirler için şimdiden teşekkürler bir de değişik bir renk ayakkabı ve çanta alarak o algıyı kırabilir miyim acaba? Ne renkler uyumlu olur arkadaşlar?