Düğünde elbise rengi

prettywoman89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
1.629
857
Arkadaşlar selamlar geçen hafta eşimin kuzeninin düğününde giymek için krem rengi balık formunda bir elbise aldım, aynı elbisenin siyahının bedeni yoktu diğer renginide hiç beğenmedim, bebeği eşime bırakıp çıktığım için arkadaşımla seçtik gelin gibi olmayayım dedim, başka elbiselere baktım ama kimisi çok dekolteli kimisi de beden, yoktu, o civarda başka abiye satan yer de olmadığından kremi aldım çıktım, bir de uzun olduğu için eşim de gelin gibi olmuşsun dedi. Ama krem rengi desem de hak verdim. Yani çok mu ayıp olur bir de benim bebeğim var hani öyle gelin gibi olmak değildi amacım ama gerçekten tek bana uyan modeli seçtim dekolte giymiyorum çünkü. Tek ümidim böyle şeyleri önemsemeyen biridir inşallah çünkü tanımıyorum da. Saçlarım kısa olduğu için fön çektirip gideceğim topuz falan yok yani. Sizce yanlış mı yaptım, elbiseyi boy için vermiştik değiştirsem mi diye bile düşündüm eve gelince gerçekten canım çok sıkıldı. Fikirler için şimdiden teşekkürler bir de değişik bir renk ayakkabı ve çanta alarak o algıyı kırabilir miyim acaba? Ne renkler uyumlu olur arkadaşlar?

Beyaz elbise ise modeli fark eder. Kimisi çok şirin oluyor, gelinlik gibi görünmüyor.
Ama uzun olanlar maalesef gelinlik gibi oluyor.
Ben tercih etmem, çünkü ister istemez kalabalıkta bakınca beyaz giyinenin gelin olduğu algısı oluyor.
Ama değiştirecek fırsatınız yoksa yapacak bir şey yok. Bebek olduğu için mağaza gezememişsiniz, zorunluluk gibi olmuş.

Krem rengi çok mu beyaza yakın kirli beyaz mı krem mi? resim varsa koy... Her krem rengi uzun elbise o kategoriye girmez tabi ama elbiseyi görmek lazım

Kesinlikle giyme.
Gelin gibi olursun.
Düğünde bu dediğin elbise giyilmez.

Başka bir elbise giy evden. Eger çıkıp alamıyorsan.

Ayakkabi ve çantayi renkli yapmak kurtarmaz. Ayakkabi görünmicek. Çanta da masada kalacak.

Değiştirme şansınız yoksa büyük gösterişli bir kolye ile boyun kısmında hareket yapabilirsiniz. Ten renginizede uygunsa aklıma ilk gelen renk mor oldu mesela.
Ama bencede düğünde beyaz, krem yakışmıyor.

Krem tonu nasıl? Modeli nasıl en önemlisi. Çok ışıl ışılsa olmaz değiştir derim. Ama dediğin gibi çanta ayakkabı kombini ile kurtarabilirsin. Kreme kombin sıkıntısı yok uyan renk çok. .

kisa-dantel-elbise-102640.jpg
Boyunu yaptırmaya verdim değişmezler gibi geliyor artık, aynı elbisenin buz mavisi rengi vardı onu alacaktım ama renk çok kötü durdu üstümde, siyahın da bedeni yok dediler. Görümce değilim hatta gelinle de tanışmadık yani kasıtlı birşey değil, kendisi de eğitimli bir insan takılmaz diye umut ederek aldım, açıkçası bebekle tekrar alışverişe çıkamayacağım için ordan alıp çıkayım dedim, eşim nefret eder alışverişten zaten. Ayakkabı çantayı renkli seçsem olmaz mı acaba? Resimdekinin uzunu bir de krem rengi beyaz değil.

Son düzenleme:
hem krem hem balık.

olmaz bence. empati yapın. demek ki sizin içinizde de şüphe var ki soruyosunuz. inş böyle şeyleri takan biri değildir diyip işi şansa bırakmayın. değiştirin. hiç bulamıyosanız eskilerden giyin.

Boyunu yaptırmaya verdim değişmezler gibi geliyor artık, aynı elbisenin buz mavisi rengi vardı onu alacaktım ama renk çok kötü durdu üstümde, siyahın da bedeni yok dediler. Görümce değilim hatta gelinle de tanışmadık yani kasıtlı birşey değil, kendisi de eğitimli bir insan takılmaz diye umut ederek aldım, açıkçası bebekle tekrar alışverişe çıkamayacağım için ordan alıp çıkayım dedim, eşim nefret eder alışverişten zaten. Ayakkabı çantayı renkli seçsem olmaz mı acaba?

Bana bembeyaz geldi o_O tam nikahlık elbise ben olsam giymezdim ama senbilirsin tabi gene

Boyunu yaptırmaya verdim değişmezler gibi geliyor artık, aynı elbisenin buz mavisi rengi vardı onu alacaktım ama renk çok kötü durdu üstümde, siyahın da bedeni yok dediler. Görümce değilim hatta gelinle de tanışmadık yani kasıtlı birşey değil, kendisi de eğitimli bir insan takılmaz diye umut ederek aldım, açıkçası bebekle tekrar alışverişe çıkamayacağım için ordan alıp çıkayım dedim, eşim nefret eder alışverişten zaten. Ayakkabı çantayı renkli seçsem olmaz mı acaba? Resimdekinin uzunu bir de krem rengi beyaz değil.
Bu elbisenin balık modelini giyecekseniz bir de gelin buketi alın tam olur.

Elbisenizin boyunu kestirin ve renkli bir kolye takın, ayakkabınızı da renkli giyin bence. Yani hatta kolunu bile kestirin. Düğünümde bu elbisenin balık modelini gören birini görsem gelin olarak çok sinirlenirdim. Özellikle kol kısmı gelinlik gibi.

Yani konu sahibini kastetmiyorum ama neden illa beyaz? Çok yakışıyor demeyin, yani mesela bana mor, siyah, altın rengi vs. bir sürü renk yakışır. O gün de beyazdan feragat edin.
İlla açık renkse çok güzel pudra renkleri, uçuk pembeler vs. var.
Ama hem beyaz hem de uzun işlemeli modeller duvağı olsa bariz gelinlik olacak şekildeler. Gelinlik olması için tarlatan şart değil yani.

X