• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde dans müziği

Kızlar merhaba bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Hani irem derici mustafa ceceli gibi bişey değilde daha böyle güzel duygulu etkili şarkı tavsiye ederseniz çok sevinirim. :):KK45::KK45::KK45:

ben dalida portofino diyorum ;)

Romeo and Juliet Soundtrack, giriş müziği olarak seçtim ben, tavsiye edebilirim hem aşk müziği hem destansı :)

Kızlar benimde düğünüm var Ağustosta ve hala kararsızın nişanlımla:110: bizim kendi şarkımız BAHA - GÜLÜ SUSUZ SENİ AŞKSIZ BIRAKMAM daha iyisini bulamazsak eğer bunda dans edicez. Ama ben GÖKHAN TEPE 'nin SONSUZA KADAR şarkısını çok beğendim. İkisinin arasında kararsızım. Yardımcı olun kızlarrrrrrrrr :):21:

Ben de özdemir erdoğanın pervane şarkısını dansa çok yakıştırıyorum :) Onun dışında da tanju okan sevdim bir genç kadını olabilir :)

Bence söner arıca-seni seviyorum da güzel olabilir ya da goran karan-stay with me :KK3:

tavsiye edilen sarkıların hepsi cok cok güzel ama işte hep klasik .. ben de değişik bişeyler arıyorum ama bulamıyorum :KK43:

Back