Düğünde dans müziği

canybudy

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
129
61
298
Kızlar merhaba bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Hani irem derici mustafa ceceli gibi bişey değilde daha böyle güzel duygulu etkili şarkı tavsiye ederseniz çok sevinirim. :)

Bizim dügün sarkimiz ilk dans muzigimiz sezen aksu seyirlik degil ömurluk olsundu 2.dans muzigimiz eylem aktas Beni Unutmaydi.Buarada 2 yillik evliyim

Kızlar merhaba bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Hani irem derici mustafa ceceli gibi bişey değilde daha böyle güzel duygulu etkili şarkı tavsiye ederseniz çok sevinirim. :)

Mithat Körler Beni sensiz bırakma ben bunu düşünüyorum

Bir düğünüm olmayacak.. Lakin olsaydı dans müziğim Özdemir Erdoğan - Pervane olurdu, ben sevdim eller alsın madem :))

Eğer illa Türkçe bir şarkı olsun demesseniz Evanescence - My Immortal öneririm...

İki şahane şarkı daha geldi aklıma
Zuhal Olcay - Kimse Bilmez
Hüsnü Arkan / Birsen Tezer - Hoşgeldin

Biz Kayahan ın Seninle Herşeye Varım Ben şarkısında dans etmiştik. Özdemi Erdoğan ın " Bana Ellerini Ver" şarkısı çok tercih ediliyor bu ara. O da güzel.

Turkce mi olacak sarkiniz? eger degilse biz Frank Sinatra - Strangers in the night sarkisiyla dans etmistik :)

Biz nisanlimla dugun dans muzigi icin cok dusunduk, simdilik rafet el roman - omrumun sahibi parcasi olabilir diye dusunuyoruz
Daha guzel parca bulursak degistirebiliriz :)

biraz yavas ama zerrin özer hersey senınle guzel sarkısı cok anlamlı. bide denız sekıde solemıs bu sarkıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…