• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde dans müziği

canybudy

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
129
61
298
Kızlar merhaba bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Hani irem derici mustafa ceceli gibi bişey değilde daha böyle güzel duygulu etkili şarkı tavsiye ederseniz çok sevinirim. :):KK45::KK45::KK45:

Bizim dügün sarkimiz ilk dans muzigimiz sezen aksu seyirlik degil ömurluk olsundu 2.dans muzigimiz eylem aktas Beni Unutmaydi.Buarada 2 yillik evliyim

Kızlar merhaba bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Hani irem derici mustafa ceceli gibi bişey değilde daha böyle güzel duygulu etkili şarkı tavsiye ederseniz çok sevinirim. :):KK45::KK45::KK45:

Mithat Körler Beni sensiz bırakma ben bunu düşünüyorum :D

Bir düğünüm olmayacak.. Lakin olsaydı dans müziğim Özdemir Erdoğan - Pervane olurdu, ben sevdim eller alsın madem :))

Eğer illa Türkçe bir şarkı olsun demesseniz Evanescence - My Immortal öneririm...

İki şahane şarkı daha geldi aklıma
Zuhal Olcay - Kimse Bilmez
Hüsnü Arkan / Birsen Tezer - Hoşgeldin

Biz Kayahan ın Seninle Herşeye Varım Ben şarkısında dans etmiştik. Özdemi Erdoğan ın " Bana Ellerini Ver" şarkısı çok tercih ediliyor bu ara. O da güzel.

Turkce mi olacak sarkiniz? eger degilse biz Frank Sinatra - Strangers in the night sarkisiyla dans etmistik :)

Biz nisanlimla dugun dans muzigi icin cok dusunduk, simdilik rafet el roman - omrumun sahibi parcasi olabilir diye dusunuyoruz Hoppa
Daha guzel parca bulursak degistirebiliriz :)

biraz yavas ama zerrin özer hersey senınle guzel sarkısı cok anlamlı. bide denız sekıde solemıs bu sarkıyı

Back