Düğünde bele bağlanan kırmızı kurdele

kız olduğunun göstergesi falan bilmem ama ben adet diye taktırmıştım zaten evden çıkıp salona giderken arabanın içinde çıkartmıştım

Ayy ben takmam ya ayip geliyor bana boyle seyler. .cok cirkin cok asagilayici bir kadin icin..bir gun evlenirsem ki bu kesin klasik bir evlilik olmaz..dugunleri ve gelenekleri sevmiyorum zaten...belki bunlar bizim degerlerimiz ama ben sevmiyorum ...
bir arkadasim yabanciyla evlendi o bile takti yani şok oldum...ki bakirede degildi..bekaretle ilgisi yok bence adettenmis..
boyle birseyi bana yapmaya kalkarsa biri kalbini kirarim hic isim olmaz...

Ben asla ve asla takmam. Kime ne benim vajina girişimdeki zarın durumundan. Ayrıca görsel olarak da berbat duruyor, bir saniye bile takıp gelinliğin güzelliğini bozamam.

Ben takmak istemiyorum ya millete ne diye gere gere dolaşayım çok saçma geliyor hem benim durumum beni ilgilendirir diyorum nişanlım olmaz diyo

Her gelenek ve görenek güzel değildir, hepsini sonsuza kadar yaşatmak zorunda değiliz. "Bakiredir-namusludur" manasına gelen, kadını metalaştıran bir adetin nesi güzel olabilir? Var mı erkeklerin namusuyla alakalı bir adet? Niye beni ikinci sınıf insan yerine koyan bir adeti yerine getireyim?

Bende kırmızıyı sevmediğim için pembe takıp tacımla tamamlamıştım :) zaten 10 dakıka duruyo belinde

Ama nişanlım diyor ki düğün sonuna kadar duracak onlarda öyleymiş ... Bende kuafore giderken yolda çukarmak istiyorum. Millet görse nolur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…