• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugun yerimi hic sevmedim

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Evet nisanlimla baktik bir yerler annelerimizle. Baska sehirde olacak dugunum. Biz dondukten sonra kaynana ve kaynatam bir yer bakmis benim de begenecegimi dusunmus hangi gune tutalim diyorlar bana. Fotograflardan bakabilirmisim. Butcelerine orasi en cok uymus. Ama benim hayallerimin yanindan gecmiyor orasi nisanlimin ustune gidiyorum ben de destek olayim diyorum ama imkansiz babam geri adim atmaz diyor. Gercekten cok uzgunum

Evet nisanlimla baktik bir yerler annelerimizle. Baska sehirde olacak dugunum. Biz dondukten sonra kaynana ve kaynatam bir yer bakmis benim de begenecegimi dusunmus hangi gune tutalim diyorlar bana. Fotograflardan bakabilirmisim. Butcelerine orasi en cok uymus. Ama benim hayallerimin yanindan gecmiyor orasi nisanlimin ustune gidiyorum ben de destek olayim diyorum ama imkansiz babam geri adim atmaz diyor. Gercekten cok uzgunum
KP böyle her durumda bildiğini okuyup, müstakbel eşinize göre de "geri adım atması imkansız" mı olacak? Yine bütçe hesabı yapılır ok anlarım ama size sorum sizinle uzlaşmadan bu tavır, bence çok saygısızca... Ve bunun devamı gelir..:KK51:

Yaa elaleme laf söyletmemek, aman ne güzel oldu düğünleri dedirtmek için en güzel zamanlarımızı boşuna streslerle heba ediyoruz. Gözünü seveyim takılma, evinin içini gönlüne göre yaparsın.. Boşuna yıpranıyoruz böyle şeylerle.

Canım haklısın insan bircok hayal kuruyor ama soyle dusun mekanın icini sende birsekilde guzellestirebilirsin.
Belki gercekten maddi acıdan zor durumdadırlar.

Ben esimin memleketinde dugunumuz ıcın tutulan salonu gelinlikle girerken gordum :deli: durumun tuhaflıgını da siz boyle bı konu acınca farkettım.
Adam ödüyor işte bedava düğün mekanı.
Hem gıdıp bakıp kendinız bulamamıssınız hallediyorlar ne guzel.
Öyle önemsiz detaylar ki bunlar zaman gecınce siz de boyle dusuneceksınız

İsin gidisati belli kendi istekleri olmadı diye erkek tarafı kız tarafini suclayacak. Maddi durumu olan kismi karşılasin kalanı biz odeyelim demişsiniz zaten buna ragmen işi zora sokuyor ise gidişatı bir gözlemleyin özellikle nişanlıniz sizin ne kadar yanınızda duruyor ona bakın.

Normal koşullarda düğün mekanı o bu su gibi detaylara takilmayin derdim fakat sonrasindaki tavirlardan dolayı durumu iyi ölçüp biçmek gerektiğini dusunuyorum

Ben esimin memleketinde dugunumuz ıcın tutulan salonu gelinlikle girerken gordum :deli: durumun tuhaflıgını da siz boyle bı konu acınca farkettım.
Adam ödüyor işte bedava düğün mekanı.
Hem gıdıp bakıp kendinız bulamamıssınız hallediyorlar ne guzel.
Öyle önemsiz detaylar ki bunlar zaman gecınce siz de boyle dusuneceksınız

bende ama durumun tuhaf olduğunu bu konuyla bile farketmedim:)
düğün istemiyordum zaten olmazmış düğünsüz onların memleketinde yapılan hiçbir şeye karışmadım..

Valla ben fotografcı ( bu konuda fazlasıyla torpilliydim ) gelinlik balayı dısında hiç bişeyi umursamadım ve duğun salonunu düğüne bir kaç gün kala tuttum. O günün şartlarında eşimin ailesini üzmenin anlamı yoktu, gidip gelmeyi bekleyecek durumda değildim, salon yemekleri güzel olan, yüksek tavan, üst kat, açık kısmı olan, çocuk oyun alanı, palyaçosu olan, otopark sorunu olmayan merkezi yol tarifi kolay bir salondu. Bana makul geldiler, her konuda makul fikirler ile geldiler. bende illa görücem demedim, fotograflar yeterliydi. Sizde orta yolu bulmaya çalışmalısınız, kendiniz için. Bir düğünü güzel yapan gelinin neşesi oluyor. Mutluluklar dilerim.

Pardon da dalga mi geciyorlar? Hem sizi salon salon gezidirio hemde kendi kafalarına gore yer tutmaya kalkmak garip
Benim kv bana sormadan esim askerdeydi o zaman damadını da alip salon bakmaya gitmis baktigi salon plastik masa sandalye cok cirkin bir yerdi ve pazartesi gunu sabah 8 ile 11 arasinda tutmaya kalkmis daha uygun diye ben esime ben sixden dugun istemedim eger yapilacaksada benim istediğim yerde yapilacak dedim ve oyle oldu sizde bastirin bence
Ve sunu da ekleyim bence kp ve kvniz zaten o yeri önceden ayarlamis gibi geldiler sizinde gozunuzu boyamak icin gezdirdiler gibi geldi eger dugunun yerinde bile soz hakkiniz yoksa evliliginizde de olmaz gibi geliyor

Back