• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dugun yapmak ıstemıyorlarrrr ne yapmalıyımm

senay7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
93
0
36
Hatay
slm kızlar lutfen bana yardım edın buraya uye degılım bu benım kuzenımın sayfası onun adına gırdım moralım cok bozuk temmuz 25 de dugun yapacaklar dı ama ıptal oldu o kadar kotuyum kı anlatamam soyle konuyu toparlayayım gecen yıll 11nısanda nısanlandım ev esyası ceyız derken bayagı masraflarımız oldu nısanlım polıs memuru bende ogretmenım ben ıstıkbalden toplam 15 mılyarlık ev esyası aldım 5 mılyar mutfak esyası profılodan da tum beyaz esyalarımı 7 mılyara aldım yanı erkek tarafına ev esyasını hıc eletırmedım herseyımı kendı zevkıme gore aldım ve catır catır bır yılda herseyımden kısarak borcumu taksıtlerımı bıtırdım erkek tarafından odemelerım ıcın hıc yardım ıstemedım sorun 25 temmuzda erkek tarafının bulundugu ılde mersın de dugun yapılacaktı ama borclarından dolayı salon kıralamak gelınlık kuafor pasta foto kamera daha sayamadıgım seylerın fıatını ortalama 5 mılyar tutar dıorlar sımdı hıc yerıne bu masrafı yapmayalım nıkahınızı yapın ordan da balayına gıdın dıorlar sız ce ne yapmalıyım ama ben gelınlık gıymek pastamı kesmek gelecekte donup baktıgımda gozumde bıseyın kalmasını ıstemıyorumm fıkırlerınız benım ıcın cok onemlı

başta yanşlış yapmışsın herşeyi sen üstlenerek
eğerki erkek tarafı bişi yapmıosa
herşeyi sen değil sizin ödemeniz daha mantıklı idi
nişanlında katılmalıydı ödemelere
düğün istiosan yaptır derim ama
bence alışmışlardır herşeyi senin yapmana
belki de senin masrafı üstlenmeni bile bekliyo olabilirler
sen değil ailen konuşsun derim
inşallah herşey istediğin şekilde düzelir

cnm aılem dogru durust yok annemı cocuk yasta kaybettım malum uvey annem var o karısmak ıstemıor babam kanser hastası ona durumu anlatıp uzmek ıstemıorumm bende suan ınatla dıretıyorum dugun olmazsa nıkahda olmaz

yanı bende herkes gıbı gelınlık gıymek ıstıyorummm haa sevkımm kırıldı bundan sonra yapılacak dugun torenının ne anlamı olur bana nasıl bır duygu hıssetırır bılemem

bencede kesinlikle dügün olmali.. cok sacma yani sirf masraf olmasin
diye bunu kesip atmak.. hani siradan bise olsa, hergün yapilan bisey olsa
dersin bu seferlik olmasin ama bu hayatta bir kez yasayacagin bisey..
dedigin gibi ilerde resimlere bakmak hatirlamak isteyeceksin..
pisman olmamak icin buna evet dememelisin..
lepinin dedigi gibi sen karisma ailen konussun onlarla..

canım sen ne yapmıssın nasıl yardım istemedin cok hata etmişsin basta herseyi yapmakla yine istedigine göre secerdin ama eşinle yapardınız oda memur sonucta parası yok değil
bende mersinliyim öyle pahalıda değil kır düğünü bile 2 milyara yapılıyor salonlarda daha uygun e nişanlın gelinlik bile alamayacaksa evlenmesin o zaman 7 ay önce 600 liraya diktirdim ben gelinligimi mersinde kesinlikle kabul etme düğün istiyorum de ve 1 kurusta para verme düğün için fln sakın

hakkaten böyle bir şey olmaz. senden utandıkları için bile yapmaları lazımdı.neden nişanlınızla birlikte almadınız eşyaları? biz sözlümle bile paralarımızı ortak harcıyoruz. sizi üzmek istemem ama nişanlınızdan emin misiniz? ilerde kocanız olunca size masraf yapacak mı? bakımınızı üstüne alacak mı? ne kadar siz para kazanıyor olsanız da kocalık görevinin içinde eşine bakmak vardır. dinimizde de bu böyledir, erkek karısının rızkından sorumludur, kadın isterse karun olsun kocası ona bakmak durumundadır, kadın ise istemezse kocasına bir gram vermez. en iyisi tabi ki paylaşmaktır ama, sizinki biraz fazla paylaşmak olmuş.

tabii nişanlınızla durumunuzu tam bilemem. belki de çok iyi biridir ve gücü olmadığı konusunda samimidir.

bence siz, sizi istismar mı ediyorlar yoksa gerçekten durumları mı yok iyi gözlemleyin.

istismar ediyorlarsa hani nişanı bile atın diyeceğim haddim olmasa da. ilerde çok dert çekersiniz. böyle erkek tarafı olmaz. erkeklik gururu olmalı.

yok cidden güçleri yoksa, bir gelinlik aldırın uygun fiyatlı, nikahta giyersiniz. geri kalan masraflar benim gözümde gerekli değil, olmak zorunda da değil, olmazsa kendinizi üzmeyin. benim iki arkadaşım böyle evlendi, onlar sorun etmeyince kimseye de söz düşmedi.

Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin.

ya zaten ben oyle savsatalı bısey ıstemedımkı normal bır salon kıralayacaklar bı de gelınlık basta cunku konustum esyalar falan bana aıt dugun ve takılar sıze aıt dıye ama sımdı yan cızdıler bende nısanlıma paran yoksa cekersın 5 mılyar 10 mılyar kredı yaparsın dugunu dıye yanlız nısanlımın ıkıncı ewlılıgı benım ılk kızlar daha oncekı esıne dort dortluk dugun yapmıslarr

hakkaten nişanlın ne diyor bu duruma
nasıl herşeyi senin yüklenmene göz yumdu
eğerki dediğin gib ise herşey ve kimse yardım etmeden ev kurmaya çalışıosan
nişanlından destek de yoksa
bir daha gözden geçir derim kararını
çok ezdirme kendini derim

ya zaten ben oyle savsatalı bısey ıstemedımkı normal bır salon kıralayacaklar bı de gelınlık basta cunku konustum esyalar falan bana aıt dugun ve takılar sıze aıt dıye ama sımdı yan cızdıler bende nısanlıma paran yoksa cekersın 5 mılyar 10 mılyar kredı yaparsın dugunu dıye yanlız nısanlımın ıkıncı ewlılıgı benım ılk kızlar daha oncekı esıne dort dortluk dugun yapmıslarr

bizim sana ayrıl dememizi ve cesaret vermemizi mi istiyorsun? bana biraz öyle geldi. bu söylediklerin başka bir şeye götürmez çünkü insanı...

Hoppsstttt!!!!:olmaz:
Başkasının üyeliğinden yazmak yasak!
Ayol yeni bir üyelik almak bu kadar zor mu?:delphin:

bizim sana ayrıl dememizi ve cesaret vermemizi mi istiyorsun? bana biraz öyle geldi. bu söylediklerin başka bir şeye götürmez çünkü insanı...

herkesın burda yazdıgı fıkırler benım ıcın cok degerlı benım goremedıgımı sız gorebılırsınız dıye yazdım cogunluk ne derse o yollu ızleyecegımmm akıl akıldan ustundurrr

Hee bu arada ceza almadan yazıyım da belki fikriniz olur..
Maddi manevi herşeyi yüklenirseniz zaten bir kıymetiniz kalmaz karşı tarafta..
Sizin o kadar zor durumda kalmanıza müsade eden nişanlının da iyi niyetinden şüpheliyim..

lutfn gercekten cok kotuyummm ıntıhar etmeyı bıle dusunurken boyle seyler yazmayın

Tövbe Yarabbim ya!
Aklı başında insansınız...
Gerçeklere gözünüz bu kadar mı kör?
Forum kurallarını hatırlattım diye intihar edeceksiniz,sizi bu kadar sömüren adama ve ailesine çözüm arıyorsunuz..

Hee bu arada ceza almadan yazıyım da belki fikriniz olur..
Maddi manevi herşeyi yüklenirseniz zaten bir kıymetiniz kalmaz karşı tarafta..
Sizin o kadar zor durumda kalmanıza müsade eden nişanlının da iyi niyetinden şüpheliyim..

tesk ederım cogunluk hep aynı fıkır de bu konuda tavız vermeycegımm

Back