Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kadınlar :) Benim bu yıl şubatta nikâhım martta düğünüm oldu. Arada tam bir ay var. Sizce uzun bir süre mi? Nikâhı bir ay önceden yapma nedenim ameliyat olmamdi. Şimdi düşününce sanki uzun geldi size de sormak istedim :)
Merhaba kadınlar :) Benim bu yıl şubatta nikâhım martta düğünüm oldu. Arada tam bir ay var. Sizce uzun bir süre mi? Nikâhı bir ay önceden yapma nedenim ameliyat olmamdi. Şimdi düşününce sanki uzun geldi size de sormak istedim :)
yasadigim ülkede nikahta salon gibi bir hizmet olmadigi icin ve nikah büyük bir hazirlik ve organizasyon gerektirdigi icin veya böyle yapmak istedigimiz icin bizde dügünden 1 ay önce yapmistik. hem devlet hem dini nikahi. fakat hocanin tavsiyesi dügüne kadar, nikah kiyilan güne kadar nasil dikkat etmemiz gerekiyorsa devam dikkat etmemiz ve samimi olmamamizdi. bu tavsiyeye uyarak nikah ve kina fotograflarini geciyorum (dikkat nisan degil) dügün günümüze kadar el ele bile tutmadik. bunu övünerek demiyorum, aslinda her müslümanin uymasi gereken bir durum. bizim icin uzun bir süre gibi degildi, cünkü degisen hicbirsey olmadi kimlikte soyisim haricinde.