düğün tarihi belirsiz olup da sıkılıp bunalıp daralıp patlayanlar..

flamingo2754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
470
7
96
Muğla
bi kızın en güzel hayallerini süsleyen düğün hazırlıkları için artık hevesim kalmadı.26 yaşındayım.askerliği bitti,iş kurdu.sadece borçları kaldı.düğün tarihi belirlencek ama o da 2010 yazı olur büyük bi ihtimalle. o zamana kadar kim öle kim kala..
ben mi karamsarım,benim gibi olanlar var mı arkadaşlar..

ben varımmafoldumben mafoldumben
Düğün tarihimiz için bi tarih yok söz nişanda yoh:çok üzgünüm:
Askerliği en büyük engel söz yada nişanda :mymeka:

bende varım ve acayip sıkkın canım ben bu sene temmuz agustos için planlar yapıyodum. hayaler suyu düştü kardeşim askere gitti babam o gelmeden olmaz diyor. şimdi izin vercez derler bişey çıkar gelemez . o gelir mayısta yaparsınız düğününüzü haziranda diyor. öff koskoca 1 yıl ya geçermi ?? 4 senedir birlikteyiz. Aralıkta nişanlandıydık. Temmuz sonu için plan yapıyoduk artık yuvamı evimi bilmek istiyorum ya. Allah hayırlısıyla kavuştursun herkesi amin.

malesef bende varımm :a015: bizde 2006 eylülden beri beraberiz geçen yıl nişanlandık, işleri bozuldu rahatsızlık araya girdi derken bakalım allah sonumuzu hayır etsin, bende çok bunaldım.Arada laf falan çarpıtıyorum ama banamısın demiyo benimkiside, üstüne bile alınmıyoo bide devamlı seneye muhabbetinden bıktım 2008de evlenicez 2008 gelir 2009 da evlenicez 2009 gelir 2010 da der.kim öle kim kala bakalım

bizde 2005 ten beri beraberiz 4 sene oldu ama henüz net tarih belirleyemedik,bizde her sene seneye deriz ama yaşım küçük olduğundan haklı olarak hep erteledik,kısmetse seneye gerçekten evlenmeyi düşünüyoruz,net tarih koymadık ama buna da şükür :)

Benim durumumda icler acisi... Ben 15 yil aradan sonra tekrar lise askimla birlikteyim... ne romantik... peh... Tekrar asik olduk, ilk yil ruya gibi gecti... biz evlenmeye karar verdik... Ailesi karsi cikti... guya agustosta ruya gibi bir dugun yapacaktik turkiyede... bu sorunlar olunca... hersey belirsiz oldu... kavga gurultu gonul kirginliklari olmasin diye beklemeye karar verdik, zamanla yumsarlar diye... bu bekleyiste sonsuza kadar surecek gibi... acikcasi zerre hevesim kalmadi... okadar oldumki artik boyle devam ederse askimdanda vazgececegim... Dediginiz gibi HEVESIM KIRILDI...

selam kızlar malesef bende varım kafamçokkarıştı
nişanım 2008 eylülde oldu.düğün tarihini 2-3 ay sonrasına yapıcaktık.ailem o kadar çabuk olmaz mayıs olsun dedi.tamam dedik o sırada nişanlımın aile tarafında sorunlar çıktı..hep öbür ay öbür ay diyoruz.gelinliğimi alalı 4 ayı geçti.duruyo öyle.
herkesin düğün ne zaman.hani bu aydı demesinden bıktım.bu gidişle ne zaman evleniriz bilemiyorum :bbo:

Bi kaç arkadaşım var nişanlı.6-7 ay sonra olucak düğünlerinin tarihleri kesinleşti.bizimki hala kesinleşemedi

Son düzenleme:
herşey düzelir kızlar üzülmeyin vardır bir sebebi en hayırlı zamanda olsun böyle işler ... sorunlarla olumsuzluklar kurulan bir yuva olmasın... evet sabırsızız bizler ama demekki zamanı var daha ... bende 2004 agustostan beri bir beraberlik yaşıyorum,2009 şubatta anca sözüm oldu... düğün tarihi hala belirsiz benimde .. ama niye belirsiz diye düşünüyorum kendi kendime çünkü daha hayatttaki aşamalarımızı tamamlayamadık... ve ailelerde bunları aşmadan olmaz diyorlar taabiki bizim iyiliğimiz için.. bir kere daha önümüzde askerlik var kısmetse 2010 da gidece askere düşünün daha askerliğe bile 1 sene var benim... sonra iş davası ne olacak bilinmez... benimde öğretmen atamam var... nereye gideceğim belli değil... ama napim vaz mı geçeyim bukdr aşktan emekten sevgiden zamandan... yapılcak hiç bişey yok.. en hayırlı zamanı beklemek... Nikah tarihi ile ölüm tarihi asla şaşmazmış.. vardır Allah katında biçilmiş bir tarih... Hayırlısıyla o güne çıkmak sabır işi evet ama sevgi emektir bunu unutmamak lazım.....

Bende varım bende varım :) Bizim tek sorun benim okulum kaydirigubbakcemile3 askerlik iş para.. hepsi tamamda benim okulumun bitmesine çook var Bekliycez napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…