- 7 Temmuz 2018
- 33
- 8
- 1
- Konu Sahibi masal_perisi-
-
Eğlencesiz bir düğüne -kokteyl tarzında veya nikahı falan saymıyorum direkt düğün- hiç katılmadım.Tabii ki sade düğün yapanlar da vardır.Eğer kafaya bu kadar takacaksanız çalgı devam etsin siz dans etmeyin fazla.Misafirler oynayadursun.Zaten düğünün amacı milleti eğlendirmek.Siz de bol bol fotoğraf çekersiniz arkadaşlarınızlaTesekkur ederim oneriniz icin kinayi hic yapmama konusunda annemi ikna edebilirsem cok daha mutlu olurum aslinda dugunum icinde bahsettigim gibi bisey cok mu sade kalir diye tereddut ettim daha once boyle bi dugune hic katildiniz mi nasil gecti yorumlar falan nasildi
Kına gecesinde aslında zaten çok insan olmaz. Kadının kendi evinde geçireceği son gece kına yakılır. Yani öyle dışarıda şatafatlı düğünden bozma, organizasyonlu, hurremli paşalı kına geceleri zaten son yılların gormemislik modasının bir ürünü. Annenizin gönlü olsun diye evinizde bahsettiğiniz insanlarla bir kına yakın. Eğlence şart değil. Düğüne gelince yapmak zorunda değilsiniz tabii. Ama yaparsanız emin olun gelinliğin içinde oynuyorsunuz. Isterseniz ingiliz kraliyet ailesinden olun :) hiç bilmediğiniz figürler öyle bir çıkıyor ki şaşarsınız. Hem sadece iki yana saklansanız bile güzel görünür merak etmeyin.Merhaba kizlar benim en buyuk sorunum dugun oynmayi hic bilmiyorum ve beceremiyorum bu birinci problemim ikinci olarak annem kina gecesi istiyo fakat bizim yasadigimiz yerde tek bir akrabamiz bile yok hepsi uzak ve akrabalar arasi iliskimizde pek iyi degil bu yuzden onlardan da pek gelen olcagini zannetmiyorum lise son sinifi ve universiteyi baska sehirde uzak biyerde okudugum icin arkadas cevrem farkli ve uzak sehirlerde ve bicogu gelemicek burdaysa sosyal medya kullanmadigim ve hattimi telefonumu degistirip arkadaslarimla irtibatimin cesitli sebeplerle kesilmis olmasi nedeniylede gorustugum ve samimi oldugum sadece 2 arkadasim var yani kina gecesi yapsam gelcek 30 kisi anca cikar en fazla 50 olur onlarda annemin tanidigi yasli teyzeler oyle bi ortamda zaten eglence olmaz yaptigimiz masrafa degmez dugun konusuna gelincede aslinda dugunde istemiyorum ozellikle dugunlerde baba kiz dans ediyolar ya ben hep aglamakli oluyorum zor tutuyorum kendimi dun bile gittim arkadasimin dugunune baba kiz dans ettiler sarilip agladilar ben bakamadim bile kafami telefona gomup kendimi kastim sadece aglamamak icin oyle bi ortama girince hep kendimi dusunuyorum ve babamin yoklugunu cok derinden hissedecegimide biliyorum ama aileler illa biseyler olsun istedigi icin yemekli bi dugun dusunuyorum sadece giris muzigiyle girip ilk dansimizi yapsak daha sonra aperatif ardindan ana yemek daha sonra nikah dugunde kiyilsa ve nikahtan sonra harmandali oynasak karsilikli meyve ve cerez ikramiyla devam etse dugun nasil olur diye dusunuyorum oyle cok oynanan ortami sevmem ama o ilk dansa ve harmandalinada hevesim yok degil bu sekilde bi dugun sizce nasil olur yada yemek vs derken cok mu duragan olur nasil doldurabilirim neler katabilirim dugunume baska gordugunuz yada fikir verebilceginiz bisey var mi ben dugunlere gitmedigim icin pek bisey bilmiyorum bu konuda lutfen fikir verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?