• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Şekli ? :/

Ulytau

Arrivederci.
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
7.536
3.713
448
Kızlar,
Düğün sizce yemekli mi kokteyl tarzı mı olmalı ?

Bir de kokteyl prolonge diye bir şey varmış ki kendisinin ne olduğunu çok anlamadım ? Kokteyl ile kokteyl prolonge arasındaki fark nedir ?

Kokteyl: Kokteyl çeşitli alkollü ve alkolsüz içeceklerin ve kolay servis edilen ve kolay yenebilen yemeklerin servis edildiği ziyafet çeşididir.porsiyonlanmış servisi kolay (çatalla yenebilen) sıcak yemeklerin olduğu büfelerde de bulunabilir. Bu tür kokteyller prolonge kokteyl adıyla anılmaktadır.

TURİZM VE OTELCİLİK PORTALI » Blog Archive » KOKTEYL SERVİSİ

Bence düğün yemekli yada sadece pasta-içecek şeklinde olmalı,kokteyl tarzı düğünler, bana düğünden ziyade iş toplantısı, marka tanıtım toplantıları veya tiyatroda 2 perde arası ayakta atıştırıyorum gibi geliyor. Tercih sizin tabi ki, umarım herşey gönlünüze göre olur.

Kokteyl: Kokteyl çeşitli alkollü ve alkolsüz içeceklerin ve kolay servis edilen ve kolay yenebilen yemeklerin servis edildiği ziyafet çeşididir.porsiyonlanmış servisi kolay (çatalla yenebilen) sıcak yemeklerin olduğu büfelerde de bulunabilir. Bu tür kokteyller prolonge kokteyl adıyla anılmaktadır.

TURİZM VE OTELCİLİK PORTALI » Blog Archive » KOKTEYL SERVİSİ

Bence düğün yemekli yada sadece pasta-içecek şeklinde olmalı,kokteyl tarzı düğünler, bana düğünden ziyade iş toplantısı, marka tanıtım toplantıları veya tiyatroda 2 perde arası ayakta atıştırıyorum gibi geliyor. Tercih sizin tabi ki, umarım herşey gönlünüze göre olur.

çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :16:

Back