Düğün sahibinin israri

aslında çoluk çocuk tüm aile gideceksin yiyeceksin içeceksin takı da takmayacaksın
ay çok güzeldi düğün allah tamamını erdirsin deyip çıkacaksın
ama karşıda yol problem olur diyorsanız gitmeyin.

Gidip taksaydınız bi yüz yoro :)

Temaslıyım karantinadayım de herkese altın taktınız diye kendinede bekliyo anlaşılan.

Takı beklentisi mi var anlamadım ama acık acık diyin yani pandemide gitmiyorm düğünlere diye.

Mesajlarda da söylemişler covidden şüpheleniyorum diyin. Altın için darlıyordur. Benim nikahım geçen sene salgına denk geldi. Öyle olunca düğünü de iptal etmek zorunda kaldık. Annem kırk kat yabancıya bile altın takmıştı. Herkes salgını bahane etti kimse altın falan getirmedi. En yakın arkadaşlarım bile sırf düğün olmadı diye tek bir şey takmadılar. Oysa biz herkese gitmiştik. Aklıma geldikçe delleniyorum. O yüzden siz de kimseye gitmeyin. Belli ki karşılığı olmayacak. Ben artık bir çöp bile takmam.

Böyle çıkarcı kurnaz insanları hayatta tutmaya gerek var mı? Akraba terörü bu. Ya gider hiçbir şey takmadan gelirdim ya da başım ağrıyor der gitmezdim.
Mesafeliyiz aslinda oyle sitem edecek bir yakinligimiz da yok ama insan çok yakinina belki sitem eder niye gelmedin der ama tören biter bitmez de nasil firsat buluyor yazmaya pes:)

Hırtlağımda batma var hastalık belirtisi olabilir, kalabalık ortama gelip kimsenin vebalini alamam diyiverin olsun bitsin.

Sizin gibi bizimkiler de herkese altin takti,altin takmayi birakin düğüne bile gelmedi çoğu..O yüzden annem zaten girmeyecekti ben de kinaya gidelim düğüne gitmeyiz dedim ama annem istemedi dolayisiyla ben de gitmedim ama gitmeyene de mesaj atip hesap sorulduğunu ilk defa görüyorum

Borcunuz yoksa gitmeniz gerekmiyor zaten istanbulda uzak mesafeymiş

Nikahta takılmıyor mu ? Belediyelerde nikahtan sonra takı takma yeri oluyor .Öyle bir şey yapsanız.. Çok sinir oldum

Aslında niyeti iyi olan düğün olmasa bile bir sekilde ulastırır
Ben küçük çocugum sebebiyle yıllardır düğünlere gidemem.
Düğünden iki üc gün önce gider hediyemi götürür gelmiş kabul edin derim.
Yapmak isteselerdi yaparlardı.

Virüsten sonra düğünlere kimse gitmiyor. 3-5 kişiyle yapılan düğünler de hiç güzel olmuyor. Belki insan toplamaya çalışıyorlardır, kalabalık olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…