Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidip taksaydınız bi yüz yoro :)Meraba kizlar..Yurt disindan Türkiye'ye ailemi ziyarete geldim.Bir akrabamizin kızınının kinasi ve nikahi varmis.Daha ben yurt disindayken basladi sormaya ne zaman geleceğimi. Aylar öncesinden davet etti,kismet olursa gelirim dedim Türkiye'ye de geldiğimde whatsapptan daha davetiye yokken ayri yazdi cagirdi,davetiyeyi whatsapptan atti yetmedi biz evde yoktuk davetiye getirmis evde babam vardi birakmis..Aradan 3-4 gun gecti.Whatsapptan bir mesaj,düğünümüz pandemi önlemleri dahilinde açik havada kir düğünü olacaktir diye:)) Zaten davetiyede kir düğünü olacagi belli yaziyor,ama ayrıca mesaj atma gereği duyuyor..2 abim var onlari ayri bunaltmis:) Asiri israrci bir kere cagirmak yetmiyor sanirim..Bu israrindan dolayi acikcasi o kadar bunaldimki gitmek dahi istemedim.Bugun kizinin kinasi vardi az önce kina biter bitmez mesaj atmis:) "Gelmediniz masalbir sorun mu oldu?" yazmis..Biz de düğün fln yaptik ama kimseyi bu kadar taciz etmedik,gelmeyene de hemen dugun biter bitmez mesaj atip neden gelmediniz bir sorun mu oldu demek aklımızın ucundan bile gecmedi:) Bu normal mi sizce..Annem de bu kisinin kardeşlerine hepsine altin takmis amcasinin kizi diye.2 abim var onlarin ne dugunune geldiler ne de hediyesini getirdiler.Beklentimiz oldugu icin degil ama konuyu daha iyi anlayin diye yaziyorum.Benim dugunume geldi ama taki takmadi.Annemin de daha önceden farkli konulardan kirginliklari var yillar once babamdan izinsiz altin vermis annem borç olarak, aradan bayagi zaman gecmis altin o zaman ne kadardi diye bize hesap edip borcunu odemeye gelmis fln:)) 1 hafta sonra da düğünü var kizinin..Ben Avrupa yakasindayim düğün anadolu yakasında.Dolayisiyla gidemeyecegim. Kizlar ne uydursam yaa kadin resmen hesap soruyor yapıştı birakmiyor
Temaslıyım karantinadayım de herkese altın taktınız diye kendinede bekliyo anlaşılan.Meraba kizlar..Yurt disindan Türkiye'ye ailemi ziyarete geldim.Bir akrabamizin kızınının kinasi ve nikahi varmis.Daha ben yurt disindayken basladi sormaya ne zaman geleceğimi. Aylar öncesinden davet etti,kismet olursa gelirim dedim Türkiye'ye de geldiğimde whatsapptan daha davetiye yokken ayri yazdi cagirdi,davetiyeyi whatsapptan atti yetmedi biz evde yoktuk davetiye getirmis evde babam vardi birakmis..Aradan 3-4 gun gecti.Whatsapptan bir mesaj,düğünümüz pandemi önlemleri dahilinde açik havada kir düğünü olacaktir diye:)) Zaten davetiyede kir düğünü olacagi belli yaziyor,ama ayrıca mesaj atma gereği duyuyor..2 abim var onlari ayri bunaltmis:) Asiri israrci bir kere cagirmak yetmiyor sanirim..Bu israrindan dolayi acikcasi o kadar bunaldimki gitmek dahi istemedim.Bugun kizinin kinasi vardi az önce kina biter bitmez mesaj atmis:) "Gelmediniz masalbir sorun mu oldu?" yazmis..Biz de düğün fln yaptik ama kimseyi bu kadar taciz etmedik,gelmeyene de hemen dugun biter bitmez mesaj atip neden gelmediniz bir sorun mu oldu demek aklımızın ucundan bile gecmedi:) Bu normal mi sizce..Annem de bu kisinin kardeşlerine hepsine altin takmis amcasinin kizi diye.2 abim var onlarin ne dugunune geldiler ne de hediyesini getirdiler.Beklentimiz oldugu icin degil ama konuyu daha iyi anlayin diye yaziyorum.Benim dugunume geldi ama taki takmadi.Annemin de daha önceden farkli konulardan kirginliklari var yillar once babamdan izinsiz altin vermis annem borç olarak, aradan bayagi zaman gecmis altin o zaman ne kadardi diye bize hesap edip borcunu odemeye gelmis fln:)) 1 hafta sonra da düğünü var kizinin..Ben Avrupa yakasindayim düğün anadolu yakasında.Dolayisiyla gidemeyecegim. Kizlar ne uydursam yaa kadin resmen hesap soruyor yapıştı birakmiyor
Takı beklentisi mi var anlamadım ama acık acık diyin yani pandemide gitmiyorm düğünlere diye.Meraba kizlar..Yurt disindan Türkiye'ye ailemi ziyarete geldim.Bir akrabamizin kızınının kinasi ve nikahi varmis.Daha ben yurt disindayken basladi sormaya ne zaman geleceğimi. Aylar öncesinden davet etti,kismet olursa gelirim dedim Türkiye'ye de geldiğimde whatsapptan daha davetiye yokken ayri yazdi cagirdi,davetiyeyi whatsapptan atti yetmedi biz evde yoktuk davetiye getirmis evde babam vardi birakmis..Aradan 3-4 gun gecti.Whatsapptan bir mesaj,düğünümüz pandemi önlemleri dahilinde açik havada kir düğünü olacaktir diye:)) Zaten davetiyede kir düğünü olacagi belli yaziyor,ama ayrıca mesaj atma gereği duyuyor..2 abim var onlari ayri bunaltmis:) Asiri israrci bir kere cagirmak yetmiyor sanirim..Bu israrindan dolayi acikcasi o kadar bunaldimki gitmek dahi istemedim.Bugun kizinin kinasi vardi az önce kina biter bitmez mesaj atmis:) "Gelmediniz masalbir sorun mu oldu?" yazmis..Biz de düğün fln yaptik ama kimseyi bu kadar taciz etmedik,gelmeyene de hemen dugun biter bitmez mesaj atip neden gelmediniz bir sorun mu oldu demek aklımızın ucundan bile gecmedi:) Bu normal mi sizce..Annem de bu kisinin kardeşlerine hepsine altin takmis amcasinin kizi diye.2 abim var onlarin ne dugunune geldiler ne de hediyesini getirdiler.Beklentimiz oldugu icin degil ama konuyu daha iyi anlayin diye yaziyorum.Benim dugunume geldi ama taki takmadi.Annemin de daha önceden farkli konulardan kirginliklari var yillar once babamdan izinsiz altin vermis annem borç olarak, aradan bayagi zaman gecmis altin o zaman ne kadardi diye bize hesap edip borcunu odemeye gelmis fln:)) 1 hafta sonra da düğünü var kizinin..Ben Avrupa yakasindayim düğün anadolu yakasında.Dolayisiyla gidemeyecegim. Kizlar ne uydursam yaa kadin resmen hesap soruyor yapıştı birakmiyor
Mesafeliyiz aslinda oyle sitem edecek bir yakinligimiz da yok ama insan çok yakinina belki sitem eder niye gelmedin der ama tören biter bitmez de nasil firsat buluyor yazmaya pes:)Böyle çıkarcı kurnaz insanları hayatta tutmaya gerek var mı? Akraba terörü bu. Ya gider hiçbir şey takmadan gelirdim ya da başım ağrıyor der gitmezdim.
Kinayi atlatsak bir de düğünü varKismet olmadi gelemedik diye yazdim insallah anlar da irdelemezBen Bugun aşı oldum ölüyorum bitiyorum yataklara düştüm sanki aşı değil doğrudan corona oldum deseniz?
Hırtlağımda batma var hastalık belirtisi olabilir, kalabalık ortama gelip kimsenin vebalini alamam diyiverin olsun bitsin.Geçen sene dayimin kizinin kina gecesine gitmiştim ama dayimin kizi yani çok yakın..Onun disinda şu dönemde gercekten tercih etmiyorum ama böyle dersem oraya gittigimi bildigi icin kirilacaktir o yakindi siz değilsiniz gibi anlayacak ama belki ama boyle sormasi da asiri tuhaf,sorarak zor durumda bırakıyor
Sizin gibi bizimkiler de herkese altin takti,altin takmayi birakin düğüne bile gelmedi çoğu..O yüzden annem zaten girmeyecekti ben de kinaya gidelim düğüne gitmeyiz dedim ama annem istemedi dolayisiyla ben de gitmedim ama gitmeyene de mesaj atip hesap sorulduğunu ilk defa görüyorumMesajlarda da söylemişler covidden şüpheleniyorum diyin. Altın için darlıyordur. Benim nikahım geçen sene salgına denk geldi. Öyle olunca düğünü de iptal etmek zorunda kaldık. Annem kırk kat yabancıya bile altın takmıştı. Herkes salgını bahane etti kimse altın falan getirmedi. En yakın arkadaşlarım bile sırf düğün olmadı diye tek bir şey takmadılar. Oysa biz herkese gitmiştik. Aklıma geldikçe delleniyorum. O yüzden siz de kimseye gitmeyin. Belli ki karşılığı olmayacak. Ben artık bir çöp bile takmam.
Kismet olmadi gelemedik dedim gecistirdim insallah irdelemezHırtlağımda batma var hastalık belirtisi olabilir, kalabalık ortama gelip kimsenin vebalini alamam diyiverin olsun bitsin.
Iyi yapmışsınız, tacize devam ederse de engelleyin olsun bitsin.Kismet olmadi gelemedik dedim gecistirdim insallah irdelemez
Aynen öyle yapacagim,Tesekkür ederimIyi yapmışsınız, tacize devam ederse de engelleyin olsun bitsin.
Borcunuz yoksa gitmeniz gerekmiyor zaten istanbulda uzak mesafeymişMeraba kizlar..Yurt disindan Türkiye'ye ailemi ziyarete geldim.Bir akrabamizin kızınının kinasi ve nikahi varmis.Daha ben yurt disindayken basladi sormaya ne zaman geleceğimi. Aylar öncesinden davet etti,kismet olursa gelirim dedim Türkiye'ye de geldiğimde whatsapptan daha davetiye yokken ayri yazdi cagirdi,davetiyeyi whatsapptan atti yetmedi biz evde yoktuk davetiye getirmis evde babam vardi birakmis..Aradan 3-4 gun gecti.Whatsapptan bir mesaj,düğünümüz pandemi önlemleri dahilinde açik havada kir düğünü olacaktir diye:)) Zaten davetiyede kir düğünü olacagi belli yaziyor,ama ayrıca mesaj atma gereği duyuyor..2 abim var onlari ayri bunaltmis:) Asiri israrci bir kere cagirmak yetmiyor sanirim..Bu israrindan dolayi acikcasi o kadar bunaldimki gitmek dahi istemedim.Bugun kizinin kinasi vardi az önce kina biter bitmez mesaj atmis:) "Gelmediniz masalbir sorun mu oldu?" yazmis..Biz de düğün fln yaptik ama kimseyi bu kadar taciz etmedik,gelmeyene de hemen dugun biter bitmez mesaj atip neden gelmediniz bir sorun mu oldu demek aklımızın ucundan bile gecmedi:) Bu normal mi sizce..Annem de bu kisinin kardeşlerine hepsine altin takmis amcasinin kizi diye.2 abim var onlarin ne dugunune geldiler ne de hediyesini getirdiler.Beklentimiz oldugu icin degil ama konuyu daha iyi anlayin diye yaziyorum.Benim dugunume geldi ama taki takmadi.Annemin de daha önceden farkli konulardan kirginliklari var yillar once babamdan izinsiz altin vermis annem borç olarak, aradan bayagi zaman gecmis altin o zaman ne kadardi diye bize hesap edip borcunu odemeye gelmis fln:)) 1 hafta sonra da düğünü var kizinin..Ben Avrupa yakasindayim düğün anadolu yakasında.Dolayisiyla gidemeyecegim. Kizlar ne uydursam yaa kadin resmen hesap soruyor yapıştı birakmiyor
Nikahta takılmıyor mu ? Belediyelerde nikahtan sonra takı takma yeri oluyor .Öyle bir şey yapsanız.. Çok sinir oldumMesajlarda da söylemişler covidden şüpheleniyorum diyin. Altın için darlıyordur. Benim nikahım geçen sene salgına denk geldi. Öyle olunca düğünü de iptal etmek zorunda kaldık. Annem kırk kat yabancıya bile altın takmıştı. Herkes salgını bahane etti kimse altın falan getirmedi. En yakın arkadaşlarım bile sırf düğün olmadı diye tek bir şey takmadılar. Oysa biz herkese gitmiştik. Aklıma geldikçe delleniyorum. O yüzden siz de kimseye gitmeyin. Belli ki karşılığı olmayacak. Ben artık bir çöp bile takmam.
Aslında niyeti iyi olan düğün olmasa bile bir sekilde ulastırırMesajlarda da söylemişler covidden şüpheleniyorum diyin. Altın için darlıyordur. Benim nikahım geçen sene salgına denk geldi. Öyle olunca düğünü de iptal etmek zorunda kaldık. Annem kırk kat yabancıya bile altın takmıştı. Herkes salgını bahane etti kimse altın falan getirmedi. En yakın arkadaşlarım bile sırf düğün olmadı diye tek bir şey takmadılar. Oysa biz herkese gitmiştik. Aklıma geldikçe delleniyorum. O yüzden siz de kimseye gitmeyin. Belli ki karşılığı olmayacak. Ben artık bir çöp bile takmam.