Geçen sene dayimin kizinin kina gecesine gitmiştim ama dayimin kizi yani çok yakın..Onun disinda şu dönemde gercekten tercih etmiyorum ama böyle dersem oraya gittigimi bildigi icin kirilacaktir o yakindi siz değilsiniz gibi anlayacak ama belki ama boyle sormasi da asiri tuhaf,sorarak zor durumda bırakıyorHic birsey. Pandemiden dolayi katilmiyorum, ztn bir onceki aksam atesim cikti kokuda almiyorum galiba diyin sussun
Altın takma huyunuzu tespit etmiş o yüzden darlıyor. Çok sıkıntılı insanlar böyle başkasından altın alıp takmaya gelince kaçanlar. Düğüne yakın gelip altın parasını ödemesi de "bakın düğün geliyor size paranızı da veriyorum düğüne eliniz boş gelmeyin altın alacak para da var nasıl olsa" düşüncesinden dolayı. Gitmeme sebebine gelince ben karşımda fırsatçı insan görürsem yüzüne tükürmek isterim. Kırılıp kırılmaması umrumda olmaz canım istemedi gelmedim derim. Ne diyebilir canımın keyfine?Meraba kizlar..Yurt disindan Türkiye'ye ailemi ziyarete geldim.Bir akrabamizin kızınının kinasi ve nikahi varmis.Daha ben yurt disindayken basladi sormaya ne zaman geleceğimi. Aylar öncesinden davet etti,kismet olursa gelirim dedim Türkiye'ye de geldiğimde whatsapptan daha davetiye yokken ayri yazdi cagirdi,davetiyeyi whatsapptan atti yetmedi biz evde yoktuk davetiye getirmis evde babam vardi birakmis..Aradan 3-4 gun gecti.Whatsapptan bir mesaj,düğünümüz pandemi önlemleri dahilinde açik havada kir düğünü olacaktir diye:)) Zaten davetiyede kir düğünü olacagi belli yaziyor,ama ayrıca mesaj atma gereği duyuyor..2 abim var onlari ayri bunaltmis:) Asiri israrci bir kere cagirmak yetmiyor sanirim..Bu israrindan dolayi acikcasi o kadar bunaldimki gitmek dahi istemedim.Bugun kizinin kinasi vardi az önce kina biter bitmez mesaj atmis:) "Gelmediniz masalbir sorun mu oldu?" yazmis..Biz de düğün fln yaptik ama kimseyi bu kadar taciz etmedik,gelmeyene de hemen dugun biter bitmez mesaj atip neden gelmediniz bir sorun mu oldu demek aklımızın ucundan bile gecmedi:) Bu normal mi sizce..Annem de bu kisinin kardeşlerine hepsine altin takmis amcasinin kizi diye.2 abim var onlarin ne dugunune geldiler ne de hediyesini getirdiler.Beklentimiz oldugu icin degil ama konuyu daha iyi anlayin diye yaziyorum.Benim dugunume geldi ama taki takmadi.Annemin de daha önceden farkli konulardan kirginliklari var yillar once babamdan izinsiz altin vermis annem borç olarak, aradan bayagi zaman gecmis altin o zaman ne kadardi diye bize hesap edip borcunu odemeye gelmis fln:)) 1 hafta sonra da düğünü var kizinin..Ben Avrupa yakasindayim düğün anadolu yakasında.Dolayisiyla gidemeyecegim. Kizlar ne uydursam yaa kadin resmen hesap soruyor yapıştı birakmiyor
Bize takilan birsey olsa annem takar zaten kimsenin hakkini yemez ama dugunume geldi birşey takmadi abimlere gelmedi bile..Bizimkilerin durumu iyi diye bisey umdu herhalde ama takana takilir yaniYani sorulmasi bile garip bir de gelin diye israr kiyamet nedir yani bu düğün ve iç içe olma hevesi! Ben nedense yurtdışında olduğunuz icin altin takarlar beklentisinden dolayi bu kadar ısrarcı diye düşünüyorum.
Yok canım dugune yakin odemedi yillar once alinmis verilmis hatta turk parasi ile altının ederi kadar bile verilmemis birsey o yuzden annem pek haz etmiyor bunlardan ama anne dedim yıllar gecmis bosver bundan sonra sen de yapmazsın.Ama bu kadar sorması arkasina dusmesi neden gelmediniz diye can sıkıcı.Yalan söylemeyi de hic sevmem ama bir bahaneyle kirmadan atlatmak istiyorumAltın takma huyunuzu tespit etmiş o yüzden darlıyor. Çok sıkıntılı insanlar böyle başkasından altın alıp takmaya gelince kaçanlar. Düğüne yakın gelip altın parasını ödemesi de "bakın düğün geliyor size paranızı da veriyorum düğüne eliniz boş gelmeyin altın alacak para da var nasıl olsa" düşüncesinden dolayı. Gitmeme sebebine gelince ben karşımda fırsatçı insan görürsem yüzüne tükürmek isterim. Kırılıp kırılmaması umrumda olmaz canım istemedi gelmedim derim. Ne diyebilir canımın keyfine?
Oyle yapmak lazim aslinda boylelerine ama düğünü karşida..En az 2 saat surer ist trafiginde..Onlara ders vermeye calisirken kendime eziyet etmis olurumbence gidin, yiyin, için sonra takı falan takmadan dönüp gelin. yurtdışındasınız ya para basıyorsunuz onlara göre. o yüzden bu kadar ısrar.
Pardon yanlış anlamışım yine de iyi niyetli göremedim. Altın olayı dışında bile bu neyin ısrarı çok itici. Canım istemiyor da yalan sayılmaz aslındaYok canım dugune yakin odemedi yillar once alinmis verilmis hatta turk parasi ile altının ederi kadar bile verilmemis birsey o yuzden annem pek haz etmiyor bunlardan ama anne dedim yıllar gecmis bosver bundan sonra sen de yapmazsın.Ama bu kadar sorması arkasina dusmesi neden gelmediniz diye can sıkıcı.Yalan söylemeyi de hic sevmem ama bir bahaneyle kirmadan atlatmak istiyorum
Evet gerçekten bu kadar isrardan sonra gidecegim varsa da gitmedimPardon yanlış anlamışım yine de iyi niyetli göremedim. Altın olayı dışında bile bu neyin ısrarı çok itici. Canım istemiyor da yalan sayılmaz aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?