Meraba kizlar..Yurt disindan Türkiye'ye ailemi ziyarete geldim.Bir akrabamizin kızınının kinasi ve nikahi varmis.Daha ben yurt disindayken basladi sormaya ne zaman geleceğimi. Aylar öncesinden davet etti,kismet olursa gelirim dedim Türkiye'ye de geldiğimde whatsapptan daha davetiye yokken ayri yazdi cagirdi,davetiyeyi whatsapptan atti yetmedi biz evde yoktuk davetiye getirmis evde babam vardi birakmis..Aradan 3-4 gun gecti.Whatsapptan bir mesaj,düğünümüz pandemi önlemleri dahilinde açik havada kir düğünü olacaktir diye:)) Zaten davetiyede kir düğünü olacagi belli yaziyor,ama ayrıca mesaj atma gereği duyuyor..2 abim var onlari ayri bunaltmis:) Asiri israrci bir kere cagirmak yetmiyor sanirim..Bu israrindan dolayi acikcasi o kadar bunaldimki gitmek dahi istemedim.Bugun kizinin kinasi vardi az önce kina biter bitmez mesaj atmis:) "Gelmediniz masalbir sorun mu oldu?" yazmis..Biz de düğün fln yaptik ama kimseyi bu kadar taciz etmedik,gelmeyene de hemen dugun biter bitmez mesaj atip neden gelmediniz bir sorun mu oldu demek aklımızın ucundan bile gecmedi:) Bu normal mi sizce..Annem de bu kisinin kardeşlerine hepsine altin takmis amcasinin kizi diye.2 abim var onlarin ne dugunune geldiler ne de hediyesini getirdiler.Beklentimiz oldugu icin degil ama konuyu daha iyi anlayin diye yaziyorum.Benim dugunume geldi ama taki takmadi.Annemin de daha önceden farkli konulardan kirginliklari var yillar once babamdan izinsiz altin vermis annem borç olarak, aradan bayagi zaman gecmis altin o zaman ne kadardi diye bize hesap edip borcunu odemeye gelmis fln:)) 1 hafta sonra da düğünü var kizinin..Ben Avrupa yakasindayim düğün anadolu yakasında.Dolayisiyla gidemeyecegim. Kizlar ne uydursam yaa kadin resmen hesap soruyor yapıştı birakmiyor