- 29 Ağustos 2014
- 1.367
- 2.488
- 31
- Konu Sahibi Merdumgirizz
Aylik gideriniz ne kadar? 2500 degil de 3500 harciyorsaniz paranin bitmesi normal? Kira mutfak kalem kalem yazarsaniz daha net belli olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paranın nereye gittiği hesabından hiç anlamam kafamı da yoramam ama bak Yen'i evlisin kesinlikle onu tutumluluğa alıştırma
Harca bence
Ve ona sor bu paranın hesabını
Senden gizli veremez ailesine falan bana da vi kere eşim sordu kardeşine vermek için
Senin de rızanı alıyım gibilerinden borç sandım hayır dedim meğer karşılıksızmış şoka girdim sakince hayır dedim tamam dddi
Aslında benim eşim sinirli ve aksi şuan bile küsüz tövbe tövbe ama bana daha evliliğimizin ilk aylarında söylemişti hayır dedim yine de iyi bişey evet şükürBunu nasıl başarıyorsunuz? Benim eşim kardeşine para göndereceğini söyler ama rızamı almak için değil sadece haberin olsun anlamında..Herhangi birşey söylesem tartışma çıkıyor. "Ne var bunda para göndermişsem ne olmuş" der. Senin eşin sakin ve uyumluymuş..Kardeşine para göndermesine birşey demiyorum sonuçta kardeşi ve öğrenci..Ancak ailesine de gönderiyor. Hayır dediğim zaman tartışma çıkar..
Aslında benim eşim sinirli ve aksi şuan bile küsüz tövbe tövbe ama bana daha evliliğimizin ilk aylarında söylemişti hayır dedim yine de iyi bişey evet şükür
Siz daha kaç aylık evlisiniz ??
En sinir olduğum konuların başımda gelio şu para konusu
Aslında anlatmak istediğim şu: Kadından mı kaynaklı yoksa erkeğin kişiliğinden, yapısından mı? Bazı kadınlar burada anlatıyor eşleri nerdeyse sözlerinden hiç dışarı çıkmıyor. Bunu kadın mı sağlıyor yoksa erkeğin kişiliği uyumlu olduğu için eşlerinin her sözüne okey diyorlar?Aslında benim eşim sinirli ve aksi şuan bile küsüz tövbe tövbe ama bana daha evliliğimizin ilk aylarında söylemişti hayır dedim yine de iyi bişey evet şükür
Siz daha kaç aylık evlisiniz ??
En sinir olduğum konuların başımda gelio şu para konusu
Sen çalışıo musun bak lütfen herşeyin en iyisini al ama belli etme para da azalsın3 yıllık evliyiz...
Sanırım ben belli ediyorum...bu arada özel mesaj atmak istedim sana. kapalı mı özele?Sen çalışıo musun bak lütfen herşeyin en iyisini al ama belli etme para da azalsın
Ailesine gideceğine çöpe gitsin
Mesela hamur işi yaparken tereyağ kullan
Boğazından kesicek hali yok
Ama belli etme sakın
Benim İnan tek o konuda yoksa hep inat o da konu açılmadı bida Allah korusun gizli gizli verir die korkuyorum yine de allahtan ev kredisi ödüyoruzAslında anlatmak istediğim şu: Kadından mı kaynaklı yoksa erkeğin kişiliğinden, yapısından mı? Bazı kadınlar burada anlatıyor eşleri nerdeyse sözlerinden hiç dışarı çıkmıyor. Bunu kadın mı sağlıyor yoksa erkeğin kişiliği uyumlu olduğu için eşlerinin her sözüne okey diyorlar?
yoo kapalı diilSanırım ben belli ediyorum...bu arada özel mesaj atmak istedim sana. kapalı mı özele?
Tamam tavsiyelerini dikkate alacağım :)Benim İnan tek o konuda yoksa hep inat o da konu açılmadı bida Allah korusun gizli gizli verir die korkuyorum yine de allahtan ev kredisi ödüyoruz
Bence karşılıklı ben de imreniyorum her konuda uyumlu olanlara ama en çok kişilikten kaybaklanıo bence erkeğin kişiliği
Bence sen daha çok para harca
Ama ev alma kirada otur boşver
Bu sefer daha çok şey beklerler
Uyumlu olmakla alakali. Uyumlu ciftler genelde tatli dille is cirkinlismeden orta yolu buluyorlar. Anlasamayan insanlar ayni fikirde olsalar bile bazen sirf inattan yanlis seylere devam edebiliyorlar. Çözümü zaman.Aslında anlatmak istediğim şu: Kadından mı kaynaklı yoksa erkeğin kişiliğinden, yapısından mı? Bazı kadınlar burada anlatıyor eşleri nerdeyse sözlerinden hiç dışarı çıkmıyor. Bunu kadın mı sağlıyor yoksa erkeğin kişiliği uyumlu olduğu için eşlerinin her sözüne okey diyorlar?
TamamTamam tavsiyelerini dikkate alacağım :)
İşte ama çoğu insan inatçıUyumlu olmakla alakali. Uyumlu ciftler genelde tatli dille is cirkinlismeden orta yolu buluyorlar. Anlasamayan insanlar ayni fikirde olsalar bile bazen sirf inattan yanlis seylere devam edebiliyorlar. Çözümü zaman.
İşte ama çoğu insan inatçı
Evet zaman gerek bazı şeyler oturuyo hayat çok zor yaaAslinda inadin sebebi ayni dili konusmamak. Maalesef bu sans isi karşı tarafla konussak o da cok sikayet sebebi bulur. Ama en uyumsuz cift bile 5 seneden sonra normallesiyor. 20 seneden sonra uyumlu hale geliyor. Tek cozumu zaman maalesef.
Sen çalışıo musun bak lütfen herşeyin en iyisini al ama belli etme para da azalsın
Ailesine gideceğine çöpe gitsin
Mesela hamur işi yaparken tereyağ kullan
Boğazından kesicek hali yok
Ama belli etme sakın
gerçekten merak ettim, bu kadar içten içe pazarlık yapabilmeyi nasıl başarıyorsunuz?Tamam
Mesela dişinde illa dolgu yapılacak vardır git özel dişçiye iki tane yapsa kâr
Gebelik testi al Bikaç tane
Bunlar hep para götürür hem de anlamaz çünkü gerekli şeyler
Canın çekmese de marketten çikolata al
Hamur işi malzemeleri al
Makyaj ürünlerini pahalılardan al
Kremini bol bol sür
Genital bölge temzileyicisi al
Bitmeden yine al