Düğün paramız nereye gitti anlamıyorum!

Aylik gideriniz ne kadar? 2500 degil de 3500 harciyorsaniz paranin bitmesi normal? Kira mutfak kalem kalem yazarsaniz daha net belli olur.

Paranın nereye gittiği hesabından hiç anlamam kafamı da yoramam ama bak Yen'i evlisin kesinlikle onu tutumluluğa alıştırma
Harca bence
Ve ona sor bu paranın hesabını
Senden gizli veremez ailesine falan bana da vi kere eşim sordu kardeşine vermek için
Senin de rızanı alıyım gibilerinden borç sandım hayır dedim meğer karşılıksızmış şoka girdim sakince hayır dedim tamam dddi

Bunu nasıl başarıyorsunuz? Benim eşim kardeşine para göndereceğini söyler ama rızamı almak için değil sadece haberin olsun anlamında..Herhangi birşey söylesem tartışma çıkıyor. "Ne var bunda para göndermişsem ne olmuş" der. Senin eşin sakin ve uyumluymuş..Kardeşine para göndermesine birşey demiyorum sonuçta kardeşi ve öğrenci..Ancak ailesine de gönderiyor. Hayır dediğim zaman tartışma çıkar..

Bunu nasıl başarıyorsunuz? Benim eşim kardeşine para göndereceğini söyler ama rızamı almak için değil sadece haberin olsun anlamında..Herhangi birşey söylesem tartışma çıkıyor. "Ne var bunda para göndermişsem ne olmuş" der. Senin eşin sakin ve uyumluymuş..Kardeşine para göndermesine birşey demiyorum sonuçta kardeşi ve öğrenci..Ancak ailesine de gönderiyor. Hayır dediğim zaman tartışma çıkar..
Aslında benim eşim sinirli ve aksi şuan bile küsüz tövbe tövbe ama bana daha evliliğimizin ilk aylarında söylemişti hayır dedim yine de iyi bişey evet şükür
Siz daha kaç aylık evlisiniz ??
En sinir olduğum konuların başımda gelio şu para konusu

Vallahi o para gider öyle bir gider ki haberin bile olmaz..

Fakat engel olamadigim bir konu var..
Bir canlıyi para verip satın almak bir canlıyı ticarete dahil etmek acımasızca bir şey.
Hadi dedim çok beğenmiş sevmiştir almıştır bir hatadır ..Bu sefer de dogurtup satmaktan bahsediyorsunuz..
Ve bunu çok rahat söylüyorsunuz..
Kolay yollardan para kazanmanın yolunu bir canlıyı dogurtup dogurtup satarak ve ömrünü azaltarak mı bulacaksınız ??

Nacizane önerim bence siz dogurun hem doğunca altın takılır oglanda olursa duble gelir sünnet düğünü yaparsın parayı bulursun ..Kedide huzura kavuşur..
Bu konu senin kaybolan düğün gelirinden daha önemli..

Aslında benim eşim sinirli ve aksi şuan bile küsüz tövbe tövbe ama bana daha evliliğimizin ilk aylarında söylemişti hayır dedim yine de iyi bişey evet şükür
Siz daha kaç aylık evlisiniz ??
En sinir olduğum konuların başımda gelio şu para konusu
Aslında anlatmak istediğim şu: Kadından mı kaynaklı yoksa erkeğin kişiliğinden, yapısından mı? Bazı kadınlar burada anlatıyor eşleri nerdeyse sözlerinden hiç dışarı çıkmıyor. Bunu kadın mı sağlıyor yoksa erkeğin kişiliği uyumlu olduğu için eşlerinin her sözüne okey diyorlar?

Sen çalışıo musun bak lütfen herşeyin en iyisini al ama belli etme para da azalsın
Ailesine gideceğine çöpe gitsin
Mesela hamur işi yaparken tereyağ kullan
Boğazından kesicek hali yok
Ama belli etme sakın
Sanırım ben belli ediyorum...bu arada özel mesaj atmak istedim sana. kapalı mı özele?

Aslında anlatmak istediğim şu: Kadından mı kaynaklı yoksa erkeğin kişiliğinden, yapısından mı? Bazı kadınlar burada anlatıyor eşleri nerdeyse sözlerinden hiç dışarı çıkmıyor. Bunu kadın mı sağlıyor yoksa erkeğin kişiliği uyumlu olduğu için eşlerinin her sözüne okey diyorlar?
Benim İnan tek o konuda yoksa hep inat o da konu açılmadı bida Allah korusun gizli gizli verir die korkuyorum yine de allahtan ev kredisi ödüyoruz
Bence karşılıklı ben de imreniyorum her konuda uyumlu olanlara ama en çok kişilikten kaybaklanıo bence erkeğin kişiliği
Bence sen daha çok para harca
Ama ev alma kirada otur boşver
Bu sefer daha çok şey beklerler

Benim İnan tek o konuda yoksa hep inat o da konu açılmadı bida Allah korusun gizli gizli verir die korkuyorum yine de allahtan ev kredisi ödüyoruz
Bence karşılıklı ben de imreniyorum her konuda uyumlu olanlara ama en çok kişilikten kaybaklanıo bence erkeğin kişiliği
Bence sen daha çok para harca
Ama ev alma kirada otur boşver
Bu sefer daha çok şey beklerler
Tamam tavsiyelerini dikkate alacağım :)

Uyumlu olmakla alakali. Uyumlu ciftler genelde tatli dille is cirkinlismeden orta yolu buluyorlar. Anlasamayan insanlar ayni fikirde olsalar bile bazen sirf inattan yanlis seylere devam edebiliyorlar. Çözümü zaman.

Tamam tavsiyelerini dikkate alacağım :)
Tamam
Mesela dişinde illa dolgu yapılacak vardır git özel dişçiye iki tane yapsa kâr
Gebelik testi al Bikaç tane
Bunlar hep para götürür hem de anlamaz çünkü gerekli şeyler
Canın çekmese de marketten çikolata al
Hamur işi malzemeleri al
Makyaj ürünlerini pahalılardan al
Kremini bol bol sür
Genital bölge temzileyicisi al
Bitmeden yine al
:skandal:

Son bi not
Dışarda yemek tedipğnde de canın çekmese de ye
Fiyatlara bakma şakın
Ben bubları yapmadım aslında ama vi iki aydır kafamda dönüyor

Sen çalışıo musun bak lütfen herşeyin en iyisini al ama belli etme para da azalsın
Ailesine gideceğine çöpe gitsin
Mesela hamur işi yaparken tereyağ kullan
Boğazından kesicek hali yok
Ama belli etme sakın

Tamam
Mesela dişinde illa dolgu yapılacak vardır git özel dişçiye iki tane yapsa kâr
Gebelik testi al Bikaç tane
Bunlar hep para götürür hem de anlamaz çünkü gerekli şeyler
Canın çekmese de marketten çikolata al
Hamur işi malzemeleri al
Makyaj ürünlerini pahalılardan al
Kremini bol bol sür
Genital bölge temzileyicisi al
Bitmeden yine al
:skandal:
gerçekten merak ettim, bu kadar içten içe pazarlık yapabilmeyi nasıl başarıyorsunuz?
yani sanki eş değil de düşmandan bahseder gibi,
şunu al bunu al bitir parasını.

iyi de o parası yarın bir gün hasta olursun, bir şey olur. lazım olur.
dünyaya bir defa geliyoruz, yiyelim içelim gezelim görelim tamam da, resmen vurucam kırbacı modundasınız.

hele ailesine gideceğine çöpe gitsin cümlesini görünce çok üzüldüm.
çocuğum yok ama ileride gelinim bana böyle derse kahrolurum.
kendi aileniz için de böyle mi düşünüyorsunuz?

M Merdumgirizz tüm harcamalarınızı bilmeden ailesine vermiştir demek zor.
tüm hesapları kontrol et bence.
yapabiliyorsan bundan sonra evin bütçesini sen tut.
olaki ailesine vermişse bile, yalan söyleyip üstüne yemin etmesi parayı vermesinden daha kötü.

X