- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- Konu Sahibi Merdumgirizz
-
Ev tarzı apartlar oluyor 1+1 yada 1+0 tarzı vs mobilyalı faturalar kiraya dahil oluyor çoğu yerde kimisinde mutfak olur odanın içinde kimisinde olmayabilir .Ama dediğiniz gibi 2-3 aylık ödeme dönemi gelmiş orayada gitmiş olabilir para.Apart nasil bir sey bilmiyorum cahilligime verin lutfen.
Fatura yok mu?
Yeme icmeyi kendisi mi sagliyor?
Benim aklima apart diyince mini otel geliyor bu yuzden bunlari sordum. Gercekten anlamiyorum.
Bir de 1250 girerken verdiniz 2 ayda baska bir sey vermediniz mi? Cunku kiralik ev olsa suan 3. Kirayi odemis olucaktiniz.
Kedinin de masrafi oluyordur.
Yok fatura yoksa yeme icme aparttansa ve aparta tek sefer para odediyseniz evet para ne oldu belli degil.
Ama yoksa olabilir. 20.000 tl paradan bahsediyoruz. Ufak da olsa esya alinmis hayvan satinalinmis telefon alinmis kredi karti kapatilmis. Aparta 3. Kez odeme yapildiysa... yeme icme derken gider.
ben yeni atandığım halimle iki ay içinde ev tuttum depozito ödedimValla konu sahibi kusura bakmasın ama daha neyin içinde olduğunun farkında değil.Bana ev döşeyemeyip sırf şımarıklığından elindeki üç kuruş parayı da kediye veren adama ben gerizekalı gözüyle bakar kara kara bu adamla nası bi evliliğim olacağını düşünürdüm.Böyle sorumsuzluk akıl alacak gibi değil, adam ev geçindirecek kapasitede değil.
Ev tarzı apartlar oluyor 1+1 yada 1+0 tarzı vs mobilyalı faturalar kiraya dahil oluyor çoğu yerde kimisinde mutfak olur odanın içinde kimisinde olmayabilir .Ama dediğiniz gibi 2-3 aylık ödeme dönemi gelmiş orayada gitmiş olabilir para.
İşte yok maalesef market ihtiyaçlarımızı zaten hep A101 BİM’den görüyoruz alkol yok onun sigarasi var ama sigarayla olacak iş değil 2 günde 1 paket
Aminnnnn.cok uzuldum hayvancagiza.omru boyunca yavrulatip yavrulatip satarlar artikyok artik
hayvan uretip satmayi mi dusunuyorsunuz????
vicdansiz misiniz siz?
allahim hayvanlari sizin gibilerden korusun
Umarim onun evlatlarinada evlatlari gibi bakarlar sattiginiz kisiler.Ben evlenmeden önce barınakta gönüllüydüm. Kendi beslediğim balkonumu ayırdığım sokak kedileri de vardı.
Ama inanın bazenleri bişey demeniz yeterli olmuyor zaten alkolüm yok kumarım yok kedi istiyorum bu kediyi alacağım diye başımda günlerce psikolojik şiddet uyguladı bağırdı çağırdı ben istemiyorum dedikçe o istiyorum dedi sonra da benim haberim yokken eve almış gelmiş yani bu kadar üstüme gelinecek ne var ?
Petshopu aradığımda eşiniz sözleşme imzaladı geri almam dedi.
Sokağa mı salsaydım hayvanı ? Evladım gibi bakıyorum ben ona.
Yemin ettirecek şekilde mi sordunuz? Çekinmiş olabilir size söylemeye. Eğer ailesinin geliri yoksa bir miktar vermiş olabilir ama o kadar büyük meblağ (5-6 bin) vereceğini sanmam..Hayır 2 ayda 2500 den 5000 TL para girdi eve evlenmeden önce de eşim ailesinin kirasını elektriğini suyunu ödüyordu acaba hala ödüyor mu. Ödemiyoryum falan diye yemin ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?